motyleqq Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 i ja również mogę w niedziele być na PM :) Quote
Aleksa. Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 z tego co wiem, to Paula jednak nie będzie na polach, to ja też. :evil_lol: no chyba, że Paula zmieniła zdanie i będzie.:eviltong: Quote
Aleksa. Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='paulaa.']Kurde, dzisiaj dam odpowiedź. ;)[/QUOTE] jaka decyzja ?:) wiem, że to nie tylko od ciebie zależy.:( chociaż jak będzie taka pogoda, jak dzisiaj, to chyba spacer nie ma sensu.;) Quote
Ewa&Duffel Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 W sobotę spacer w Choszczówce, zbiórka na parkingu przy torach o 9 rano, zapraszamy :) Quote
motyleqq Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Aleksandra95'] chociaż jak będzie taka pogoda, jak dzisiaj, to chyba spacer nie ma sensu.;)[/QUOTE] ja tam muszę psa wybiegać codziennie, pogoda jej nie interesuje... :roll: Quote
Ewa&Duffel Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='motyleqq']ja tam muszę psa wybiegać codziennie, pogoda jej nie interesuje... :roll:[/QUOTE] Dokładnie...U nas codziennie jest przynajmniej jeden długi spacer, bez względu na pogodę. Quote
Bonsai Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Moje gdy pada deszcz robią w tył zwrot i prowadzą negocjacje. Jak uda się ich wyciągnąć, to biegną od drzewa do drzewa, by na łebki nie padało. ;) A wcale nie są to pieski ozdobne. :) W deszczowe dni preferujemy zabawy węchowe, rozwiązywanie problemów. Quote
motyleqq Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Bonsai']Moje gdy pada deszcz robią w tył zwrot i prowadzą negocjacje. Jak uda się ich wyciągnąć, to biegną od drzewa do drzewa, by na łebki nie padało. ;) A wcale nie są to pieski ozdobne. :) W deszczowe dni preferujemy zabawy węchowe, rozwiązywanie problemów.[/QUOTE] no wiesz, jeśli pies nie lubi deszczu, to jasne, że go na siłę nie wyciągamy. ale mojej Etnie deszcz nie przeszkadza, w ogóle nic jej nie przeszkadza w bieganiu jak diabeł wcielony ;) Quote
paulaa. Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 A mój niestety ma tylko długie spacery w weekendy, ale to kwestia braku czasu nie pogody. ;) Za to dwa razy w tygodniu ma treningi na których skutecznie nadrabia braki ruchu i to świetne miejsca do porządnego wybiegania go. :smile: Co do Pól Mokotowskich, to my będziemy w sobote ok.14 na tym Merlinie < już wiem gdzie to jest. :D >. Jeśli ktoś się też wybiera to zapraszam. ;) Quote
motyleqq Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 ee, ja oczywiście nie wiem, gdzie jest merlin :placz: Quote
Aleksa. Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='motyleqq']ee, ja oczywiście nie wiem, gdzie jest merlin :placz:[/QUOTE] my też nie wiedziałyśmy gdzie to jest, ale dałyśmy rade :evil_lol: troszke pobładziłyśmy :eviltong: to jest taka polanka, tam gdzie ta woda w lato jest :diabloti: nie umiem wytłumaczyć:eviltong: Quote
Ewa&Duffel Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 A do Choszczówki to nikomu się nie chce przyjechać ? Leniuchy :eviltong: Quote
motyleqq Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Aleksandra95']my też nie wiedziałyśmy gdzie to jest, ale dałyśmy rade :evil_lol: troszke pobładziłyśmy :eviltong: to jest taka polanka, tam gdzie ta woda w lato jest :diabloti: nie umiem wytłumaczyć:eviltong:[/QUOTE] tja, ale ja tam raz w życiu byłam, więc... :D Paula, z jakiego przystanku tam dochodzisz? może mi wyjaśnisz? :D Ewa, my po 9 dopiero oczy otwieramy... :lol: Quote
Zuzeu Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Do Choszczówki to może ja chętnie, blisko :) tylko niestety nie w ten weekend, ale fajnie, że jest coś blisko nas :) Quote
Ewa&Duffel Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='motyleqq'] Ewa, my po 9 dopiero oczy otwieramy... :lol:[/QUOTE] My od długiego spania mamy niedzielę, w sobotę zawsze rano jest długi, porządny spacer, zazwyczaj właśnie Choszczówka :cool3: [quote name='Zuzeu']Do Choszczówki to może ja chętnie, blisko :) tylko niestety nie w ten weekend, ale fajnie, że jest coś blisko nas :)[/QUOTE] Fajnie, to zapraszamy następnym razem :) My w każdą sobotę tam jesteśmy, czasem też w piątki. Quote
Zuzeu Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 No to pewnie jakoś wpadniemy :) tylko jesteśmy jeszcze mali i niegrzeczni niestety :c Quote
paulaa. Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Ewa&Duffel']A do Choszczówki to nikomu się nie chce przyjechać ? Leniuchy :eviltong:[/QUOTE] Niestety wtedy mam zajęcia ze Scoobem, a bym się wybrała. :roll: Merlin jest zaraz za tym zbiornikiem gdzie była woda, ja ide z przystanku GUS, ale nie jestem pewna czy nie byłoby bliżej z Metro Pole Mokotowskie. ;) Mam tylko nadzieje, że nie będzie padać, bo nici ze zdjęć. :D Quote
Bonsai Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='paulaa.']Niestety wtedy mam zajęcia ze Scoobem, a bym się wybrała. :roll: Merlin jest zaraz za tym zbiornikiem gdzie była woda, ja ide z przystanku GUS, ale nie jestem pewna czy nie byłoby bliżej z Metro Pole Mokotowskie. ;) Mam tylko nadzieje, że nie będzie padać, bo nici ze zdjęć. :D[/QUOTE] Najbliżej jest z Biblioteka Narodowa albo Metro Pole Mokotowskie. ;) Quote
paulaa. Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Warszawiacy, śpicie ?! Trzeba korzystać ze spacerków póki pogoda w miare i słonko, a tu taka cisza, chociaż psiarzy pełno. :D Quote
Ewa&Duffel Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 paulaa. napisał(a):Warszawiacy, śpicie ?! Trzeba korzystać ze spacerków póki pogoda w miare i słonko, a tu taka cisza, chociaż psiarzy pełno. :D Bo jakoś to umawianie się nie wychodzi ;) My tradycyjnie zapraszamy do Choszczówki, tylko że tym razem w niedzielę, ok.10:15 zbiórka na parkingu przy Dzikim Zakątku :) Sporo psiaków będzie :) Quote
paulaa. Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):Bo jakoś to umawianie się nie wychodzi ;) My tradycyjnie zapraszamy do Choszczówki, tylko że tym razem w niedzielę, ok.10:15 zbiórka na parkingu przy Dzikim Zakątku :) Sporo psiaków będzie :) Ooo, jak w niedziele to może i ja się wybiore. :smile: Ale zielonego pojęcia nie mam gdzie jest Dziki Zakątek i jak dojechać z Al.Reymonta tam. :D Quote
Ewa&Duffel Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 paulaa. napisał(a):Ooo, jak w niedziele to może i ja się wybiore. :smile: Ale zielonego pojęcia nie mam gdzie jest Dziki Zakątek i jak dojechać z Al.Reymonta tam. :D Najlepiej by było, jakbyś podjechała jakimś autobusem (nie wiem, czy np. 112 nie jeździ obok Ciebie ?) na Bródno i przesiadła się do 176, na przystanku Bazyliańska chyba najwygodniej. A 176 jedzie już bezpośrednio do Choszczówki, wysiada się na stacji PKP Choszczówka, idzie kawałek wzdłuż torów i już jest ten parking :) Quote
motyleqq Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):Najlepiej by było, jakbyś podjechała jakimś autobusem (nie wiem, czy np. 112 nie jeździ obok Ciebie ?) na Bródno i przesiadła się do 176, na przystanku Bazyliańska chyba najwygodniej. A 176 jedzie już bezpośrednio do Choszczówki, wysiada się na stacji PKP Choszczówka, idzie kawałek wzdłuż torów i już jest ten parking :) jeździ jeździ, ja tak jechałam stamtąd :) Quote
olga111 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Wybaczcie, że jeszcze raz Wam zaśmiecę ten temat, ale może jednak znajdę tu kogoś kto chciałby się umówić na spacerek. Jeszcze nie wiem dokładnie gdzie, ale gdzieś w okolicach: Mazowiecki Park Krajobrazowy, Park Skaryszewski, Gocław, Wawer, Anin, czy Międzylesie. Jeśli ktoś ma blisko w te okolice lub ma ochotę gdzieś tam pospacerować, to zapraszam, zwłaszcza, że nasz psiak kończy niedługo roczek więc, z pewnością cieszyłby się z możliwości pobrykania z innymi czworonogami w ramach prezentu :) Quote
Recommended Posts