ewawoz Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Witam.Poszukuje informacji, czy sa gdzies organizowane spotkania yorków na terenie łódzi?Jestem posiadaczka 4 miesiecznego yorka z powodów jego niewielkich rozmiarów ,jest problem z zabawą z innymi psiakami. Quote
rufus295 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Nic mi o tym nie wiadomo, ale zawsze możemy być pierwsi :multi: Póki co w niedzielę w Galerii impreza yorkowa będzie Psy.pl - strony miesięcznika "Mój pies" / I love mój york / Oczaruj jury swoim yorkiem Quote
Katie Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 rufus, bedziesz z Melą? :lol: Ja bede ze swoim, chetnie Cie poznam :lol: Tylko hmm.... jak sie poznamy? :eviltong: Z tego, co wiem z dogo wybiera sie kilka osob, Ewa od Toska i Aksy, Asia od Fida, Kasia od Matrixa, wiec fajnie by bylo :lol: Quote
rufus295 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Jasne że będę :razz: . A jak mnie poznać, hmm, długi jak miesiąc, chudy jak wypłata itd,itp, będę z żoną i córą(9lat). Trzeba by jakiś gadżet wymyślić dla nas, tylko jaki??? Quote
Katie Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 hehe, to juz czuje, ze bede sie wsytdzic do was podejsc :eviltong: No gadzet dobra sprawa by byl :diabloti: hehe tez nie wiem jaki :eviltong: Quote
rufus295 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Zdjęcie poszło na priv;) co byś mogła nas poznać, a co Ty taka wstydliwa??? Quote
Katie Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 hehe, bo glupio mi tak podchodzic do rodziny, tym bardziej, ze ja niepelnoletnia jestem :eviltong: no dobra, moze sie jakos zbiore, to jak was wyczaje, to bede sie zblizac bede oczywiscie z piesem moim, chybe ubiore go niebieska obroze, takze jak cos to ja, ale ''ubior'' psa jeszcze moze ulec zmianie do ostatniego momentu :diabloti: hehe faktycznie jestes duugi i chudy :diabloti: Quote
ewa2909 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Cześć Wam Łodziaki:multi::multi::multi:.My również odmeldowywujemy się w niedziele w galerii:multi::multi::multi:. Super że się spotkamy w tak dużej grupce i psiaczki i my w końcu będziemy mogli sie osobiściee poznać.:multi::multi::multi:. Myśle że dobrzee by było żebyśmy się umówili na konkretną mniej więcej godzinke i w dokładniejszym miejscu.Ponieważ w poprzednich latach był taki tam tłum ludzi że trudno będzie nam się odnaleść.:shake: Quote
rufus295 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 A w którym miejscu to się odbywa, bo my pierwszy raz będziemy:razz: Quote
Katie Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Konkurs sie generalnie odbywa na tej scenie, gdzie zwykle jest fontanna z zabkami :lol: ale moze lepiej by bylo w jakims ustronniejszym miejscu sie spotkac, nie wiem, np. koło empiku, co sadzicie? Ewa, nie martw sie, ja Ciebie i Tonia juz znajde :diabloti: Quote
ewa2909 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='rufus295']A w którym miejscu to się odbywa, bo my pierwszy raz będziemy:razz:[/quote] Będzie można od razu poznać bo napewno będzie tłum ludzi:cool3: [quote name='Katie']Konkurs sie generalnie odbywa na tej scenie, gdzie zwykle jest fontanna z zabkami :lol: ale moze lepiej by bylo w jakims ustronniejszym miejscu sie spotkac, nie wiem, np. koło empiku, co sadzicie? Ewa, nie martw sie, ja Ciebie i Tonia juz znajde :diabloti:[/quote] Empik może być,tylko musimy się jeszcze zmówić o której dokładnie godzinie:razz: Quote
Katie Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 To sie zaczyna o 14, wiec ja jakos tak bede. Quote
ewa2909 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Katie']To sie zaczyna o 14, wiec ja jakos tak bede.[/quote] Ja się dostosuje do pozostałych:cool3:.Chociaż bardziej by mi odpowiadała godź 15 Quote
ewa2909 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Czy w końcu się ktoś wybiera???????Bo cisza tutaj nastała:shake: Quote
rufus295 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 My oczywiście będziemy, chociaż Mela ma na 11.00 szkolenie i będzie padnięta tak jak i dzisiaj :lol:, ale tyle yorasków chyba podniesie ją na nogi :shiny: Quote
ewa2909 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Super:multi::multi::multi:. Właśnie dostałam wiadomość że Kasia ze Zgierza również dojedzie także mam nadzieje że miło spędzimy niedzielne popołudnie w towarzystwie naszych yorkasków:multi::multi::multi:. Jeżeli możesz to napisz czy godz spotkania Wam odpowiada no i oczywiście miejsce. Quote
rufus295 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 No, spoko, czyli o 15.00 pod Empikiem . Quote
ewa2909 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='rufus295']No, spoko, czyli o 15.00 pod Empikiem .[/quote] A tak wogóle to szkoda że nie ma galerii Meli:mad::mad::mad:.Byśmy wiedzieli jak się poznać:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Oczywiście po Melci napewno poznam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Katie Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ja tez bede oczywiscie :loveu: ale fajnie, bedzie Matrix i Neo :eviltong: Quote
ewa2909 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Rufus i Katie nie macie Swoich galerii więc tutaj podziękuje Wam za spotkanko. Miło było Was poznać. Rufus,Tosiek zakochany w Melci na całego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Katie Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Rufus, miło było Was poznac, Melcia super dziewczyna :lol: moj Neo sie rozkrecil troche pozniej, juz z ogonem podniesionym lazil, a jak juz szlismy do domu pd tramwaju, to wtedy jaki sie odwazny zrobil :crazyeye: No i teraz juz lepiej wyglad, bo poszlismy na uszka i juz mu teraz troche tego oleju zeszlo....... Quote
rufus295 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Was, RÓWNIEŻ miło było poznać !!! Fajnie by było gdzieś w terenie się spotkać, bo ja mam awersję do centrów( moja żona niestety nie :evil_lol: ) żeby psiaki mogły poszaleć. My prosto z galerii jeszcze do parku na Julianowie pojechaliśmy i Mela jeszcze 1,5 godz. latała jak szalona, nie wiem skąd ona siłę ma:jumpie:. Katie, Neo spokojnie się rozkręci jak będziesz z nim socjalkę robiła, widzisz jak z czasem się przełamał ;) . Myślałem z Melą schodami wjechać, ale na dzisiaj już za dużo wrażeń miała, musiałem na ręce ją wziąć, ale następnym razem nie będzie przebacz :lol: Quote
Recommended Posts