Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, kolację zjadł, ale nie rzucił się specjalnie na jedzenie...a zawsze miał apetyt ogromny na wszystko. Rano ledwo wepchnęłam w niego kawałek parówki z lekami, na razie stan jest bez zmian. Dzis wypadł mi wyjazd do Torunia, więc wyjazd do weta na jutro przełożyłam, bo nie wiem o której wrócę.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za banerki, na początku wątku napisałam prośbę o pomoc. Może ktoś zobaczy. Dobrze że chociaż cokolwiek Kumpelek zjadł.

Posted

Dziś na 16 do weterynarza, ale nie wiem jak to będzie:-( Już rano rozmawiałąm z nim i jak powiedziałam co się dzieje, to wet nie daje nam nadzieji...

Rano Kumpelek nawet do mnie nie wstał:-( Chwilę z nim posiedziałam- dyszał tylko, potem wstał i wysikał się na trawce i pomalutku podreptalismy do domu. Wczoraj wieczorem zjadł tylko troszkę. Mam go teraz w domu, śpi sobie w klatce. Oddycha ciężko..oczy potwornie smutne, wiac ,że się męczy.

Kaa prosze podaj mi do siebie tel, chyba do ciebie bedę dzwonic jako osoby decyzyjnej?
Nie wiem jak to się dziś zakończy, nawet nie chce o tym myśleć:-(

Posted

Tak się ciągle nad tym zastanawiam, nasz weterynarz też o tym wspomniał , że Kumpel mógł mieć wrodzoną wadę serca , czy to nie był czasem powód jego wyrzucenia z domu? czemu debilny właściciel poprostu go nie przyprowadził do schroniska i nie powiedział o tym że np. go nie stać na leczenie a pies jest na to i na to chory. Nie wiem czy był inny powód wyrzucenia go, jak on jest praktycznie psem bez wad. :( Można by było przecież dużo wcześniej go leczyć , zaradzić sytuacji w jakiej się teraz znalazł.