Cudak Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Sventata napisał(a):I co z bokserką?? Znalazła domek?? http://szczecin.schronisko.net/adoptowany35485.html 1207/09 Przygarnięty przez fundację. Sunia trafiła do naszego Schroniska 21.09.2009, znaleziona została przy ul.Komuny Paryskiej i do nas doprowadzona. Która fundacja ją przygarnęła?? Quote
kamilqax95x Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 imię: Bola płeć: suka wiek: 1 rok rasa: mieszaniec boks: 14 numer: 1369/09 miasto: Szczecin sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie charakter i opis: Bola niestety nie potrafiła zaskarbić sobie uczuć nowych opiekunów i powróciła do naszego Schronska. Problem powstaje gdy pozostaje sama w domu, wtedy niestety zaczyna broić...broić... Quote
Cudak Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Nie rozumiem. Jeśli zabrała ją fundacja i oddała do adopcji, to wrócić powinna do fundacji, nie do schronu... Quote
dii Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 kamilqax95x napisał(a):imię: Bola płeć: suka wiek: 1 rok rasa: mieszaniec boks: 14 numer: 1369/09 miasto: Szczecin sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie charakter i opis: Bola niestety nie potrafiła zaskarbić sobie uczuć nowych opiekunów i powróciła do naszego Schronska. Problem powstaje gdy pozostaje sama w domu, wtedy niestety zaczyna broić...broić... Młoda jest to broiła , a co pranie miała im zrobić , obiad ugotować, pod ich nieobecność .:angryy: Klatki nie można było kupić , rozwiazania innego szukać a nie do schroniska oddawać ...:shake: Quote
Sventata Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 dii napisał(a):Młoda jest to broiła , a co pranie miała im zrobić , obiad ugotować, pod ich nieobecność .:angryy: Klatki nie można było kupić , rozwiazania innego szukać a nie do schroniska oddawać ...:shake: A ja moge nawet wyporzyczyć klatkę!! To jest bokser, one lubią demolować, dlatego ja ze swoją odbyłam szkolenie, które bardzo jej pomogło. Quote
LAZY Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 No masz:shake:Dla psa nie ma chyba nic gorszego niz powrót z ciepłego domu do okropnego schronu...:placz: Quote
Sventata Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Słyszałam, że sunia już zostala wyadoptowana ze schronu, czy ktos cos na ten temat wie?? Tzn ja bym chciała potwierdzenia :) Quote
tatankas Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 suczka została adoptowana,po jakimś czasie oddana i znowu poszła do adopcji.tym razem do lepszego i bardziej odpowiedzialnego domu,bo już jej nie oddali. Quote
Recommended Posts