Yuveza Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Aha:D oczywiście nie mam nic przeciwko;) a Amy kiedy jedzie do nowego domku? Quote
Yuveza Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 aha:D fajnie! pewnie w przyszłości także będzie szczęśliwą mamą:D A to ile ich było?... jeden już chyba znalazł domek a Armin czeka... czyli trójka:D Quote
Hawanka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Angelka napisał(a): Hawanka jeśli nie staną przesuwa się psa w rasie do Phalene ;) Aha dobrze wiedzieć ;) Quote
Angelka Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Tak trójka fotki Aquy w nowym domku są na mojej stronce :) Quote
Yuveza Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 No tak widziałam:D wszystkie imionka na 'A' hehe, fajnie ze imiona nie są takie wymyślnie długie, bo takie pozostają zazwyczaj jako imie 'papierowe' a takie pewnie pozostaną, chyba że ktoś je zmieni;) Quote
Asiaczek Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Super foteczki, maluchy sa takie rozbrajajace:) Pzdr. Quote
Angelka2 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Dziękuje wszystkim za miłe słowa, na razie jestem pod tym nikiem coś się stało że z poprzedniego nie mogę nic napisać ,administracja się nie odzywa to założyłam nowe konto. Porcja nowych foteczek Maluchy maja już 4 miesiące. AMY ARMIN Armin nadal czeka na kochający domek :) Quote
Yuveza Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ale z Amy śliczna dziewczynka:loveu: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/206908_209620119055789_100000234076066_784657_2579560_n.jpg A Armin już na wystawowca się szykuje:D http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/222179_209619742389160_100000234076066_784655_470636_n.jpg i uszka juz nabierają włosków które w przyszłości będą dawały ten urok charakterystyczny Papillonkom:D Quote
Angelka2 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='westie_justa']Ale z Amy śliczna dziewczynka:loveu: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/206908_209620119055789_100000234076066_784657_2579560_n.jpg A Armin już na wystawowca się szykuje:D http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/222179_209619742389160_100000234076066_784655_470636_n.jpg i uszka juz nabierają włosków które w przyszłości będą dawały ten urok charakterystyczny Papillonkom:D ....albo Phalenkom hehe Quote
Yuveza Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Angelka2']....albo Phalenkom hehe[/QUOTE] Bardzo mozliwe, tak fajnie by się złożyło chłopak stojące a dziewczyna klapnięte:D Quote
Guest papillonek Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ale ci zazdroszczę Amy :////////// Jest na sprzedaż?? Quote
Yuveza Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Nie, Amy zostaje mówiła;) A co skusiłabyś się? :cool3: Ja w ogóle zazdroszczę kruszynek:loveu: ale mojej Dziubki nie żałuję:loveu: Quote
Angelka2 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Tak,tak zostaje Amy jest słodką kruszynką :loveu: Quote
Yuveza Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ojeej:loveu: ale Ty kusisz tymi kruszynami:loveu: :evil_lol: Quote
Guest papillonek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='westie_justa']Nie, Amy zostaje mówiła;) A co skusiłabyś się? :cool3: Ja w ogóle zazdroszczę kruszynek:loveu: ale mojej Dziubki nie żałuję:loveu: Nie rozumiem,że na szczeniaki??? I ustawili mi sygnarurę (dwa tyg) :) Quote
Yuveza Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ni mówię że zazdroszczę tych kruszynek Suri ale mojej Doti przecież nie żałuję że mam;) O widzę, dobrze że się udało i że sie podoba:D Quote
Vesper Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Witam, Amy rzeczywiście jest słooodka:loveu: i być może że uszka nie staną. Nie wiedziałam natomiast, że u małych spanielków jest tak jak u chihuahua- tzn że po papillonach może urodzić się phalene!:crazyeye: Popytaj w sekcji IX swojego oddziału, co robić, żeby uszka nie stanęły- bo i tak raczej nie będą takie jak u papillonka... Na pewno nie można przesadzać z wapnem- ale jest też mnóstwo innych, bardziej "inwazyjnych" sposobów modelowania ucha. (podklejanie, masaże)Zapytaj co najlepiej robić w Waszym przypadku- a będziesz miała jedną z kilku phalene w Polsce. A rodzice maluszków mieli w rodowodzie "ciemkę"? Hmmm... jakby co... to może kiedyś od Ciebie kupię phalene, zamiast sprowadzać z Francji? Justynka, ja widzę że Ciebie ciągnie do wystaw, i z takim nastawieniem na pewno będziesz miała wystawowego psiaczka. Ale Doti nie jest w niczym "gorsza"- śliczna dziewczynka, kochana-a miłości nie dadzą Ci żadne medale i tytuły... Ja Paka kocham chyba najbardziej?może złe słowo, bo każdego mojego psa kocham inaczej, ale to Pakuś jest przy mnie zawsze jak mam gorszy dzień- westiki są b. inteligentne... Ucałuj Dotkę! Quote
Angelka2 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 arielka186 napisał(a):Witam, Amy rzeczywiście jest słooodka:loveu: i być może że uszka nie staną. Nie wiedziałam natomiast, że u małych spanielków jest tak jak u chihuahua- tzn że po papillonach może urodzić się phalene!:crazyeye: Popytaj w sekcji IX swojego oddziału, co robić, żeby uszka nie stanęły- bo i tak raczej nie będą takie jak u papillonka... Na pewno nie można przesadzać z wapnem- ale jest też mnóstwo innych, bardziej "inwazyjnych" sposobów modelowania ucha. (podklejanie, masaże)Zapytaj co najlepiej robić w Waszym przypadku- a będziesz miała jedną z kilku phalene w Polsce. A rodzice maluszków mieli w rodowodzie "ciemkę"? Hmmm... jakby co... to może kiedyś od Ciebie kupię phalene, zamiast sprowadzać z Francji? Justynka, ja widzę że Ciebie ciągnie do wystaw, i z takim nastawieniem na pewno będziesz miała wystawowego psiaczka. Ale Doti nie jest w niczym "gorsza"- śliczna dziewczynka, kochana-a miłości nie dadzą Ci żadne medale i tytuły... Ja Paka kocham chyba najbardziej?może złe słowo, bo każdego mojego psa kocham inaczej, ale to Pakuś jest przy mnie zawsze jak mam gorszy dzień- westiki są b. inteligentne... Ucałuj Dotkę! Dziękuję za odwiedziny :) Ja osobiście nie chce nic kombinować z jej uszami co ma być to będzie, raczej nie muszę nic robić żeby były całkiem klapnięte bo w tym przypadku nie robi sie nic, ucho nie może stać na 3/4 tak jak u colie a tego na razie nie ma i mam nadzieje że nie będzie. Z biegiem dorastania i obrastaniem włosa na uszach one staja się coraz cięższe. W zasadzie na Phalenka byłam przygotowana bo Suri siostra w 1 miocie urodziła Phalenka, a w rodowodach maluchów są Phalene nawet takie które stały się nimi po paru latach! Nie jestem w stanie określić czy jeśli sie nim stanie to czy bedzie miała mioty , znaleźć fajnego Papillonka to sukces a co dopiero Phalena w Skandynawii i właśnie we Francji maja świetne okazy .... no ale nie chce zapeszać co to z nia dalej będzie. Quote
Vesper Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Jeżeli będzie słodką ciemką:loveu:, w Viva Vanette mają repka- nie wiem, czy Wasze psy są spokrewnione, jeżeli tak- może szukaj takiego papillona, który ma zagraniczne pochodzenie i dawał ciemki z innymi suczkami? Quote
Angelka2 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 arielka186 napisał(a):Jeżeli będzie słodką ciemką:loveu:, w Viva Vanette mają repka- nie wiem, czy Wasze psy są spokrewnione, jeżeli tak- może szukaj takiego papillona, który ma zagraniczne pochodzenie i dawał ciemki z innymi suczkami? Repki w Viva są po papillonach w mniejszej lub większej mierze także odpadają :( Odświeżam trochę wątek o nowe fotki z wczoraj :) skorzystałam z upału i psy są mniej żwawe to trzasnęłam parę zdjęć :D Quote
Angelka2 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 papillonek napisał(a):Ale łysole XD Raczej tego o nich nie można powiedzieć, Amy w tej chwili ma większe futro niż Suri w jej wieku :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Vesper Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Będę kiedyś miała phalene!:knuje: Od jakiegoś czasu myślę, jaką jeszcze z miniaturowych ras wprowadzić do hodowli za dwa lata, po przeprowadzce... I mam kilka typów, ale papillonki...:loveu: Są cudne po prostu... Quote
Recommended Posts