Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Ile brakuje KUMPLOWI do stałych deklaracji?

Do stałych z karmą brakuje mu 25 zł, a bez karmy 115 zł ,:roll: wszystko podliczam i odliczam w pierwszym poście .

Posted

olga7 napisał(a):
Ja może dorzucę Kumplowi ,ale tylko kilka grosików-nie dam teraz rady więcej:oops:. Jak chcecie -to tylko 5 zl/mc :oops:.Za dużo tych potrzebujących psów w stosunku do możliwości -jak dla mnie ...:placz::-(

Tak to jest, jak się za szybko czyta , to potem się głupio pyta :oops: , mogę Cię Olga dopisać do deklaracji ? Już wiem że miesięcznych :lol:.

Posted

Tylko że Kibic ma inne konto a Kumpel inne , musieli by zadeklarować na konkretnego psa . Wtedy, wysłało by się konto wybranego psa.

Posted

Nikus napisał(a):
a korciło mnie by tak napisać...:diabloti: korciło...;)

a widzisz bylo pisac :evil_lol: , mi tam nie przeszkadza bo ja z pragi hehehehe i tez zawsze jade do Wawy czyli Stolycy

Posted

orpha napisał(a):
a widzisz bylo pisac :evil_lol: , mi tam nie przeszkadza bo ja z pragi hehehehe i tez zawsze jade do Wawy czyli Stolycy

hehe a ja mieszkam na wsi - Mokotów :evil_lol: a dokładniej Służewiec :evil_lol:
orpha, teraz to ludziska wiedzą gdzie jest Słuzewiec bo Galerię Mokotów wybudowali... a wcześniej było... "Gdzie Ty mieszkasz????? " :evil_lol:

Posted

Wy se tu o stolicy, a ja mam takie pytanie, Nikuś wiesz może jakim autem będzie Ania jechać? Chcemy dać duuuży zapas karmy, tylko mam obawy czy Ania jak przepakuje karmę, zmieści jeszcze Kumpla do samochodu? :evil_lol:

Posted

kaa napisał(a):
Wy se tu o stolicy, a ja mam takie pytanie, Nikuś wiesz może jakim autem będzie Ania jechać? Chcemy dać duuuży zapas karmy, tylko mam obawy czy Ania jak przepakuje karmę, zmieści jeszcze Kumpla do samochodu? :evil_lol:

ok. już powaga:diabloti: nie wiem,ale dowiem się.. i zaraz napiszę...;)

Posted

Dzięki Ania, wieczorem wszystkich wpłacających umieszczę w pierwszym poście, żeby była jasność w rachunkach, wszystkim ogromne Bóg zapłać w imieniu Kumpelka :loveu:

Posted

LILUtosi napisał(a):
Ja też przelałam wczoraj moją dole.

Aniu czy dotarła do Ciebie wpłata LILUtosi ? Pisała że wysyłała 6 - tego , więc powinna już być.