Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kumpel to świetny psiak, za dotyk i zainteresowanie człowieka gotów oddać całe swoje psie serce :lol:
Jestem pewna że szybko znajdzie tego "jedynego" ;);)

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Kumpelka mozna ogłaszac jak najbardziej!!:)
Szybko sie zadomowił, nie sprawia problemów. łapie juz nasz rytm dnia-kiedy spacery, kiedy jedzonko...zaczął zjadac to co ma w misce-jest ok:p

Jakie pozytywne info!:lol:

pzdr.

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Kumpelka mozna ogłaszac jak najbardziej!!:)
Szybko sie zadomowił, nie sprawia problemów. łapie juz nasz rytm dnia-kiedy spacery, kiedy jedzonko...zaczął zjadac to co ma w misce-jest ok:p

No to super, :multi:, to się nazywa pies na schwał :loveu:, ( pomijając tą jego zazdrość:roll:. ) . Od jutra zaczynamy .:lol:

Posted

Nikt mi nie przypomnial o Kumpelku choc prosilam..dobrze, ze sobie przypomnialam:oops::oops::oops:..cioteczki- wplacilam juz do listopada swoja malutka dzialkę i prosze w razie "W" przypominac koniecznie...pliiiissssss:oops::oops::oops:

Posted

gonia66 napisał(a):
Nikt mi nie przypomnial o Kumpelku choc prosilam..dobrze, ze sobie przypomnialam:oops::oops::oops:..cioteczki- wplacilam juz do listopada swoja malutka dzialkę i prosze w razie "W" przypominac koniecznie...pliiiissssss:oops::oops::oops:

Przepraszam , poprawię się ,będę przypominać.:oops:

Posted

Wybacz Kumpelku, ogłoszenia muszą chwilkę poczekać:oops: bo rozłożyło mnie jakieś wirusisko,:mad: dostałam leki, ale lekarz powiedział że nie gwarantuje że pomogą bo to wirus :placz:. Na razie czuję się podle. :-(

Posted

Jak poprawi się pogoda, to zrobie jakies fotki...u nas niestety pada od dwóch dni.
Kumpel miewa się bardzo dobrze, apetyt dopisuje, jest bardzo czysty- nie robi w kojcu .
Wesoły, chetnie wychodzi na spacery.
Jak biegnie na głaski, to najpierw tak smiesznie się kładzie na ziemi:p