Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wizyta w czwartek nie jutro:)
Ale nowy domek się odzywa ,ze czekają ...no sama jestem ciekawa co z tego wyniknie.

A Kumpelek się dziś wygrzewał na słoneczku -w końcu wywalam słome z budek i kołderki wkłądam. Kumpel ładnie czekał podczas sprzatania, potem się wyłozył na głaski na brzuszek i sie wtulał. To cudowny pies:)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za off, ale...

Big jest wielki... I wielki mamy z nim problem. BIG problem.

Big jest stary, schorowany. Na ciele ma ślady po pogryzieniach. Mieszka w malutkim kojcu w przytulisku, z którego w każdym momencie może go czekać wywózka do Korabiewic... Prosimy o chociaż najmniejsze wsparcie! Inaczej walka o niego będzie z góry przegrana...

Wątek Biga: http://www.dogomania.pl/threads/1823...-A-cie-proszAE

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Wizyta w czwartek nie jutro:)
Ale nowy domek się odzywa ,ze czekają ...no sama jestem ciekawa co z tego wyniknie.

A Kumpelek się dziś wygrzewał na słoneczku -w końcu wywalam słome z budek i kołderki wkłądam. Kumpel ładnie czekał podczas sprzatania, potem się wyłozył na głaski na brzuszek i sie wtulał. To cudowny pies:)

No racja, tylko że ja myślałam że ten czwartek to jutro :splat: , denerwuję się chyba więcej niż powinnam :shiny:.

Posted

Minkę ma niewyraźną , ale tak w ogóle to wygląda superowo ;)
Śliczny psiaczek i taki spragniony własnego człowieka ...
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę ... oby się udało !

Posted

obraczus87 napisał(a):
super!!!!!!!!!! i jak sie mozna nie zakochać w takim psie???? :)

Żadną miarą , nie można się nie zakochać :happy1: . Aniu czy mi się zdaje, czy Kumpelek trochę przybrał ciałka?

Posted

Wizyta jak najbardziej ok!!!!!!!!!!
Kumpelek pojedzie do nowego domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):)

Domek bardzo fajny-dziewczyna odpowiedzialna i zdająca sobie sprawe z adopcji. Warunki super. Dziadek tez bardzo sympatyczny:)
Teraz musze jakos dograc transport- zawieziemy Kumpelka , dostaniemy zwrot za paliwo od nowego domku!!

Posted

Sunia , która tam mieszka to malutka starsza bardzo spokjna sunia, myslę,że Kumpelek się zaprzyjazni-to mądry pies:)
Transport musze jakos zoragnizowac na przyszły tydzien , ale cos wykombinuję:)
Bardzo się cieszę!!!

I tak niesmiało wspomne czy osoby , które wspieraja kumpelka nie chciały by teraz Sebastana ....bo mógłby juz przyjechac gdyby miał zaplecze finansowe.
http://www.dogomania.pl/threads/182355-Sebastian-kiedy-los-siAE-odmieni-i-znajdAE-swe-miejsce-na-ziemi

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Wizyta jak najbardziej ok!!!!!!!!!!
Kumpelek pojedzie do nowego domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):)

Domek bardzo fajny-dziewczyna odpowiedzialna i zdająca sobie sprawe z adopcji. Warunki super. Dziadek tez bardzo sympatyczny:)
Teraz musze jakos dograc transport- zawieziemy Kumpelka , dostaniemy zwrot za paliwo od nowego domku!!

UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF super, juhuuuuuuu bardzo bardzo się cieszę :) :) :) :)

Posted

Kumpel to mój pierwszy deklarowicz, nawet odwoziłam go razem z Nikusiem do Ani dlatego tak bardzo się cieszę , że znalazł swój kochający domek.:loveu::loveu::loveu:
Dzisiaj świętujemy !!! :drink1:

Posted

Livka napisał(a):
Kumpel to mój pierwszy deklarowicz, nawet odwoziłam go razem z Nikusiem do Ani dlatego tak bardzo się cieszę , że znalazł swój kochający domek.:loveu::loveu::loveu:
Dzisiaj świętujemy !!! :drink1:

Livka jesteśmy jeszcze w pracy;) pomału z tymi:drink1: bo skończymy w schronie:evil_lol:

Posted

Livka napisał(a):
No to jeszcze trochę poczekam :roll: ... ale wieczorem :beerchug:

ok :drink1::popcorn::drinking::beerchug::drinka: a jutro urlop na żądanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: