paulaa. Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Ewa&Duffel napisał(a):To dawaj jutro nad Wisłę ;) Na PM pewnie jutro będzie mnóstwo ludzi, dzieci...taki ciepły weekend zapowiadają że zapewne ludzie wylegną stadami ;) Mi głównie chodzi o poćwiczenie stref, bo nigdzie indziej nie mamy takiej możliwości. :P Ale już sama nie wiem, może jutro nad Wisłe, a w niedziele na PM.. Tylko jest jeden problem... mój pies jest psem pływającym niestety i jeśli chodzi o to kompletnie bezmyślnym, jak mi gdzieś tam wypłynie, to ja za nim nie polece, bo sama pływać wgl nie umiem. :D Już nie raz wylatywał mi na środek stawu za kaczkami i ledwo wracał.. Quote
Yuveza Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 w niedziele :D bo jednak bordery sie wykruszyły.. i nie wiem czy ktos bedzie, a sama nie chce łazić ;/ Quote
Ewa&Duffel Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Paula, mój tez uwielbia pływać ;) jeśli chodzi o kąpiel w Wiśle, to moim zdaniem nie powinnas się martwić. Psy jednak swoj rozum maja, mój tam pływa, ale jednak trzyma się dosc blisko brzegu i sam wraca jak się dalej wypusci. Tam na plazy są takie rozlewiska, gdzie jest dosc płytko i do samej głębokiej Wisły naprawdę daleko ;) Quote
zootechniczka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 (edited) A może ktoś z Wawy chętny na to wydarzenie https://www.facebook.com/events/358577324182512/ . Psie spotkanie połączone z zbiórką na biedne psiaki. Zachęcam. Jeśli do końca tygodnia nie zbierze się odpowiednia liczba osób to nici z imprezy. Edited March 19, 2012 by zootechniczka Quote
bellatriks Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 (edited) Dziś rano zaginął border collie Haruki! Na łące między Beethovena, Sobieskiego i Idzikowskiego w Warszawie. Tu jest jego blog: haruki.pl NIEAKTUALNE, jednak się znalazł. Edited April 14, 2012 by bellatriks Quote
paulaa. Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 To ja może odświeże troche wątek. :D Ktoś planuje jakiś spacerek w najbliższym czasie ? Quote
Aleksa. Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 paulaa. napisał(a):To ja może odświeże troche wątek. :D Ktoś planuje jakiś spacerek w najbliższym czasie ? my chętne. Quote
paulaa. Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Aleksandra95 napisał(a):my chętne. Problem w tym, że u nas teraz weekendy odpadają. Chyba, że późno koło 15, albo wcześnie 9-10. :< Myślałam o czw. lub piąt. bo chyba wolny jest w przyszłym tyg ? Czy mi się coś pokręciło ? :D Quote
Aleksa. Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 paulaa. napisał(a):Problem w tym, że u nas teraz weekendy odpadają. Chyba, że późno koło 15, albo wcześnie 9-10. :< Myślałam o czw. lub piąt. bo chyba wolny jest w przyszłym tyg ? Czy mi się coś pokręciło ? :D czwartek to ja mam wolne, a piątek chyba nie, ale zawsze mogę sobie sama wolny zrobić.:D Quote
Yuveza Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 ja mam wolne wtorek, sroda, czwartek (->egzaminy III klas);) no a potem Majówka Quote
Aleksa. Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 odpadam jednak, sorki, ale wyszło coś ważniejszego. mam psa pod opieką i nie mogę samej w domu jej na tyle czasu zostawić.;) Quote
paulaa. Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Aleksandra95 napisał(a):odpadam jednak, sorki, ale wyszło coś ważniejszego. mam psa pod opieką i nie mogę samej w domu jej na tyle czasu zostawić.;) To w przyszłym tygodniu też u ciebie będzie Tośka ? 2 tygodnie aż ? :P Quote
Aleksa. Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 paulaa. napisał(a):To w przyszłym tygodniu też u ciebie będzie Tośka ? 2 tygodnie aż ? :P wyszła pewna sytuacja. nie będę publicznie pisać.;) Quote
paulaa. Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Aleksandra95 napisał(a):wyszła pewna sytuacja. nie będę publicznie pisać.;) Aaa, no okej. ;) ps. To mi napisz niepublicznie. :P Quote
Aleksa. Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 paulaa. napisał(a):Aaa, no okej. ;) ps. To mi napisz niepublicznie. :P jaka ciekawa.:mad::p Quote
paulaa. Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Aleksandra95 napisał(a):jaka ciekawa.:mad::p Hahaha, no troche. :P Ale jak nie chcesz to nie mów. ;) Quote
Yuveza Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Planuje ktoś w najbliższym czasie PM?? ostatni raz na dogospacerze bylysmy w styczniu, chetnie odwiedzymy zbiornik w grupce;) Quote
paulaa. Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 To ja zachęce troche. :D Zdjęcia świeżutkie z wczoraj, PM. :cool3: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Woda jest naprawde extra! :smile: Jeśli o nas chodzi, to zależy kiedy, bo teraz w weekendy mamy treningi, więc raczej ciężko. Moglibyśmy dołączyć jak już, ale dopiero koło 15-16.. ;) Fajnie jakby się troche więcej osób zebrało. :smile: Quote
Yuveza Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 w tygodniu to ja nie wie czy ktos by mógł, chyba że osoby ktore tam mieszkaja, my na pewno nie. W weekend my mozemy, ja to bym wolala tak kolo 10-11, ale dostosuje sie ewentualnie. Może na jutro ktos chetny ...? Quote
Yuveza Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Wybiera się ktoś? http://agilitybemowo.pl/archiwum/item/76-edycja-wiosenna-imprezy-26-27052012 Quote
PieswWarszawie.pl Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Hej, jako Pies w Warszawie organizujemy konkurs wraz z dogorient.pl w zawodach dogtrekkingowych. Są dwie opcje - MID i HOBBY. Dla spacerowiczów jest krótsza trasa "Hobby", można startować nawet na obroży i smyczy. W dodatku iść można indywidualnie, drużyną ze znajomymi lub rodzinnie. W tym roku są trzy edycje zawodów - w czerwcu, lipcu i wrześniu i wszystkie są skierowane do Warszawiaków. Do wygrania w konkursie jest bezpłatny start w zawodach w Budach Grabskich (k. Skierniewic) 9 czerwca oraz dwa zestawy upominków. Pod tym linkiem trzeba odpowiedzieć na pytanie "Dlaczego chciałabym/chciałbym wziąć udział w zawodach?" i już :) Odpowiedzi zamieszczamy do 30 maja, wyniki będą 31 jak się z Dog Orientem zdecydujemy komu przyznać nagrody :) Pozdrawiam i zachęcam do fajnej zabawy Quote
motyleqq Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 [quote name='westie_justa']Wybiera się ktoś? http://agilitybemowo.pl/archiwum/item/76-edycja-wiosenna-imprezy-26-27052012 my na 100%, pewnie w oba dni :) Quote
Recommended Posts