Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulaa.']Kurde, dzisiaj dam odpowiedź. ;)[/QUOTE]

jaka decyzja ?:) wiem, że to nie tylko od ciebie zależy.:(

chociaż jak będzie taka pogoda, jak dzisiaj, to chyba spacer nie ma sensu.;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']

chociaż jak będzie taka pogoda, jak dzisiaj, to chyba spacer nie ma sensu.;)[/QUOTE]

ja tam muszę psa wybiegać codziennie, pogoda jej nie interesuje... :roll:

Posted

[quote name='motyleqq']ja tam muszę psa wybiegać codziennie, pogoda jej nie interesuje... :roll:[/QUOTE]
Dokładnie...U nas codziennie jest przynajmniej jeden długi spacer, bez względu na pogodę.

Posted

Moje gdy pada deszcz robią w tył zwrot i prowadzą negocjacje. Jak uda się ich wyciągnąć, to biegną od drzewa do drzewa, by na łebki nie padało. ;)
A wcale nie są to pieski ozdobne. :)
W deszczowe dni preferujemy zabawy węchowe, rozwiązywanie problemów.

Posted

[quote name='Bonsai']Moje gdy pada deszcz robią w tył zwrot i prowadzą negocjacje. Jak uda się ich wyciągnąć, to biegną od drzewa do drzewa, by na łebki nie padało. ;)
A wcale nie są to pieski ozdobne. :)
W deszczowe dni preferujemy zabawy węchowe, rozwiązywanie problemów.[/QUOTE]

no wiesz, jeśli pies nie lubi deszczu, to jasne, że go na siłę nie wyciągamy. ale mojej Etnie deszcz nie przeszkadza, w ogóle nic jej nie przeszkadza w bieganiu jak diabeł wcielony ;)

Posted

A mój niestety ma tylko długie spacery w weekendy, ale to kwestia braku czasu nie pogody. ;) Za to dwa razy w tygodniu ma treningi na których skutecznie nadrabia braki ruchu i to świetne miejsca do porządnego wybiegania go. :smile:

Co do Pól Mokotowskich, to my będziemy w sobote ok.14 na tym Merlinie < już wiem gdzie to jest. :D >. Jeśli ktoś się też wybiera to zapraszam. ;)

Posted

[quote name='motyleqq']ee, ja oczywiście nie wiem, gdzie jest merlin :placz:[/QUOTE]

my też nie wiedziałyśmy gdzie to jest, ale dałyśmy rade :evil_lol: troszke pobładziłyśmy :eviltong: to jest taka polanka, tam gdzie ta woda w lato jest :diabloti: nie umiem wytłumaczyć:eviltong:

Posted

[quote name='Aleksandra95']my też nie wiedziałyśmy gdzie to jest, ale dałyśmy rade :evil_lol: troszke pobładziłyśmy :eviltong: to jest taka polanka, tam gdzie ta woda w lato jest :diabloti: nie umiem wytłumaczyć:eviltong:[/QUOTE]

tja, ale ja tam raz w życiu byłam, więc... :D
Paula, z jakiego przystanku tam dochodzisz? może mi wyjaśnisz? :D

Ewa, my po 9 dopiero oczy otwieramy... :lol:

Posted

[quote name='motyleqq']
Ewa, my po 9 dopiero oczy otwieramy... :lol:[/QUOTE]
My od długiego spania mamy niedzielę, w sobotę zawsze rano jest długi, porządny spacer, zazwyczaj właśnie Choszczówka :cool3:

[quote name='Zuzeu']Do Choszczówki to może ja chętnie, blisko :) tylko niestety nie w ten weekend, ale fajnie, że jest coś blisko nas :)[/QUOTE]
Fajnie, to zapraszamy następnym razem :) My w każdą sobotę tam jesteśmy, czasem też w piątki.

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']A do Choszczówki to nikomu się nie chce przyjechać ? Leniuchy :eviltong:[/QUOTE]
Niestety wtedy mam zajęcia ze Scoobem, a bym się wybrała. :roll:

Merlin jest zaraz za tym zbiornikiem gdzie była woda, ja ide z przystanku GUS, ale nie jestem pewna czy nie byłoby bliżej z Metro Pole Mokotowskie. ;) Mam tylko nadzieje, że nie będzie padać, bo nici ze zdjęć. :D

Posted

[quote name='paulaa.']Niestety wtedy mam zajęcia ze Scoobem, a bym się wybrała. :roll:

Merlin jest zaraz za tym zbiornikiem gdzie była woda, ja ide z przystanku GUS, ale nie jestem pewna czy nie byłoby bliżej z Metro Pole Mokotowskie. ;) Mam tylko nadzieje, że nie będzie padać, bo nici ze zdjęć. :D[/QUOTE]
Najbliżej jest z Biblioteka Narodowa albo Metro Pole Mokotowskie. ;)

Posted

paulaa. napisał(a):
Warszawiacy, śpicie ?! Trzeba korzystać ze spacerków póki pogoda w miare i słonko, a tu taka cisza, chociaż psiarzy pełno. :D

Bo jakoś to umawianie się nie wychodzi ;)

My tradycyjnie zapraszamy do Choszczówki, tylko że tym razem w niedzielę, ok.10:15 zbiórka na parkingu przy Dzikim Zakątku :) Sporo psiaków będzie :)

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Bo jakoś to umawianie się nie wychodzi ;)

My tradycyjnie zapraszamy do Choszczówki, tylko że tym razem w niedzielę, ok.10:15 zbiórka na parkingu przy Dzikim Zakątku :) Sporo psiaków będzie :)

Ooo, jak w niedziele to może i ja się wybiore. :smile: Ale zielonego pojęcia nie mam gdzie jest Dziki Zakątek i jak dojechać z Al.Reymonta tam. :D

Posted

paulaa. napisał(a):
Ooo, jak w niedziele to może i ja się wybiore. :smile: Ale zielonego pojęcia nie mam gdzie jest Dziki Zakątek i jak dojechać z Al.Reymonta tam. :D

Najlepiej by było, jakbyś podjechała jakimś autobusem (nie wiem, czy np. 112 nie jeździ obok Ciebie ?) na Bródno i przesiadła się do 176, na przystanku Bazyliańska chyba najwygodniej. A 176 jedzie już bezpośrednio do Choszczówki, wysiada się na stacji PKP Choszczówka, idzie kawałek wzdłuż torów i już jest ten parking :)

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Najlepiej by było, jakbyś podjechała jakimś autobusem (nie wiem, czy np. 112 nie jeździ obok Ciebie ?) na Bródno i przesiadła się do 176, na przystanku Bazyliańska chyba najwygodniej. A 176 jedzie już bezpośrednio do Choszczówki, wysiada się na stacji PKP Choszczówka, idzie kawałek wzdłuż torów i już jest ten parking :)

jeździ jeździ, ja tak jechałam stamtąd :)

• 2 weeks later...
Posted

Wybaczcie, że jeszcze raz Wam zaśmiecę ten temat, ale może jednak znajdę tu kogoś kto chciałby się umówić na spacerek. Jeszcze nie wiem dokładnie gdzie, ale gdzieś w okolicach: Mazowiecki Park Krajobrazowy, Park Skaryszewski, Gocław, Wawer, Anin, czy Międzylesie.

Jeśli ktoś ma blisko w te okolice lub ma ochotę gdzieś tam pospacerować, to zapraszam, zwłaszcza, że nasz psiak kończy niedługo roczek więc, z pewnością cieszyłby się z możliwości pobrykania z innymi czworonogami w ramach prezentu :)