paulaa. Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Hej. Może ktoś się jutro lub pojutrze wybiera do lasu młocińskiego/AWF ? Super tereny do wybiegania dla psiaka (stare boiska). :smile: Quote
Ewa&Duffel Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 My jutro około 14 będziemy w Choszczówce ( z Etną jeszcze), jakby co zapraszamy :) Quote
Yuveza Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ja zapisuje, jako osoba z okolic wawy, w jakiś weekend moze bym sie załapała z białą na spacerek;) Quote
Aleksa. Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 a może w piatek (11 listopada ) spacer w parku praskim ? :lol: Quote
motyleqq Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Aleksandra95 napisał(a):a może w piatek (11 listopada ) spacer w parku praskim ? :lol: jeżeli będzie ładna pogoda, to w parkach będzie dużo ludzi :) Quote
Aleksa. Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 motyleqq napisał(a):jeżeli będzie ładna pogoda, to w parkach będzie dużo ludzi :) hmmm, byłyśmy z Paulą w niedziele(nie pamiętam którą.:p) w ładną pogodę i było luźno. :) Quote
paulaa. Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ale 11 listopada wszyscy będą mieli wolne, więc jeśli bedzie ładna pogoda to automatycznie dużo ludzi będzie, przetestowałam to już niestety w parkach obok mnie.. ;) Edit: Nie wierze, że nie ma nikgo z okolic Bielan/Młocin(las,awf)/Bemowo(forty)/Dąbrowa(las)/Wola(park moczydło) chętnych na spacer ??? :smile: Ewentualnie moge gdzieś podjechać jeśli chodzi o spacer z dużym spokojnym lub zabawowym samcem, bo niestety mam z tym problem u moge psa i chce go troche odczulić, a w mojej okolicy same agresory.. Ważne, żeby nie był dominujący lub agresywny. ;) Quote
Aleksa. Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 paulaa. napisał(a):Ale 11 listopada wszyscy będą mieli wolne, więc jeśli bedzie ładna pogoda to automatycznie dużo ludzi będzie, przetestowałam to już niestety w parkach obok mnie.. ;) No to nie wiem.:D mogę gdzieś w tych okolicach przyjechać z Dorą. ;) ale dalej nie dam rady.:( Quote
Yuveza Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ja dziś byłam tylko w moim pobliskim lasku, (nie mieszkam w duzym mieście) a ludzi od groma wyszłam normalnie w pewnym momencie to szło na raz kilku ludzi z kijkami i kilka rodzin z dziecmi:evil_lol: no cóż musiałam zapiąć psy i sie zmyłam:eviltong: Quote
paulaa. Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 No w niedziele niestety dużo tych rodzin z dziećmi nawet w lasach. W sumie nie wiem co oni tam robią, ale już nie raz byłam wkurzona jak musiałam co 5 min psa upinać nawet na bocznych ścieżkach. :roll: Quote
yamayka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ewentualnie moge gdzieś podjechać jeśli chodzi o spacer z dużym spokojnym lub zabawowym samcem, bo niestety mam z tym problem u moge psa i chce go troche odczulić, a w mojej okolicy same agresory.. Ważne, żeby nie był dominujący lub agresywny paulaa - jak tam, lepiej z zachowaniem Scoobyego? Ćwiczysz z nim już może troche skupienie na Tobie przy psach, czy te spotkania służą tylko bieganiu psów luzem? Quote
Bolsbokser Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):My jutro około 14 będziemy w Choszczówce ( z Etną jeszcze), jakby co zapraszamy :) A jak na tę Choszczówkę można dojechać ? Też bym chętnie się wybrała. Quote
Ewa&Duffel Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Proponuję przejechać się kiedyś co Choszczówki, tutaj ludzi praktycznie nie ma, a jeśli już są, to tylko na głównej betonowej ścieżce. Spotkać człowieka w środku lasu to ewenement ;) Quote
Ewa&Duffel Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Bolsbokser napisał(a):A jak na tę Choszczówkę można dojechać ? Też bym chętnie się wybrała. Autobusem 133 lub 176, jeżeli chodzi o komunikację miejską. Quote
Aleksa. Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):Proponuję przejechać się kiedyś co Choszczówki, tutaj ludzi praktycznie nie ma, a jeśli już są, to tylko na głównej betonowej ścieżce. Spotkać człowieka w środku lasu to ewenement ;) tak, ale to strasznie daleko ode mnie. :( a Dora uczy się dopiero tej jazdy w autobusie.:p Quote
motyleqq Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 paulaa. napisał(a):Ale 11 listopada wszyscy będą mieli wolne, więc jeśli bedzie ładna pogoda to automatycznie dużo ludzi będzie, przetestowałam to już niestety w parkach obok mnie.. ;) Edit: Nie wierze, że nie ma nikgo z okolic Bielan/Młocin(las,awf)/Bemowo(forty)/Dąbrowa(las)/Wola(park moczydło) chętnych na spacer ??? :smile: Ewentualnie moge gdzieś podjechać jeśli chodzi o spacer z dużym spokojnym lub zabawowym samcem, bo niestety mam z tym problem u moge psa i chce go troche odczulić, a w mojej okolicy same agresory.. Ważne, żeby nie był dominujący lub agresywny. ;) park moczydło i okolice ja chętnie, ale nie mam samca :D Quote
paulaa. Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 motyleqq napisał(a):park moczydło i okolice ja chętnie, ale nie mam samca :D Może być i bez samca, ważne żeby wreszcie miał z kim się wybiegać. :smile: A nad Choszczówką pomyśle, dojazd okropny z Bielan, ale taki pusty las kusi. ;) Quote
Aleksa. Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 U mnie też pustki w lesie,wiec problemu nie mam.;) Quote
motyleqq Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 paulaa. napisał(a):Może być i bez samca, ważne żeby wreszcie miał z kim się wybiegać. :smile: w takim razie możemy się spotkać :) my też ostatnio jesteśmy zdane tylko na siebie, jakoś nie spotykamy zabawowych psów. dziś spotkałyśmy w Moczydle właśnie, ale że już zaczęliśmy aport, to Etna nie chciała żeby psy do niej podchodziły :D Quote
paulaa. Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 My ostatnio w Parku Olszyna mamy szczęście napotykać fajne psiaki, ale wszędzie musze podjeżdżać, bo blisko zero parków. W moczydle jestem zawsze wto,czw, ale wieczorem niestety bo mamy tam agility dopiero o 19. No i weekendy jak najbardziej. :smile: A ja mam takie pytanie do osób zorientowanych gdzie są wybiegi dla psów? Może mi ktoś opisać gdzie jest wybieg niedaleko Parku Olszyna, bo podobno owy jest? Bo ja słabo ogarniam te okolice a chętnie bym zobaczyła jak to wygląda. ;) Quote
motyleqq Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 wieczorem to już ciemno jest, więc wolałabym w weekend :) jest tam wybieg, jak mieszkałam na Bielanach to chodziłam :) tylko że ja szłam z Reymonta, on jest jakby pomiędzy przystankiem Duracza a Piaski, przy ulicy Magiera. tak jak między tymi przystankami jest komenda policji, to idziesz wzdłuż ulicy gdzie ona stoi(nie pamiętam jaka to, jakaś na P bodajże), mijasz taki duży sklep i przy nim przechodzisz przez ulicę(na przeciwko tego sklepu, nie za nim), i tam idziesz dalej prosto obok takiego bloku gdzie jest parking dla mieszkańców i ścieżka rowerowa-to dla pewności że dobrze idziesz :D i tam po stronie tych bloków(miniesz jeszcze fryzjera psiego) jest park Herberta i wybieg :) Quote
paulaa. Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Haha, może znajde bo ja też z Reymota będe szła, bo tam mieszkam. :smile: Quote
motyleqq Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 kurczę, mieszkałam tam ponad rok, z psem od marca do września i jakoś nie kojarzę żadnego cocera :D Quote
paulaa. Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Heh, zależy jeszcze gdzie, bo Reymonta długa ulica. Ja akurat na osiedlu ogrodzonym Reymonta i Wólczyńska. (tam są numery 17,19, więc jak mieszkałaś numery 20 ileś to już zupełnie inne bloki, dalej. :smile: ). Quote
Recommended Posts