ewa2909 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Rufus wrzuć zdjęcia co robiłeś .Albo tutaj albo do mnie. Moje prześle Ci meylem w tygodniu. Quote
Balbina. Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ale mieliście fajne spotkanko...Też chętnie bym was poznała szczególnie Tośka:evil_lol:Macie jakieś zdjęcia??? Quote
ewa2909 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Balbina12']Ale mieliście fajne spotkanko...Też chętnie bym was poznała szczególnie Tośka:evil_lol:Macie jakieś zdjęcia???[/quote] Wszystkie pieski są wspaniałe:eviltong:. Zdjęcia u mnie w galerii:loveu: Quote
Katie Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='rufus295']Was, RÓWNIEŻ miło było poznać !!! Fajnie by było gdzieś w terenie się spotkać, bo ja mam awersję do centrów( moja żona niestety nie :evil_lol: ) żeby psiaki mogły poszaleć. My prosto z galerii jeszcze do parku na Julianowie pojechaliśmy i Mela jeszcze 1,5 godz. latała jak szalona, nie wiem skąd ona siłę ma:jumpie:. Katie, Neo spokojnie się rozkręci jak będziesz z nim socjalkę robiła, widzisz jak z czasem się przełamał ;) . Myślałem z Melą schodami wjechać, ale na dzisiaj już za dużo wrażeń miała, musiałem na ręce ją wziąć, ale następnym razem nie będzie przebacz :lol:[/quote] Ja chetna, tylko nie tak za bardzo daleko bym poprosila :lol: to kiedy nastepne spotkanko? :eviltong: No pewno bede go zabierac w rozne miejsca, jak tylko czas bedzie na to pozwalal :lol: Quote
ewa2909 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='rufus295']Was, RÓWNIEŻ miło było poznać !!! Fajnie by było gdzieś w terenie się spotkać, bo ja mam awersję do centrów( moja żona niestety nie :evil_lol: ) żeby psiaki mogły poszaleć. My prosto z galerii jeszcze do parku na Julianowie pojechaliśmy i Mela jeszcze 1,5 godz. latała jak szalona, nie wiem skąd ona siłę ma:jumpie:. Katie, Neo spokojnie się rozkręci jak będziesz z nim socjalkę robiła, widzisz jak z czasem się przełamał ;) . Myślałem z Melą schodami wjechać, ale na dzisiaj już za dużo wrażeń miała, musiałem na ręce ją wziąć, ale następnym razem nie będzie przebacz :lol:[/quote] Oj Tosiek pewnie też na spotkanie z ukochaną na skrzydłach poleci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Jak coś to my tez chętni..... Quote
rufus295 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Jak dla mnie to najlepsze Łagiewniki są, psiaki się wybiegają, grzybka można znaleźć;) i ludzi za dużo nie ma. Ja sobotę i niedzielę ma wolną, po wczesnym obiadku można się spotkać. Quote
ewa2909 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='rufus295']Jak dla mnie to najlepsze Łagiewniki są, psiaki się wybiegają, grzybka można znaleźć;) i ludzi za dużo nie ma. Ja sobotę i niedzielę ma wolną, po wczesnym obiadku można się spotkać.[/quote] PODEJRZEWAM ŻE JAK DLA KASI TO ŁAGIEWNIKI ZA DALEKO. Z jakiej dzielnicy jesteście? Quote
Katie Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 ojoj za daleko dla mnie :shake: Rufus jest z Radogoszcza, jesli sie nie myle Quote
rufus295 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Zgadza się, z Radogoszcza, alre zmotoryzowany jestem, także nie ma problemu żeby dojechać, nawet do Borów Tucholskich mogę jechać :evil_lol: Quote
Katie Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 hehe, no ja ewentualnie rowerem moge jechac :diabloti: Quote
ewa2909 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='rufus295']Zgadza się, z Radogoszcza, alre zmotoryzowany jestem, także nie ma problemu żeby dojechać, nawet do Borów Tucholskich mogę jechać :evil_lol:[/quote] Do Borów to na grzybki:evil_lol:.Tam to pieski sie pogubią:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Katie Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 A znacie Rudzka Gore? moze tam? chyba, ze macie inne propozycje W sumie to teraz to nie wiem, jak tam z trawa jest, czy mozna puscic psy i wgl.... Quote
Katie Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Co sie nie odzywacie? :mad::eviltong::eviltong: Ale sie pogoda popsula...... chyba nam nie wyjzie spotkanie na otwartej przestrzeni......... Quote
lejdimafik Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Mam yorka suczkę i jej synka samca . :) To kiedy to będzie i gdzie ? Quote
Joven Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 no wlasnie przydalby sie jakis yorkowy festiwal w Lodzi :) Quote
Joven Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 A nie wiem gdzie, pamietam chyba 2 lata temu był w Galerii Łódzkiej. Quote
lejdimafik Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 ;D Ja myślę że lepiej w miejscu mniej tłocznym A pan ? Quote
Recommended Posts