Monika z Katowic Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Kumpelku! Musisz pięknie się zaprezentować! :) Może szczęście wreszcie uśmiechnie się do Ciebie, pieseczku ? :) Quote
Livka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Kumpelku! Musisz pięknie się zaprezentować! :) Może szczęście wreszcie uśmiechnie się do Ciebie, pieseczku ? :) Ja również mam taką nadzieję ... Kumpel już tak długo czeka... Quote
kaa Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Pozostaje tylko życzyć Kumplowi udanej wizyty :) Quote
Monika z Katowic Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Kumpel tak długo czeka na dobry domek! Quote
Agata69 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Umówiona jestem na rozmowę przedadopcyjną na następny czwartek. Niestety wcześniej żaden termin jednoczesnie nam nie pasuje. No zobaczymy... Oby sie udało. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Dzięki Agata!!:) Poczekamy -oby było warto... Quote
monika083 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 kochani ,tutaj bardzo kazdy grosik potrzebny ,psiakowi grozi amputacja jesli nie zostanie zoperowany ,a koszt operacji to 900zl.. http://www.dogomania.pl/threads/181116-potrzeba-na-cito-900zA-na-operacjAE-bo-inaczej-grozi-mu-amputacja-A-apki?p=14315735 Quote
magda222 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Agata będzie dzwoniła i umówi się na wizytę na czwartek przyszły jak da radę. Zobaczymy co wyjdzie z tego... Była ta wizyta? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Agata pisała ,ze wizyta w nastepny czwartek przecież...czekamy jeszcze tydzień. Quote
obraczus87 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Agata pisała ,ze wizyta w nastepny czwartek przecież...czekamy jeszcze tydzień. no tak................... brakuje nam cierpliwości ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 :) niecierpliwe kobiety hehe Spokojnie- przyjdzie i czas na Kumpelka...Płotuś siedział od lipca i pojechał w tamtym tyg do super domku...Tedzio był u mnie rok i ma dom-pojechał tydzień temu- o którym nigdy nie marzyłam, bo Tedzio to trudny pies i nie wiem czy nie wróci z adopcji. Kumpel tez w końcu znajdzie swoje miejsce i swoich ludzi...a może bedzie to ten dom pod Włocławkiem:) Quote
obraczus87 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kciuki w każdym bądź razie trzymam cały czas. Niekóre pieski szybki znajdują domki, inne wolniej, ale grunt to znaleźć ten jeden jedyny domeczek :) Quote
Monika z Katowic Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kumpelek znajdzie NAJLEPSZY domek! Zobaczycie! :) Quote
jusstyna85 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Kumpelek znajdzie NAJLEPSZY domek! Zobaczycie! :) Już najwyższa pora,żeby spakował manatki i miał swoich ludzi na własność :) Quote
kaa Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Tylko trzeba pamiętać że Kumpel nie lubi się dzielić ,,swoimi,, ludźmi z innym psem, żeby się państwo z tym liczyli , bo różnie może być . Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 To prawda Kumpel jest zazdrosny, ale nie jest to az taka bardzo mocna zazdrośc- może w schronisku bardziej to okazywał. U mnie z psami na spacerach biga Fibulka i Kumpel ją bez problemu zaakceptował. Z Płotasem też nie było problemów. Teraz już w ogóle nie szczeka na inne psy co sa u mnie, podchodzi i tylko macha ogonem zaciekawiony. Quote
kaa Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):To prawda Kumpel jest zazdrosny, ale nie jest to az taka bardzo mocna zazdrośc- może w schronisku bardziej to okazywał. U mnie z psami na spacerach biga Fibulka i Kumpel ją bez problemu zaakceptował. Z Płotasem też nie było problemów. Teraz już w ogóle nie szczeka na inne psy co sa u mnie, podchodzi i tylko macha ogonem zaciekawiony. W każdym razie lepiej żeby ludzie wiedzieli czego się spodziewać, w schronisku mieszkał przez pewien czas z jeszcze 2 sukami i jednym psem na wybiegu . wszystko było dobrze dopóki nie próbował ktoś psów które były z Kumplem dotykać lub głaskać. Trzeba ich było ignorować. No z własnym psem to raczej nie wykonalne. Te psy Kumpel tolerował , ale już żadnych innych nie . Quote
kaa Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Witaj Kumpelku :) trzymam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę i za to żebyś się okazał dżentelmenem, ;) Quote
Recommended Posts