sonikowa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Spejalnie weszłam na wątek, zeby jeszcze raz Kumpelka z Anią zobaczyć. No po prostu wspaniale wyglądacie razem, Aniu :-) I jak on mądrze patrzy.. Ach, co za pies.. Quote
Monika z Katowic Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 I jeszcze poproszę cichutko - NIECH Z KUMPLEM NIE BĘDZIE TAK, JAK Z MISIEM!:bigcry:Napiszcie coś Misiowi. Jego już nie ma, niczego od Was nie potrzebuje - proszę napiszcie mu tylko: "Żegnaj Misiu!":bigcry::bigcry::bigcry: Staruszek N.N. Niech świat wie, że żył tu i Miś Quote
kaa Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Witaj pięknisiu, :loveu::loveu: Moniko czemu z Kumplem ma być tak jak z Misiem :roll:,misio dożył 17 lat , to dużo jak na psa ( jakie było jego życie to już inna historia) i teraz już nie cierpi , a Kumpel jest młody i życie przed nim. Gdzieś tam czeka na niego domek, tylko się z Kumplem jeszcze nie znaleźli. ;) Quote
MARCHEWA Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Pieniążki obiecane na Kumpla wyślę w poniedziałek,wcześniej nie mogłam w ogóle wejść na ten wątek,żeby spisać konto,dogo mi szaleje,czy co? Quote
Monika z Katowic Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ostatnio dogo coś szwankuje - fakt. Ja też, moje deklarowane 100 zł dla Kumpla, wyślę w poniedziałek.:bigok: Quote
Livka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Monika z Katowic'] Oj Kumpel ty to jesteś jedorazowe wydanie :lol: pewnie znowu grzebałeś w trawsku :evil_lol: Bomba :loveu::loveu::loveu: Quote
kaa Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Jednorazowe wydanie to z niego faktycznie jest, nie znajdziesz takiego drugiego. :loveu: Quote
orpha Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Tez w poniedzialek poleci kaska ode mnie :))) , Kumpelku boski jestes :))) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Wpływy: +120zł Justyna Maria w. Razem jest +645zł Wydatki: -hotel październik - 144zł (14dni) Zostaje :+501zł Quote
Livka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Kumpel pokazuj pycholka, gdzie ten twój domeczek wymarzony :lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Niestety żadnych zapytan o Kumpelasa....a Kumpelas rozbawiony na całego, biega jak szalony, potwornie się cieszy na wszystko- jak wracamy ze spaceru to pędzi do kojca i stoi w nim ( drepcze z łapki na łapkę)i czeka na smakołyk-spryciarz;) Quote
Monika z Katowic Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Już go widzę jak "przedreptuje" na tych swoich łapeczkach.:eviltong: Poszło moje 100zł dla psinki! Quote
sonikowa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Jaki ten Kumpel szczęśliwy :-) Patrzcie, u Ani toTYLKO hotelik (choć znakomity :loveu:), a psy tak tam odżywają, rozwijają skrzydła i ogony ;-). Ech, a dom - to by dopiero było.. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Wpływy: +10zł Magenka1 +5zł Orph +100zł Monika z katowic ---- +115zł Razem jest + 616zł Quote
Livka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='sonikowa']Jaki ten Kumpel szczęśliwy :-) Patrzcie, u Ani toTYLKO hotelik (choć znakomity :loveu:), a psy tak tam odżywają, rozwijają skrzydła i ogony ;-). Ech, a dom - to by dopiero było..[/QUOTE] Też mi się nie chce wierzyć, że taki pies jak Kumpel nie ma jeszcze swojego domu:roll: a przecież to jest tak oddane czlowiekowi stworzenie:lol: :loveu::cool3:Kumpelku gdzieś twój człowiek jest tylko gdzie? Quote
kaa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Tak to jest że ludzie większą uwagę przykładają do wyglądu psa niż do jego charakteru, :roll: może być nie za mądry ,byle był ładny lub rasowy. Dlatego wspaniałej natury Kumpla nikt nie chce docenić :shake: , choć dla mnie on jest i mądry i wspaniały i piękny, po prostu wyjątkowy. ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Mi też przykro to stwierdzić, ale niestety dla zwykłego szaraczka to Kumpel bedzie tez zwykłym szarym kundlem...aby dostrzegł ktos w nim jego wielkie serce, to najpierw musi miec cos w głowie...a ostatnio na mojej drodze stoją sami bezmózgowcy:shake: Dziś np pani na poczcie:diabloti: ...cóż miło nie było:diabloti: Quote
orpha Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ani slowa o bezmozgowach !!!:mad: dzisiaj tez mi taki sie trafil , baran zastawil wejscie na chodnik i jeszcze z morda do mnie bo mu lusterko tracilam , a nafajniejsze to ze darl sie "gdzie psy maja kagance ":crazyeye: - nie wiem skad mu sie to wzielo bo u nas psy maja byc na smyczy a tylko ras z listy i to i to. Tez sie go zapytalam gdzie ma kaganiec i zaswiadczenie o szczepieniu na wscieklizne i jak slowo jakby w ciazy nie byla to bym mu zamalowala w ten pusty poniemiecki garnek co mial zamiast glowy :mad: Quote
Livka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='kaa']Tak to jest że ludzie większą uwagę przykładają do wyglądu psa niż do jego charakteru, :roll: może być nie za mądry ,byle był ładny lub rasowy. Dlatego wspaniałej natury Kumpla nikt nie chce docenić :shake: , choć dla mnie on jest i mądry i wspaniały i piękny, po prostu wyjątkowy. ;)[/QUOTE] A te rasowe to czasem ( nie ubliżając nikomu ) takie dziwadła :mdrmed::mdrmed:że głowa boli, a Kumpel przecież jest śliczny :loveu: To takie szczere psisko ,że nic tylko brać od ręki , bez zastanowienia Pozdrowienia dla Ani :bye::bye: i miziaki dla Kumpla:Dog_run: Quote
agat21 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 poleciałam moja mała wpłatka na Kumpelka Quote
Recommended Posts