Amber Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Wygląda na to, że Dora jest OK ;). Jakbyś miała kiedyś jakiś wolny termin to możemy spróbować zapoznać nasze psiaczki ;) @paulaa No niestety, przy samcach traci głowę i robi się strasznie dominujący :shake: Quote
Aleksa. Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Amber napisał(a):Wygląda na to, że Dora jest OK ;). Jakbyś miała kiedyś jakiś wolny termin to możemy spróbować zapoznać nasze psiaczki ;) @paulaa No niestety, przy samcach traci głowę i robi się strasznie dominujący :shake: Spróbować można tylko, że Dora dopiero ze trzy razy bawiła się tak z psiakami dlatego trzeba kontrolować jej zabawe. ;) podczas zabawy podwarkuje czasem.:diabloti: Quote
Aleksa. Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 A jak było na spacerze z moim byłym tymczasowiczem Ivankiem ? http://i.imgur.com/eVXgG.jpg http://i.imgur.com/THtrC.jpg bo na zdjęciach ok, czyżby Ivan mu się podporządkował ? :) Quote
Amber Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 A mój to nie powarkuje :evil_lol: Kontrolować jej nie musisz przy moim psie ;) jak go użre to i tak go to nie obejdzie specjalnie - to jest czołg nie pies :p W starym miejscu zamieszkania miał koleżankę w typie belga, to była ostra suczka :diabloti: Nie raz go potarmosiła, a on ją najbardziej lubił ze wszystkich psów tam ;) Z Ivanem było w miarę OK (choć już wtedy raz Jari trochę przesadził i Ivan leżał kołami do góry z piskiem), ale to było dawno - Ivan miał chyba 6 miesięcy, Jari trochę więcej, ale nadal dzieciak... Teraz absolutnie taka zabawa nie miałaby już miejsca. Quote
Aleksa. Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Amber napisał(a):A mój to nie powarkuje :evil_lol: Kontrolować jej nie musisz przy moim psie ;) jak go użre to i tak go to nie obejdzie specjalnie - to jest czołg nie pies :p W starym miejscu zamieszkania miał koleżankę w typie belga, to była ostra suczka :diabloti: Nie raz go potarmosiła, a on ją najbardziej lubił ze wszystkich psów tam ;) Z Ivanem było w miarę OK (choć już wtedy raz Jari trochę przesadził i Ivan leżał kołami do góry z piskiem), ale to było dawno - Ivan miał chyba 6 miesięcy, Jari trochę więcej, ale nadal dzieciak... Teraz absolutnie taka zabawa nie miałaby już miejsca. haha.:evil_lol::evil_lol:może wróciłabym z psem w całości :roll::evil_lol: aaa, rozumiem ;) a Wy gdzie na spacerek możecie iść, bo ja mam z Dorą problem z dojazdem trochę.. :roll: Quote
Yuveza Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 To do jakiego w końcu dojdziemy wniosku ?:evil_lol: No nie wiem... spotkamy sie razem... ale tak jak mówicie jeden pies moze sie bawic z takim i inny z takimi;) ja bym powiedziala że moja poczwarka to moze z kazdym, ona tez czasem kłapnie zębami, ale jest ok;) a ja mam na podwórku duzego psa, nie jest to dobek, ale jest silny i tez sie bawią, on jeden ruch łapą i Dot lezy :P ale zazwyczaj po prostu ucieka więc ja bym mogła do was i tak czy inaczej dołączyć ;) Quote
motyleqq Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 oj tam, spotkać się możemy wszystkie, najwyżej się po prostu podzielimy, żeby nie było awantur :) Quote
paulaa. Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 motyleqq to wybieracie się w niedziele na pm ? :smile: Quote
Aleksa. Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 To ja bym musiała latać od jednych, do drugich psów, bo myślę, że z nią wielkich problemów bym nie miała.. prócz tego, że na lince będzie latała..;) Quote
Yuveza Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='motyleqq']oj tam, spotkać się możemy wszystkie, najwyżej się po prostu podzielimy, żeby nie było awantur :) no wlasnie o tym tez pomyslalam;) zobaczymy zresztą jak kazdy zareaguje na kazdego;) bo moja tez z którąś albo którymś moze sie nie polubic ;) [SIZE="1"]hmm zastanawiam sie czy zakładać te ładne szelki... co myslisz motylku :evil_lol:? Quote
motyleqq Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 tak, skoro Aposek dziś już jedzie, to bez problemu przyjedziemy :) Justyna, nie zakładaj... :D :D Quote
paulaa. Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Jezu, mój Scooby i 3 suki (jeśli Dora pojedzie :smile:) w tym dwie z którymi się już bawił, haha, on zwariuje ze szczęścia. :D Quote
Yuveza Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 motyleqq napisał(a):Justyna, nie zakładaj... :D :D :evil_lol::evil_lol: paulaa. napisał(a):Jezu, mój Scooby i 3 suki (jeśli Dora pojedzie :smile:) w tym dwie z którymi się już bawił, haha, on zwariuje ze szczęścia. :D haha :lol: Quote
Aleksa. Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 paulaa. napisał(a):Jezu, mój Scooby i 3 suki (jeśli Dora pojedzie :smile:) w tym dwie z którymi się już bawił, haha, on zwariuje ze szczęścia. :D za to suczki mogą mieć konflikt.:D hihi Quote
motyleqq Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 paulaa. napisał(a):Jezu, mój Scooby i 3 suki (jeśli Dora pojedzie :smile:) w tym dwie z którymi się już bawił, haha, on zwariuje ze szczęścia. :D nie będzie wiedział z kim się bawić :lol: noo, żeby się o kawalera nie pobiły:cool3: Quote
paulaa. Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 motyleqq napisał(a):nie będzie wiedział z kim się bawić :lol: noo, żeby się o kawalera nie pobiły:cool3: Mi się wydaje, że zaczną biegać jak stado koni i wszystko taranować, bo same młodziaki. :D Quote
Yuveza Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 paulaa. napisał(a):Mi się wydaje, że zaczną biegać jak stado koni i wszystko taranować, bo same młodziaki. :D wlasnie sie zastanawiam czj pies bedzie najstarszy :lol: moja juz prawie 3 lata :< Quote
Aleksa. Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Rodzice wyrazili zgodę, teraz trzeba z siostra pogadać.:D haha, a kto aparat weźmie.:diabloti: ? to może koleżankę z pekinem wezmę, coo? ;) Quote
Aleksa. Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 o kurdee, moja w czerwcu juz 4 kończy.. :roll: ale ten czas szybko leci :shake: Quote
motyleqq Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 ja pewnie wezmę, choć nie obiecuje, bo może pójdzie w świat, tj do właścicielki :D a i co do wieku, psy jak psy, ale wśród Was ja jestem najstarsza :( :D Quote
Aleksa. Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 eee tam, ja tez już nie taka młoda, coraz starsza sie robie.:D:D to ok, nie będę brała swojej cyfrówki, bo i tak nic z biegających by nie wyszło :eviltong: Quote
paulaa. Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 A gdzie się spotykamy ? :D Żeby nie było szukania, dokładne miejsce, bo ja się gubie niestety. :oops: Quote
Aleksa. Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='paulaa.']A gdzie się spotykamy ? :D Żeby nie było szukania, dokładne miejsce, bo ja się gubie niestety. :oops: koło kładki najlepiej, po stronie biblioteki Quote
Recommended Posts