kamilqax95x Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 płeć: suka wiek: 1 rok rasa: mix Boksera boks: K-8 numer: 1207/09 miasto: Szczecin sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie charakter i opis: Sunia trafiła do naszego Schroniska 21.09.2009, znaleziona została przy ul.Komuny Paryskiej i do nas doprowadzona. Jaka ona piękna :loveu::placz: kontakt:Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Szczecinie al. Wojska Polskiego 247 Szczecin 71-346 . telefon interwencyjny całodobowy 091 487 02 81 Quote
Jagoda1 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Kolejna......:shake: A może zagubiła się? Quote
Erazm Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Moze by jej ogloszenia porobic, rownie dobrze mogla sie komus zgubic, nie wszyscy wiedza jak szukac psiaka Quote
Cudak Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Erazm napisał(a):Moze by jej ogloszenia porobic, rownie dobrze mogla sie komus zgubic, nie wszyscy wiedza jak szukac psiaka Tylko allegro nie można robić, bo schronisko zabrania. Śliczna jest. Dowiedz się o niej więcej. Nie jest agresywna, chyba? Chociaż spojrzenie ma zabójcze :evil_lol: Quote
li1 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 To malenstwo za mlode i piekne, by ktos ja wyrzucil. Sprawdzcie czy ma czip, jezeli nie ma to zaczipujcie ( tak na przyszlosc ) i szukamy wlascicieli. Quote
kamilqax95x Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Cudak napisał(a):Tylko allegro nie można robić, bo schronisko zabrania. Śliczna jest. Dowiedz się o niej więcej. Nie jest agresywna, chyba? Chociaż spojrzenie ma zabójcze :evil_lol: no niestety najwcześniej pojadę do niej w sobotę choć nie obiecuję .... Quote
kamilqax95x Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 li1 napisał(a):To malenstwo za mlode i piekne, by ktos ja wyrzucil. Sprawdzcie czy ma czip, jezeli nie ma to zaczipujcie ( tak na przyszlosc ) i szukamy wlascicieli. czipa nie ma a jak ktoś ją ze szczecina weźmie to będzie zaczipowana Quote
Soema Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Nie takie cuda do schronu trafiały...:shake: Quote
Erazm Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Mowilam zeby zrobic ogloszenia o znalezieniu psiaka.....;) Quote
aicrew Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 O ja .....ale zpaprana ta boskerka z czymś dłoszomordowym ale i tak jest słitaśna taka kuci, kuci Quote
Cudak Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Jeśli właściciel jej nie odebrał, to 14 dni musi siedzieć na kwarantannie (do schronu trafiła 21.09 br) Quote
kamilqax95x Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 no to tak: suczka pieszczoch ale coś mi się zdaje ze tylko do płci żeńskiej bo byłam u niej ja mała dziewczynka pracowniczki schroniska z biura i pani pielęgniarz i nic.... cieszy się da się pogłaskać..... a tylko podejdzie ktoś płci męskiej: warczy szczeka chce ugryźć mały chłopiec z tatą i siostrą był to na tatę i jego ho ho mieli szczęście a na dziewczynkę nic a nic i ma krótki ogonek :) Kilka zdjęć: I filmik wiem wiem słaba jakość :( Quote
aicrew Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 byłam dziś u suni, jest przemiła i bardzo kontaktowa. Nie miałam aparatu:lookarou: ale sunika ma zapadnięte boki Dziś na kwarantanne trafil nowy boksiu , jeszcze nie ma go na stronie więc możliwe że go odbiorą, albo już to zrobili Quote
kamilqax95x Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 aicrew napisał(a):byłam dziś u suni, jest przemiła i bardzo kontaktowa. Nie miałam aparatu:lookarou: ale sunika ma zapadnięte boki No ale tylko dla kobiet aicrew napisał(a): Dziś na kwarantanne trafil nowy boksiu , jeszcze nie ma go na stronie więc możliwe że go odbiorą, albo już to zrobili psy co trafiają w weekend są dodawane w poniedziałek bez względu na to czy ktoś po nie przyjdzie czy nie :) Quote
LAZY Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Dzwoniła do mnie właśnie Pani w sprawie Foxinki. A że sunia jest od wczoraj w nowym domku, to podesłałam Panią do tej Księżniczki;) Quote
LAZY Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Dostałam informacje ze suczka znalazła juz dom. Czy to prawda? Quote
aicrew Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Nie wiem ale ostatnio widziałam ją w schronie ... może ktoś poprostu jest lub był na nią zapisany Quote
kamilqax95x Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 aicrew napisał(a):Nie wiem ale ostatnio widziałam ją w schronie ... może ktoś poprostu jest lub był na nią zapisany nie, nikt nie jest zapisany Quote
kamilqax95x Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 aicrew napisał(a):Czyli poprostu ktos ją adoptowal a co już jej niema ?? Quote
Recommended Posts