Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='orpha']bede zaklepywac ile sil :)[/quote]

Ja Ci za to z całych sił dziękuję:loveu: , LILUtosi- dopisana :loveu: , to jeszcze brakowało by nam 85 zł stałych deklaracji żeby był Kumpelek zabezpieczony, jako-tako. :roll: Kto jeszcze wspomoże grosikiem?

Posted

[quote name='kaa']Ja Ci za to z całych sił dziękuję:loveu: , LILUtosi- dopisana :loveu: , to jeszcze brakowało by nam 85 zł stałych deklaracji żeby był Kumpelek zabezpieczony, jako-tako. :roll: Kto jeszcze wspomoże grosikiem?
Urzekły mnie te mądre, wierne i wpatrzone w człowieka oczy Kumpla a także zaangażowanie tylu wspaniałych ludzi.
Deklaruję stałą wpłatę - 50 złotych.
Kumpelku bądź bezpieczny:fadein:

Posted

[quote name='Livka']Urzekły mnie te mądre, wierne i wpatrzone w człowieka oczy Kumpla a także zaangażowanie tylu wspaniałych ludzi.

Jak wspaniale!!! To może Kumpelek mógłby już jechać?? Kaa, jak to wygląda?

Posted

[quote name='Livka']Urzekły mnie te mądre, wierne i wpatrzone w człowieka oczy Kumpla a także zaangażowanie tylu wspaniałych ludzi.

:lol:Jak super...widzę,że wątek Kumpla przeradza się na "rodzinny" ..czyli "mamy trzeciego pieska"?. Witamy na dogo - Livka to moja żona..bez pomocy której nie mógłbym tu tak szaleć:evil_lol:...A Ty Kumpelku pakuj klamory....wyjazd coraz bliżej:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Nikus napisał(a):
:lol:Jak super...widzę,że wątek Kumpla przeradza się na "rodzinny" ..czyli "mamy trzeciego pieska"?. Witamy na dogo - Livka to moja żona..bez której nie mógłbym tu tak szaleć:evil_lol:...A Ty Kumpelku pakuj klamory....wyjazd coraz bliżej:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Nikus, gratuluję :-) Na innym wątku my też jesteśmy zarejestrowani rodzinnie: ja, mąż i synek 9 lat ;-) najmłodszy jeszcze nie umie pisać i pewnie dlatego nie jestesmy tam w czwórkę :cool3:

No właśnie - wyjazd :-) Kaa, kiedy Kumpel może jechać?

Posted

orpha napisał(a):
dwa tygodnie pan przetrzyma spokojnie :) , i nawet nie trzeba na poczatek miec calej wpłaty

super...no to czekamy co tam Kaa zdecyduje;) dzięki...

Posted

ogromnie dziękuję :loveu: strasznie się cieszę :multi:, nie mogę dużo pisać bo robię za telefonistkę odebrałam już ze 20 telefonów w sprawie Kibica co z tego wyjdzie? Zobaczymy ? W każdym razie bądźcie przygotowani na różne najdziwniejsze zwroty akcji :evil_lol:

Posted

kaa napisał(a):
ogromnie dziękuję :loveu: strasznie się cieszę :multi:, nie mogę dużo pisać bo robię za telefonistkę odebrałam już ze 20 telefonów w sprawie Kibica co z tego wyjdzie? Zobaczymy ? W każdym razie bądźcie przygotowani na różne najdziwniejsze zwroty akcji :evil_lol:

no tego się można było spodziewać:evil_lol::cool3:

Posted

sonikowa napisał(a):
Kaa, i jak sytuacja?
Myślę, że trzeba by jakieś decyzje podejmować, gdzie który pies i kiedy może jechać. Zaraz się trafi jakiś nagły przypadek i nam miejsca znikną.

No gdzie który to już ustalone,a kiedy? Albo wysyłamy ich osobno, albo tak jak było ustalone za dwa trzy tygodnie razem, jak uda się tamtym uzbierać deklarację. Albo przynajmiej będą mieć szansę uzbierać deklarację , jak chcemy już, to mógł by jechać tylko Kumpel, na razie. Późnej na pewno nie, musimy się zmieścic w tym terminie do 3 tygodni.

Posted

Sprawa wygląda tak
organizowanie osobno transportów dla każdego psa, które mają jechac w tym samym kierunku jest bezsensu, bo ten transport Nikus oferował za dramo. Więc co Kumpel za darmo, a reszta jak pojedzie? Marnowanie troche kasy to jest.

Czekamy az sie zwolni miejsce u megii do której ma jechac Kibic, a to bedzie za jakieś 2 tygodnie.

I zbieramy dalej deklaracje dla niego oraz dla Kleksa, jak się nie uda Kleks nie pojedzie wcale, ale chociaz niech Kibic dostanie szanse.

Dlatego czekamy i moze w międzyczasie skapnie jeszcze jakas deklaracja, bo nie ma jeszcze całości.

robienie czegoś w pośpiechu tez nie jest za dobre.

Posted

Nikus napisał(a):
Kaa..nie wiem czy dobrze to rozumiem,ale jeżeli psiaki jadą w sumie w trzy miejsca to trzeba to jakoś zorganizować troszke prędzej...

Tylko że jest tak że hoteliki wiecznie nie będą czekać i jeśli na pozostałe psiaki , do trzech tygodni nie udało by się uskładać to nie wiem czy pojadą :-( . Kibic na pierwszy miesiąc ma więc myślę że Kibic i Kumpel to pewne psiaki a Kleksikowi może się nie udać uzbierać .
Jeszcze raz żeby było jasne.

1) Kumpel jedzie do Ani do Brodnicy.
2) Kibic ma jechać do Megi pod Warszawe
3) Kleksik ma jechać do Zalesia dod Warszawę.

Wybaczcie mój brak profesjonalizmu, jeszcze żadnego psa nie wysyłałam do hoteliku ,:oops: a tak wyszło że mam trzy naraz :oops: .
Jakie jeszcze szczegóły trzeba ustalić ? Pytajcie .

Posted

kaa napisał(a):
Wybaczcie mój brak profesjonalizmu, jeszcze żadnego psa nie wysyłałam do hoteliku ,:oops: a tak wyszło że mam trzy naraz :oops: .

I wszystkie na K :cool3: Nie martw się, ja tez miałam jednego kaukaza wyprawić a w końcu w jednym aucie trzy pojechaly. Trzy to szczęśliwa liczba :-)

Posted

z tego co widze az tak zle nie jest , u Kleksa tez juz sie cos dzieje , trzeba tylko watki reklamowac , troche dzisiaj powsadzalam na watki , hehe jeszcze troche a mnie spacyfikuja za offy ;)

Posted

Może i nie jest ale żeby mnie głowa nie bolała i żebym spokojnie mogła spać , Kumpelkowi do stałych deklaracji brakuje 45 zł :roll: . Właśnie staje na głowie żeby coś dla Kleksika uzbierać. :placz:

Posted

kaa napisał(a):
Może i nie jest ale żeby mnie głowa nie bolała i żebym spokojnie mogła spać , Kumpelkowi do stałych deklaracji brakuje 45 zł :roll: . Właśnie staje na głowie żeby coś dla Kleksika uzbierać. :placz:

..Chyba 35 brakuje...to już niewiele..Kaa mam prośbę co do wyjazdu..Ponieważ będę to musial zgrać z Pati musiałbym o tym wiedzieć troszkę prędzej niż dzień przed:evil_lol:..