Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Balbina12']Ale mieliście fajne spotkanko...Też chętnie bym was poznała szczególnie Tośka:evil_lol:Macie jakieś zdjęcia???[/quote]
Wszystkie pieski są wspaniałe:eviltong:.
Zdjęcia u mnie w galerii:loveu:

Posted

[quote name='rufus295']Was, RÓWNIEŻ miło było poznać !!! Fajnie by było gdzieś w terenie się spotkać, bo ja mam awersję do centrów( moja żona niestety nie :evil_lol: ) żeby psiaki mogły poszaleć. My prosto z galerii jeszcze do parku na Julianowie pojechaliśmy i Mela jeszcze 1,5 godz. latała jak szalona, nie wiem skąd ona siłę ma:jumpie:.
Katie, Neo spokojnie się rozkręci jak będziesz z nim socjalkę robiła, widzisz jak z czasem się przełamał ;) . Myślałem z Melą schodami wjechać, ale na dzisiaj już za dużo wrażeń miała, musiałem na ręce ją wziąć, ale następnym razem nie będzie przebacz :lol:[/quote]
Ja chetna, tylko nie tak za bardzo daleko bym poprosila :lol: to kiedy nastepne spotkanko? :eviltong:
No pewno bede go zabierac w rozne miejsca, jak tylko czas bedzie na to pozwalal :lol:

Posted

[quote name='rufus295']Was, RÓWNIEŻ miło było poznać !!! Fajnie by było gdzieś w terenie się spotkać, bo ja mam awersję do centrów( moja żona niestety nie :evil_lol: ) żeby psiaki mogły poszaleć. My prosto z galerii jeszcze do parku na Julianowie pojechaliśmy i Mela jeszcze 1,5 godz. latała jak szalona, nie wiem skąd ona siłę ma:jumpie:.
Katie, Neo spokojnie się rozkręci jak będziesz z nim socjalkę robiła, widzisz jak z czasem się przełamał ;) . Myślałem z Melą schodami wjechać, ale na dzisiaj już za dużo wrażeń miała, musiałem na ręce ją wziąć, ale następnym razem nie będzie przebacz :lol:[/quote]
Oj Tosiek pewnie też na spotkanie z ukochaną na skrzydłach poleci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Jak coś to my tez chętni.....

Posted

Jak dla mnie to najlepsze Łagiewniki są, psiaki się wybiegają, grzybka można znaleźć;) i ludzi za dużo nie ma. Ja sobotę i niedzielę ma wolną, po wczesnym obiadku można się spotkać.

Posted

[quote name='rufus295']Jak dla mnie to najlepsze Łagiewniki są, psiaki się wybiegają, grzybka można znaleźć;) i ludzi za dużo nie ma. Ja sobotę i niedzielę ma wolną, po wczesnym obiadku można się spotkać.[/quote]
PODEJRZEWAM ŻE JAK DLA KASI TO ŁAGIEWNIKI ZA DALEKO.
Z jakiej dzielnicy jesteście?

Posted

[quote name='rufus295']Zgadza się, z Radogoszcza, alre zmotoryzowany jestem, także nie ma problemu żeby dojechać, nawet do Borów Tucholskich mogę jechać :evil_lol:[/quote]
Do Borów to na grzybki:evil_lol:.Tam to pieski sie pogubią:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 3 years later...
  • 1 month later...