Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj pięknisiu, :loveu::loveu: Moniko czemu z Kumplem ma być tak jak z Misiem :roll:,misio dożył 17 lat , to dużo jak na psa ( jakie było jego życie to już inna historia) i teraz już nie cierpi , a Kumpel jest młody i życie przed nim. Gdzieś tam czeka na niego domek, tylko się z Kumplem jeszcze nie znaleźli. ;)

Posted

Jaki ten Kumpel szczęśliwy :-) Patrzcie, u Ani toTYLKO hotelik (choć znakomity :loveu:), a psy tak tam odżywają, rozwijają skrzydła i ogony ;-). Ech, a dom - to by dopiero było..

Posted

[quote name='sonikowa']Jaki ten Kumpel szczęśliwy :-) Patrzcie, u Ani toTYLKO hotelik (choć znakomity :loveu:), a psy tak tam odżywają, rozwijają skrzydła i ogony ;-). Ech, a dom - to by dopiero było..[/QUOTE]
Też mi się nie chce wierzyć, że taki pies jak Kumpel nie ma jeszcze swojego domu:roll: a przecież to jest tak oddane czlowiekowi stworzenie:lol:
:loveu::cool3:Kumpelku gdzieś twój człowiek jest tylko gdzie?

Posted

Tak to jest że ludzie większą uwagę przykładają do wyglądu psa niż do jego charakteru, :roll: może być nie za mądry ,byle był ładny lub rasowy. Dlatego wspaniałej natury Kumpla nikt nie chce docenić :shake: , choć dla mnie on jest i mądry i wspaniały i piękny, po prostu wyjątkowy. ;)

Posted

Mi też przykro to stwierdzić, ale niestety dla zwykłego szaraczka to Kumpel bedzie tez zwykłym szarym kundlem...aby dostrzegł ktos w nim jego wielkie serce, to najpierw musi miec cos w głowie...a ostatnio na mojej drodze stoją sami bezmózgowcy:shake:
Dziś np pani na poczcie:diabloti: ...cóż miło nie było:diabloti:

Posted

ani slowa o bezmozgowach !!!:mad: dzisiaj tez mi taki sie trafil , baran zastawil wejscie na chodnik i jeszcze z morda do mnie bo mu lusterko tracilam , a nafajniejsze to ze darl sie "gdzie psy maja kagance ":crazyeye: - nie wiem skad mu sie to wzielo bo u nas psy maja byc na smyczy a tylko ras z listy i to i to. Tez sie go zapytalam gdzie ma kaganiec i zaswiadczenie o szczepieniu na wscieklizne i jak slowo jakby w ciazy nie byla to bym mu zamalowala w ten pusty poniemiecki garnek co mial zamiast glowy :mad:

Posted

[quote name='kaa']Tak to jest że ludzie większą uwagę przykładają do wyglądu psa niż do jego charakteru, :roll: może być nie za mądry ,byle był ładny lub rasowy. Dlatego wspaniałej natury Kumpla nikt nie chce docenić :shake: , choć dla mnie on jest i mądry i wspaniały i piękny, po prostu wyjątkowy. ;)[/QUOTE]
A te rasowe to czasem ( nie ubliżając nikomu ) takie dziwadła :mdrmed::mdrmed:że głowa boli, a Kumpel przecież jest śliczny :loveu:
To takie szczere psisko ,że nic tylko brać od ręki , bez zastanowienia
Pozdrowienia dla Ani :bye::bye: i miziaki dla Kumpla:Dog_run: