Ania+Milva i Ulver Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Wizyta w czwartek nie jutro:) Ale nowy domek się odzywa ,ze czekają ...no sama jestem ciekawa co z tego wyniknie. A Kumpelek się dziś wygrzewał na słoneczku -w końcu wywalam słome z budek i kołderki wkłądam. Kumpel ładnie czekał podczas sprzatania, potem się wyłozył na głaski na brzuszek i sie wtulał. To cudowny pies:) Quote
magenka1 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 My też jesteśmy Aniu ciekawe co z tego wyniknie oby same dobre wiadomości były w czwartek :) Quote
koosiek Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Przepraszam za off, ale... Big jest wielki... I wielki mamy z nim problem. BIG problem. Big jest stary, schorowany. Na ciele ma ślady po pogryzieniach. Mieszka w malutkim kojcu w przytulisku, z którego w każdym momencie może go czekać wywózka do Korabiewic... Prosimy o chociaż najmniejsze wsparcie! Inaczej walka o niego będzie z góry przegrana... Wątek Biga: http://www.dogomania.pl/threads/1823...-A-cie-proszAE Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Wpłynęło+30zł Aliszcze Jest razem +791zł Quote
kaa Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Wizyta w czwartek nie jutro:) Ale nowy domek się odzywa ,ze czekają ...no sama jestem ciekawa co z tego wyniknie. A Kumpelek się dziś wygrzewał na słoneczku -w końcu wywalam słome z budek i kołderki wkłądam. Kumpel ładnie czekał podczas sprzatania, potem się wyłozył na głaski na brzuszek i sie wtulał. To cudowny pies:) No racja, tylko że ja myślałam że ten czwartek to jutro :splat: , denerwuję się chyba więcej niż powinnam :shiny:. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Foteczki biednego Kumpelka- on robi tak rozbrajające miny jak sie do niego podchodzi- wie jak chwycić za serce:) Wtedy dostaje głaski , a potem szaleństwo z bieganiem z radości:) Quote
obraczus87 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 super!!!!!!!!!! i jak sie mozna nie zakochać w takim psie???? :) Quote
magenka1 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Właśnie jak nie można się zakochać? Ale On taki na drugim smutny na pewno czeka na swój domek Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 No dokładnie- minę ma jakby co najmniej był głodzony, bity i nie miał gdzie spać:) Quote
magenka1 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):No dokładnie- minę ma jakby co najmniej był głodzony, bity i nie miał gdzie spać:) Ania to Ty napisałaś :) Quote
Livka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Minkę ma niewyraźną , ale tak w ogóle to wygląda superowo ;) Śliczny psiaczek i taki spragniony własnego człowieka ... Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę ... oby się udało ! Quote
kaa Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 obraczus87 napisał(a):super!!!!!!!!!! i jak sie mozna nie zakochać w takim psie???? :) Żadną miarą , nie można się nie zakochać :happy1: . Aniu czy mi się zdaje, czy Kumpelek trochę przybrał ciałka? Quote
Agata69 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Dzisiaj jadę na wizytę, relacja popołudniu. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Kaa- tak Kumpelek przytył przez zimę:) Ostatnio nawet moja siostra to powiedziała jak go nie widziała przez miesiąc:) Ale co będę mu żałować jak apetyt ma:) Do kluchy jeszcze mu brakuje:) Teraz jak zacznie liniec to tez schudnie hi hi Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Wizyta jak najbardziej ok!!!!!!!!!! Kumpelek pojedzie do nowego domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):) Domek bardzo fajny-dziewczyna odpowiedzialna i zdająca sobie sprawe z adopcji. Warunki super. Dziadek tez bardzo sympatyczny:) Teraz musze jakos dograc transport- zawieziemy Kumpelka , dostaniemy zwrot za paliwo od nowego domku!! Quote
Livka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Hurrra !!!! Nareszcie udało się i Kumpelkowi !!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Sunia , która tam mieszka to malutka starsza bardzo spokjna sunia, myslę,że Kumpelek się zaprzyjazni-to mądry pies:) Transport musze jakos zoragnizowac na przyszły tydzien , ale cos wykombinuję:) Bardzo się cieszę!!! I tak niesmiało wspomne czy osoby , które wspieraja kumpelka nie chciały by teraz Sebastana ....bo mógłby juz przyjechac gdyby miał zaplecze finansowe. http://www.dogomania.pl/threads/182355-Sebastian-kiedy-los-siAE-odmieni-i-znajdAE-swe-miejsce-na-ziemi Quote
obraczus87 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Wizyta jak najbardziej ok!!!!!!!!!! Kumpelek pojedzie do nowego domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):) Domek bardzo fajny-dziewczyna odpowiedzialna i zdająca sobie sprawe z adopcji. Warunki super. Dziadek tez bardzo sympatyczny:) Teraz musze jakos dograc transport- zawieziemy Kumpelka , dostaniemy zwrot za paliwo od nowego domku!! UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF super, juhuuuuuuu bardzo bardzo się cieszę :) :) :) :) Quote
Livka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Kumpel to mój pierwszy deklarowicz, nawet odwoziłam go razem z Nikusiem do Ani dlatego tak bardzo się cieszę , że znalazł swój kochający domek.:loveu::loveu::loveu: Dzisiaj świętujemy !!! :drink1: Quote
Nikus Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Livka napisał(a):Kumpel to mój pierwszy deklarowicz, nawet odwoziłam go razem z Nikusiem do Ani dlatego tak bardzo się cieszę , że znalazł swój kochający domek.:loveu::loveu::loveu: Dzisiaj świętujemy !!! :drink1: Livka jesteśmy jeszcze w pracy;) pomału z tymi:drink1: bo skończymy w schronie:evil_lol: Quote
Livka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 No to jeszcze trochę poczekam :roll: ... ale wieczorem :beerchug: Quote
Nikus Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Livka napisał(a):No to jeszcze trochę poczekam :roll: ... ale wieczorem :beerchug: ok :drink1::popcorn::drinking::beerchug::drinka: a jutro urlop na żądanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Livka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 a jutro jest piątek i ... byle do 15-tej hi hi :eviltong: Quote
Recommended Posts