Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wygląda na to, że Dora jest OK ;). Jakbyś miała kiedyś jakiś wolny termin to możemy spróbować zapoznać nasze psiaczki ;)

@paulaa
No niestety, przy samcach traci głowę i robi się strasznie dominujący :shake:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amber napisał(a):
Wygląda na to, że Dora jest OK ;). Jakbyś miała kiedyś jakiś wolny termin to możemy spróbować zapoznać nasze psiaczki ;)

@paulaa
No niestety, przy samcach traci głowę i robi się strasznie dominujący :shake:

Spróbować można tylko, że Dora dopiero ze trzy razy bawiła się tak z psiakami dlatego trzeba kontrolować jej zabawe. ;) podczas zabawy podwarkuje czasem.:diabloti:

Posted

A mój to nie powarkuje :evil_lol: Kontrolować jej nie musisz przy moim psie ;) jak go użre to i tak go to nie obejdzie specjalnie - to jest czołg nie pies :p W starym miejscu zamieszkania miał koleżankę w typie belga, to była ostra suczka :diabloti: Nie raz go potarmosiła, a on ją najbardziej lubił ze wszystkich psów tam ;)

Z Ivanem było w miarę OK (choć już wtedy raz Jari trochę przesadził i Ivan leżał kołami do góry z piskiem), ale to było dawno - Ivan miał chyba 6 miesięcy, Jari trochę więcej, ale nadal dzieciak... Teraz absolutnie taka zabawa nie miałaby już miejsca.

Posted

Amber napisał(a):
A mój to nie powarkuje :evil_lol: Kontrolować jej nie musisz przy moim psie ;) jak go użre to i tak go to nie obejdzie specjalnie - to jest czołg nie pies :p W starym miejscu zamieszkania miał koleżankę w typie belga, to była ostra suczka :diabloti: Nie raz go potarmosiła, a on ją najbardziej lubił ze wszystkich psów tam ;)

Z Ivanem było w miarę OK (choć już wtedy raz Jari trochę przesadził i Ivan leżał kołami do góry z piskiem), ale to było dawno - Ivan miał chyba 6 miesięcy, Jari trochę więcej, ale nadal dzieciak... Teraz absolutnie taka zabawa nie miałaby już miejsca.

haha.:evil_lol::evil_lol:może wróciłabym z psem w całości :roll::evil_lol:

aaa, rozumiem ;) a Wy gdzie na spacerek możecie iść, bo ja mam z Dorą problem z dojazdem trochę.. :roll:

Posted

To do jakiego w końcu dojdziemy wniosku ?:evil_lol:
No nie wiem... spotkamy sie razem... ale tak jak mówicie jeden pies moze sie bawic z takim i inny z takimi;) ja bym powiedziala że moja poczwarka to moze z kazdym, ona tez czasem kłapnie zębami, ale jest ok;) a ja mam na podwórku duzego psa, nie jest to dobek, ale jest silny i tez sie bawią, on jeden ruch łapą i Dot lezy :P ale zazwyczaj po prostu ucieka więc ja bym mogła do was i tak czy inaczej dołączyć ;)

Posted

[quote name='motyleqq']oj tam, spotkać się możemy wszystkie, najwyżej się po prostu podzielimy, żeby nie było awantur :)

no wlasnie o tym tez pomyslalam;) zobaczymy zresztą jak kazdy zareaguje na kazdego;) bo moja tez z którąś albo którymś moze sie nie polubic ;)

[SIZE="1"]hmm zastanawiam sie czy zakładać te ładne szelki... co myslisz motylku :evil_lol:?

Posted

motyleqq napisał(a):
Justyna, nie zakładaj... :D :D

:evil_lol::evil_lol:
paulaa. napisał(a):
Jezu, mój Scooby i 3 suki (jeśli Dora pojedzie :smile:) w tym dwie z którymi się już bawił, haha, on zwariuje ze szczęścia. :D

haha :lol:

Posted

paulaa. napisał(a):
Jezu, mój Scooby i 3 suki (jeśli Dora pojedzie :smile:) w tym dwie z którymi się już bawił, haha, on zwariuje ze szczęścia. :D

za to suczki mogą mieć konflikt.:D hihi

Posted

paulaa. napisał(a):

nie będzie wiedział z kim się bawić :lol:

noo, żeby się o kawalera nie pobiły:cool3:

Posted

motyleqq napisał(a):
nie będzie wiedział z kim się bawić :lol:

noo, żeby się o kawalera nie pobiły:cool3:

Mi się wydaje, że zaczną biegać jak stado koni i wszystko taranować, bo same młodziaki. :D

Posted

paulaa. napisał(a):
Mi się wydaje, że zaczną biegać jak stado koni i wszystko taranować, bo same młodziaki. :D

wlasnie sie zastanawiam czj pies bedzie najstarszy :lol: moja juz prawie 3 lata :<

Posted

eee tam, ja tez już nie taka młoda, coraz starsza sie robie.:D:D
to ok, nie będę brała swojej cyfrówki, bo i tak nic z biegających by nie wyszło :eviltong:

Posted

[quote name='paulaa.']A gdzie się spotykamy ? :D Żeby nie było szukania, dokładne miejsce, bo ja się gubie niestety. :oops:

koło kładki najlepiej, po stronie biblioteki