Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam.Poszukuje informacji, czy sa gdzies organizowane spotkania
yorków na terenie łódzi?Jestem posiadaczka 4 miesiecznego yorka z
powodów jego niewielkich rozmiarów ,jest problem z zabawą z innymi
psiakami.

Posted

rufus, bedziesz z Melą? :lol:
Ja bede ze swoim, chetnie Cie poznam :lol: Tylko hmm.... jak sie poznamy? :eviltong:
Z tego, co wiem z dogo wybiera sie kilka osob, Ewa od Toska i Aksy, Asia od Fida, Kasia od Matrixa, wiec fajnie by bylo :lol:

Posted

Jasne że będę :razz: . A jak mnie poznać, hmm, długi jak miesiąc, chudy jak wypłata itd,itp, będę z żoną i córą(9lat). Trzeba by jakiś gadżet wymyślić dla nas, tylko jaki???

Posted

hehe, bo glupio mi tak podchodzic do rodziny, tym bardziej, ze ja niepelnoletnia jestem :eviltong: no dobra, moze sie jakos zbiore, to jak was wyczaje, to bede sie zblizac bede oczywiscie z piesem moim, chybe ubiore go niebieska obroze, takze jak cos to ja, ale ''ubior'' psa jeszcze moze ulec zmianie do ostatniego momentu :diabloti:

hehe faktycznie jestes duugi i chudy :diabloti:

Posted

Cześć Wam Łodziaki:multi::multi::multi:.My również odmeldowywujemy się w niedziele w galerii:multi::multi::multi:.
Super że się spotkamy w tak dużej grupce i psiaczki i my w końcu będziemy mogli sie osobiściee poznać.:multi::multi::multi:.
Myśle że dobrzee by było żebyśmy się umówili na konkretną mniej więcej godzinke i w dokładniejszym miejscu.Ponieważ w poprzednich latach był taki tam tłum ludzi że trudno będzie nam się odnaleść.:shake:

Posted

Konkurs sie generalnie odbywa na tej scenie, gdzie zwykle jest fontanna z zabkami :lol: ale moze lepiej by bylo w jakims ustronniejszym miejscu sie spotkac, nie wiem, np. koło empiku, co sadzicie?
Ewa, nie martw sie, ja Ciebie i Tonia juz znajde :diabloti:

Posted

[quote name='rufus295']A w którym miejscu to się odbywa, bo my pierwszy raz będziemy:razz:[/quote]
Będzie można od razu poznać bo napewno będzie tłum ludzi:cool3:
[quote name='Katie']Konkurs sie generalnie odbywa na tej scenie, gdzie zwykle jest fontanna z zabkami :lol: ale moze lepiej by bylo w jakims ustronniejszym miejscu sie spotkac, nie wiem, np. koło empiku, co sadzicie?
Ewa, nie martw sie, ja Ciebie i Tonia juz znajde :diabloti:[/quote]
Empik może być,tylko musimy się jeszcze zmówić o której dokładnie godzinie:razz:

Posted

Super:multi::multi::multi:.
Właśnie dostałam wiadomość że Kasia ze Zgierza również dojedzie także mam nadzieje że miło spędzimy niedzielne popołudnie w towarzystwie naszych yorkasków:multi::multi::multi:.
Jeżeli możesz to napisz czy godz spotkania Wam odpowiada no i oczywiście miejsce.

Posted

[quote name='rufus295']No, spoko, czyli o 15.00 pod Empikiem .[/quote]
A tak wogóle to szkoda że nie ma galerii Meli:mad::mad::mad:.Byśmy wiedzieli jak się poznać:evil_lol:

Posted

Rufus i Katie nie macie Swoich galerii więc tutaj podziękuje Wam za spotkanko.
Miło było Was poznać.
Rufus,Tosiek zakochany w Melci na całego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Rufus, miło było Was poznac, Melcia super dziewczyna :lol:
moj Neo sie rozkrecil troche pozniej, juz z ogonem podniesionym lazil, a jak juz szlismy do domu pd tramwaju, to wtedy jaki sie odwazny zrobil :crazyeye:
No i teraz juz lepiej wyglad, bo poszlismy na uszka i juz mu teraz troche tego oleju zeszlo.......

Posted

Was, RÓWNIEŻ miło było poznać !!! Fajnie by było gdzieś w terenie się spotkać, bo ja mam awersję do centrów( moja żona niestety nie :evil_lol: ) żeby psiaki mogły poszaleć. My prosto z galerii jeszcze do parku na Julianowie pojechaliśmy i Mela jeszcze 1,5 godz. latała jak szalona, nie wiem skąd ona siłę ma:jumpie:.
Katie, Neo spokojnie się rozkręci jak będziesz z nim socjalkę robiła, widzisz jak z czasem się przełamał ;) . Myślałem z Melą schodami wjechać, ale na dzisiaj już za dużo wrażeń miała, musiałem na ręce ją wziąć, ale następnym razem nie będzie przebacz :lol: