Ania+Milva i Ulver Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Dziś wyszło nam słońce i byłą okazja aby pozwiedzac tereny w okół:p Ale najpierw trzeba wszystko osikać;) Obwąchać;) Zakopać;) I dopiero na spacerek. Dużo chodzilismy-zdjecia wszystkie takie same- dupa tylko:evil_lol: I tu buziulka:p Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 I powrót do kojca- nie ma żadnych problemów, aby wszedł- sam wskakuje:p Quote
Monika z Katowic Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ale Kumpel ma faaaajnie!:cool2: Teraz zrobił się z niego "psi królewicz";) Quote
Livka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Kumpel to świetny psiak, za dotyk i zainteresowanie człowieka gotów oddać całe swoje psie serce :lol: Jestem pewna że szybko znajdzie tego "jedynego" ;);) Quote
kaa Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 No Kumpelku, mam nadzieję że się już rozgościłeś, bo trzeba się brać za ogłoszenia. ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Kumpelka mozna ogłaszac jak najbardziej!!:) Szybko sie zadomowił, nie sprawia problemów. łapie juz nasz rytm dnia-kiedy spacery, kiedy jedzonko...zaczął zjadac to co ma w misce-jest ok:p Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Kumpelka mozna ogłaszac jak najbardziej!!:) Szybko sie zadomowił, nie sprawia problemów. łapie juz nasz rytm dnia-kiedy spacery, kiedy jedzonko...zaczął zjadac to co ma w misce-jest ok:p Jakie pozytywne info!:lol: pzdr. Quote
kaa Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Kumpelka mozna ogłaszac jak najbardziej!!:) Szybko sie zadomowił, nie sprawia problemów. łapie juz nasz rytm dnia-kiedy spacery, kiedy jedzonko...zaczął zjadac to co ma w misce-jest ok:p No to super, :multi:, to się nazywa pies na schwał :loveu:, ( pomijając tą jego zazdrość:roll:. ) . Od jutra zaczynamy .:lol: Quote
Livka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Cieszymy się, że u Kumpla wszystko dobrze :multi::multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Z zazdrością można żyć;) I tak jest dużo lepiej niż jak przyjechał, bo wtedy leciał do każdego psa do krat i obszczekiwał...teraz cos tam sobie poszczeka z daleka i idzie na spacer. A Lenkę nawet trochę polubił-i merda do niej ogonem:razz: Quote
gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Nikt mi nie przypomnial o Kumpelku choc prosilam..dobrze, ze sobie przypomnialam:oops::oops::oops:..cioteczki- wplacilam juz do listopada swoja malutka dzialkę i prosze w razie "W" przypominac koniecznie...pliiiissssss:oops::oops::oops: Quote
kaa Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 gonia66 napisał(a):Nikt mi nie przypomnial o Kumpelku choc prosilam..dobrze, ze sobie przypomnialam:oops::oops::oops:..cioteczki- wplacilam juz do listopada swoja malutka dzialkę i prosze w razie "W" przypominac koniecznie...pliiiissssss:oops::oops::oops: Przepraszam , poprawię się ,będę przypominać.:oops: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Rozdzieliłam karmę na Płotka i Kumpla-zniżka za karmę jest na 2,5 miesiąca. Czyli do końca grudnia. Oby Kumpel nie musiał z niej korzystac do końca:roll: Quote
Monika z Katowic Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Kumpelku! Uszy do góry, bo jesteś w ślicznym hoteliku u dobrej Ani.:kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
kaa Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Wybacz Kumpelku, ogłoszenia muszą chwilkę poczekać:oops: bo rozłożyło mnie jakieś wirusisko,:mad: dostałam leki, ale lekarz powiedział że nie gwarantuje że pomogą bo to wirus :placz:. Na razie czuję się podle. :-( Quote
Livka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Pozdrawiamy Kumpla i jego opiekunkę :hand: Quote
agat21 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Kilka dni nieobecności i już tyle pozytywnych zmian!! :multi: Fajnie, że Kumplisko już w hotelu :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Jak poprawi się pogoda, to zrobie jakies fotki...u nas niestety pada od dwóch dni. Kumpel miewa się bardzo dobrze, apetyt dopisuje, jest bardzo czysty- nie robi w kojcu . Wesoły, chetnie wychodzi na spacery. Jak biegnie na głaski, to najpierw tak smiesznie się kładzie na ziemi:p Quote
Nikus Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 super Kumpelku:multi::multi::multi: no i z "koleżanką" się tam integruj....:evil_lol: Quote
Recommended Posts