Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tak serio to Aniu musimy to dobrze faktycznie w czasie zgrać...bo Lady jeszcze też musi potem dojechać dalej;) ale juz chyba wiem jak to zrobić...dasz mi na PW później namiary na Panią....i my tu sobie już poradzimy

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Czuje się wywołana do tablicy:diabloti:

A więc tak: wujek Nikus w drodze powrotnej z warszawy zabiera moją hotelowiczkę Lady- tzn ja przyjadę z Lady do warszawy i zrobimy wymianę na Kumpla;) Koszty dojazdu do warszawy pokrywa nowa pani Lady;)

jeee super:multi:

czyli koszty transportu z głowy:multi:

to tylko musimy dozbierać reszte deklaracji. prosimy o deklaracje, bez nich Kumpelek nie pojedzie, to zwykly bury pies, którego cięzko będzie komuś go wypatrzyć i dac mu DS

Posted

Jest trochę "bałaganu" z ostatnimi wiadomościami o wyjeździe KUMPLA... Czy ktoś może mi w końcu KONKRETNIE powiedzieć, co z transportem KULPLA ??? :shake: Ofiarowałam "wpaniałomyślnie" 50 zł, ale wygląda na to, że nie potrzeba już pieniedzy :evil_lol: Więc wyślę je Ani z Brodnicy. Będzie więcej na "kumplowy hotelik".

Posted

obraczus87 napisał(a):
To i ja dorzucę 5 zł :oops: więcej nie dam rady :oops:

Obraczus, Olga7 serdeczne dzięki ,
:-) czy wasze deklaracje są comiesięczne, czy jednorazowe ? Obraczus deklarowałaś jednorazowo 20 zł na Kumpla? Tak?

Posted

Podliczymy ostatecznie jak się Obraczus i Olga7 wypowie, bo nie wiem czy to są stałe czy jednorazowe, Obraczus dotąd deklarowała jednorazowo 20 zł , ( jak nie pomyliłam).
Nikuś to na jaki dzień szykować Kumpla?

Posted

Witaj Kumpelku jeszcze tydzień został do Twojego wyjazdu,:cool3: za kilka dni będziesz gotowy do podróży. A teraz na spacerek, :Dog_run::Dog_run: