Jump to content
Dogomania

C'mon Honey Awillon - Suri :)

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Świnka wygląda na tej fotce, jak peruka:)
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/267573_243852708965863_100000234076066_965015_7203343_n.jpg

pzdr.
Heh każdy mi to mówi ;) ja się też z tego śmieje że to moja podręczna peruka :)

Papillonku nie maluchy go nie atakują raczej traktują jak dziwnego psa który nie za bardzo wie jak się z nimi bawić, zaczepiają go łapką do zabawy a on furkocze ale się ich nie boi bo wąchają się wzajemnie i też ich jest ciekawy :)

Guest papillonek
Posted

Angelka2 napisał(a):

Papillonku nie maluchy go nie atakują raczej traktują jak dziwnego psa który nie za bardzo wie jak się z nimi bawić, zaczepiają go łapką do zabawy a on furkocze ale się ich nie boi bo wąchają się wzajemnie i też ich jest ciekawy :)

Fajnie musi to wyglądać :D

Posted

[quote name='arielka186']Angelka zrobię Ci małego offa- we Wrocku zaginęła sunia- szczenię, mix asta i labka...
http://www.dzielnicewroclawia.pl/zaginela-mala-megi/

Nie wiedziałam że masz prosiaczka :lol:... To peruwianka? Ja niestety mam alergię, w maju musiałam oddać dwie nowo kupione świnki- sklepową "peruwiankę" i Skinny...

edit:już doczytałam że to sheltie ;) Śliczna świnka....

Wprawdzie to druga strona miasta ale będę się bacznie rozglądać za tym psiakiem. :)

Daj mi to !!

Jeszcze troszeczkę ...

Posted

[quote name='papillonek']https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/249334_248031408547993_100000234076066_982154_2498285_n.jpg
Wiesz że Amy ma teraz taki sam ogon jak Sonia ?a jest przecież o tyle młodsza ;)
Amy to włochacz :eviltong:

[quote name='Asiaczek']Jakie wyciągnięcie:)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/197622_248031451881322_100000234076066_982155_7061428_n.jpg

pzdr.

Ja też byłam w szoku bo ona jest najmniejsza z nich wszystkich :lol:

Guest papillonek
Posted

Na tułowiu też ma dużo ale jeszcze króciutkie ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak nastroje przed weekendem? Jakies plany?

pzdr.

U mnie ostatnio wszystko odbywa się spontanicznie :) Ale jak patrze na prognozy pogody to weekend będzie deszczowy , przynajmniej u mnie :/

Guest papillonek
Posted

Ale cudeńka :) Nie wiem który ładniejszy ;)
Szkoda że oba w tatusia :D

Posted

Już się robi ,a tu ta co poszła w mamusię

Aqua :)

Ze swoim nowym bratem

Na tych fotkach miała 5 miesięcy, może mi się uda wrzucić aktualny filmik jak ćwiczy agility.

Guest papillonek
Posted

Wrzuć proszę :D
Jest piękna ;) To ta co mieszka w Hiszpanii ??

Posted

papillonek napisał(a):
Wrzuć proszę :D
Jest piękna ;) To ta co mieszka w Hiszpanii ??

Niom , mam filmik na facebooku spróbuje go tu wstawić

[video=facebook;251576524860148]http://www.facebook.com/video/video.php?v=251576524860148&saved[/video]

Posted

Super, nowe fotki! :) Aqua rzeczywiście jest przepiękna- a jak śmiga w tunelu :D Jeżeli właściciele planują karierę agility to myślę że jest baaardzo obiecująca. Twoje maleństwa rosną w oczach... Obydwoje piękni- ja tylko czekam, aż Amy urośnie długi włos na uszkach, ale czytałam że to dopiero jak Phalene mają 2 lata, więc jeszcze trochę ;) Zjawiskowa sunia.
Będziecie na wystawie we Wrocławiu? Coraz więcej osób mnie namawia żeby jechać, ale decyzja jeszcze nie zapadła.

Posted

arielka186 napisał(a):
Super, nowe fotki! :) Aqua rzeczywiście jest przepiękna- a jak śmiga w tunelu :D Jeżeli właściciele planują karierę agility to myślę że jest baaardzo obiecująca. Twoje maleństwa rosną w oczach... Obydwoje piękni- ja tylko czekam, aż Amy urośnie długi włos na uszkach, ale czytałam że to dopiero jak Phalene mają 2 lata, więc jeszcze trochę ;) Zjawiskowa sunia.
Będziecie na wystawie we Wrocławiu? Coraz więcej osób mnie namawia żeby jechać, ale decyzja jeszcze nie zapadła.

Na wystawie będę na pewno :)
Ogólnie Papillony i Phalene uzyskują pełnie swojego wyglądu w wieku około 3 lat , wcześniej mogą być nawet łysolkami :)
Już widziałam parę takich przypadków gdzie młody pies wygląda jak "idź stad i nie wracaj", a po latach go nie poznajesz :D

Aqua będzie startować w zawodach bo właściciele startują już od lat z resztą swoich psów, ona zajęła miejsce starszej suczki która przeszła już na sportowa emeryturę, a jej pani chciała się sprawdzić w klasie small :)

Guest papillonek
Posted

No to mistrzyni Tobie rośnie :D
Powodzenia ;)

Posted

Mam do Ciebie pytanie a propos Arminka- ale na pw- masz zapchaną skrzynkę ;)

A co do mistrzyni- to nie dość że mistrzyni to i championka :) Amy jest równie piękna, a czy trenujesz już i z nią?