Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też długo nie miałam dostępu do neta, a później czasu na nadrobienie zaległości to i się nie zdążyłam nacieszyć i też zasmucić. No cóż, czasem takie sytuację się zdarzają, może trochę nieodpowiedzialne ale ktoś chciał pomóc, miał dobre intencje, nie krytykujmy proszę.
Moja bardzo skromna deklaracja poszła 10.04. i do czasu znalezienia dt mam nadzieje że będę wstanie ją wpłacać.

Posted

majku33krakow napisał(a):
a ile kosztuje wyroznione allegro?20zł?

Allegro bez pogrubień i podświetleń, tylko z wyróżnieniem kosztuje 12,50 zł

Posted

Jak ładnie poprosicie, to może w weekend zrobię:eviltong::evil_lol:

Kumpelek jest teraz codziennie czesany -strasznie linieje, ale bardzo to lubi. Leży sobie spokojnie, potem się kładzie na plecy i az mruzy oczy tak mu dobrze.
Biega z Fibi na spacerach-jej jak on ją zaczepia śmiesznie- a ona to taka niesmiała damulka-chce , ale się boję i cały czas to mu ucieka , to podbiega:lol: Fajnie się bawią.
Teraz ruszamy z ogrodzeniem-jest sporo pracy- ale niedługo psiaki będą mogły szaleć na całego.
Wieczorem wstawie rozliczenie z wpłat.

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Jak ładnie poprosicie, to może w weekend zrobię:eviltong::evil_lol:

Kumpelek jest teraz codziennie czesany -strasznie linieje, ale bardzo to lubi. Leży sobie spokojnie, potem się kładzie na plecy i az mruzy oczy tak mu dobrze.
Biega z Fibi na spacerach-jej jak on ją zaczepia śmiesznie- a ona to taka niesmiała damulka-chce , ale się boję i cały czas to mu ucieka , to podbiega:lol: Fajnie się bawią.
Teraz ruszamy z ogrodzeniem-jest sporo pracy- ale niedługo psiaki będą mogły szaleć na całego.
Wieczorem wstawie rozliczenie z wpłat.

ładnie prosimyyyy