Monika z Katowic Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Kumpelku [***] pamiętam Cię i nigdy nie zapomnę! :placz::placz::placz: Quote
kaa Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Kumpelka [*] nikt z nas nie zapomni. ... Quote
Monika z Katowic Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Tak smutno bez Ciebie, Kumpelku [***]. :(:(:( Quote
Monika z Katowic Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [FONT=Book Antiqua]To jest Twoje najpiękniejsze zdjęcie, psinko... [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Kumpel z liściem na głowie. :(:([/FONT] Quote
obraczus87 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ale ten czas szybko leci... jeszcze niedawno byłeś tutaj z nami.... :( Quote
Monika z Katowic Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Kumpelku Biegaj szczęśliwy za Tęczowym Mostem... Quote
gonia66 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Kumpelku...pamietam...śpij spokojnie za TM..:(:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Wczoraj też myslałam o Kumpelku, jakos tak mi się przypomniał....ehhh , zawsze będę miała go przed oczami jako uśmiechnietego psiaka! Quote
Monika z Katowic Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Kumpelku ... Czy dotarłeś bezpiecznie, kochany, po drabinie z bielutkich obłoków do tęczowej, świetlistej bramy? Uchylona, choć nie słychać Twych kroków. Wsuń łapeczkę w szparę - w tę niebieską, teraz główkę; widzisz most? – piękny pewnie! Nie bój się, podążaj jak ścieżką, drugi brzeg to Twój dom, choć beze mnie. No a ja, chociaż serce mi pęka, myślę tutaj o Tobie z uśmiechem, przecież wiem, kto na Ciebie tam czeka. Znam ich, wiedzą że idziesz. Już lepiej? Bądź szczęśliwy w Tęczowej Krainie, ja swą miłość Ci czasem podeślę, - zbieraj ją, gdy do Ciebie dopłynie, ale czasem odwiedź, choć we śnie..[/FONT]. Quote
kaa Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Piękny wiersz , Kumpelku ostatnio mi się śniłeś , tak Ci się pycholek uśmiechał. Zawsze takim Cię pamiętam. Quote
Monika z Katowic Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Mój pierwszy bezdomniaczku z Dogomanii. :( Pamiętam Cię Kumpelku! Pamiętam! :( Quote
agata51 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Kumpelu, zaopiekuj się Bumkiem. Czuję, że się dogadacie i zarazicie swoją radością ("życia" chciało by się rzec) całe tęczowe towarzystwo. Quote
Monika z Katowic Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Kumpelku kochany! :( Pamiętam o Tobie - zawsze i na zawsze... Quote
Recommended Posts