orpha Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 czesc kumpel :) swoja dzialke przeleje w granicach 10-o , bo poki co jade na oparach :diabloti: , w sensie resztki kasy wydalaja opary a ja je wdycham i tworze sobie iluzje milionow :eviltong:. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Czy wy w tej Rudzie to same brązowe psiaki macie??:diabloti::diabloti: Już 3 pod kolor bedzie;) Kiedy planowany jest przyjazd do hoteliku??? Wpłaty będą na bierząco aktualizowane. Quote
kaa Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Czy wy w tej Rudzie to same brązowe psiaki macie??:diabloti::diabloti: Już 3 pod kolor bedzie;) Kiedy planowany jest przyjazd do hoteliku??? Wpłaty będą na bierząco aktualizowane. Witaj Aniu. Kumpel mogłby już jechać, ale chcemy wysłać trzy psiaki do trzech hoteli jednym transportem, trochę to skomplikowane, ale Kibic do Megi będzie mógł jechać za jakieś dwa tygodnie , więc wstępnie za dwa tygodnie by jechał. Wpłaty już zaczęły wpływać. Pozdrawiam. A z tymi burymi i brązowymi tak jakoś wyszło ;). Quote
kaa Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 obraczus87 napisał(a):Witam witam wszystkich :p Serdecznie dziękujemy, miło że do nas zawitałaś ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 ok- bedziemy czekac zatem;) Po weekendzie zrobię zestawienie wpłat;) Quote
Brysio Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Kumpelku kochany trzymamy sie na pierwszej:loveu: Quote
Monika z Katowic Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 I teraz Kumpelku pakuj się. Niedługo jeeedziesz!:multi::multi::multi: Żeby jeszcze tak Kleks mógł jechać z Tobą, pieseczku... Kleks ma tak mało pieniążków i tak niewielkie szanse :(:(:( Quote
kaa Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Kumpelku ciągle jeszcze brakuje Ci deklaracji :shake: . Quote
obraczus87 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Zapraszam serdecznie :) http://www.dogomania.pl/forum/f99/kiermasz-ksiazkowy-na-dt-dla-zory-do-12-10-a-148059/ Quote
kaa Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Witaj Kumpelku, dziś mogę Cię odwiedzić tylko na wątku. ;) Quote
Livka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 cześć Kumpelku ;) już gotowy do podróży?:-D Quote
Asiaczek Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Przed chwila zrobiłam przelew na Kumpla - 30 zł. Pzdr. Quote
orpha Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 kumpel jeszcze troszke chlopie i bedzie dobrze Quote
Livka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Hej Kumpelku;) jeszcze trochę i w drogę:multi: Quote
kaa Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 No Kumpelku, moje pieniążki też już do Ciebie przesłane. ;) Quote
kaa Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Kilka ogłoszeń, na stronach gdzie spadłeś;). Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Kumpel-najlepszy przyjaciel człowieka. - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Kumpel- Twój najlepszy przyjaciel . : Kaa : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Kumpel- Twój najlepszy przyjaciel. , Ruda Śląska, Śląskie Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Wpływy: +20 zł obraczus87 +10 zł doda +100 zł Monika K-K ------------ +130 ZŁ Quote
Livka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Kumpelku hop na pierwszą stronę ;) niech wszyscy cię zobaczą Quote
Asiaczek Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Wpływy: +20 zł obraczus87 +10 zł doda +100 zł Monika K-K ------------ +130 ZŁ Ja wczoraj przelałam 30 zł. Rozumiem, że przelew jeszcze nie doszedł? Pzdr. Quote
Recommended Posts