obraczus87 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='kaa']Nie wszyscy niestety, i najwyższa pora się tym zająć . Czekam na wieści z wizyty Kumpelka u weta.[/QUOTE] No trzeba trzeba, tym bardziej, że Kumpelkowi rezerwy sie kończa. Tez czekam na wiesci......... Quote
MARCHEWA Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Przepraszam,że zapomniałam o deklaracji na Kumpla(w styczniu miałam problemy z dogo i wszystko mi poznikało) dziękuję za przypomnienie i zaraz zrobię bazarek dla niego,z tego co wyliczyłam powinnam wpłacić zaległe 70 zł i jeżeli z mojego bazarku tyle nie będzie do przyszłego tygodnia dopłacę brakujące pieniążki;) Quote
Monika z Katowic Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Widzisz Kumpelek? :) Będzie nowy grosik. :) Quote
kaa Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='MARCHEWA']Przepraszam,że zapomniałam o deklaracji na Kumpla(w styczniu miałam problemy z dogo i wszystko mi poznikało) dziękuję za przypomnienie i zaraz zrobię bazarek dla niego,z tego co wyliczyłam powinnam wpłacić zaległe 70 zł i jeżeli z mojego bazarku tyle nie będzie do przyszłego tygodnia dopłacę brakujące pieniążki;)[/QUOTE] Bardzo dziękuje ;) . Być może uda się podesłać Kumplowi karmę ze schroniska z kolejnym rudziakiem jadącym do Ani . Zależy od pojemności auta :razz: . Quote
Nikus Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='kaa']Bardzo dziękuje ;) . Być może uda się podesłać Kumplowi karmę ze schroniska z kolejnym rudziakiem jadącym do Ani . Zależy od pojemności auta :razz: .[/QUOTE] hehe..no z moim to problemu raczej nie będzie:) Quote
obraczus87 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='MARCHEWA']Przepraszam,że zapomniałam o deklaracji na Kumpla(w styczniu miałam problemy z dogo i wszystko mi poznikało) dziękuję za przypomnienie i zaraz zrobię bazarek dla niego,z tego co wyliczyłam powinnam wpłacić zaległe 70 zł i jeżeli z mojego bazarku tyle nie będzie do przyszłego tygodnia dopłacę brakujące pieniążki;)[/QUOTE] Super :) Kumpelek bedzie bogatszy :) Aniu czekamy na wiesci z wizyty u weta :) Quote
MARCHEWA Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Bazarek dla Kumpla: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/188501-Kurtka-zamszowa-dla-TZ-a-rozm.L-na-Kumpla-do-07.07?p=14971681#post14971681[/URL] zapraszam;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Do weta jade na 17-dam potem znac co i jak....u nas potworny upał. Kumpel linieje strasznie, gdybym miała go w domu to chyba najlepiej by go odkurzyc bo siersc fruwa wszędzie:)Dzis znowu wyczesywanie nas czeka. Guzek cały czas jest, jestem ciekawa co powie wet...czy trzeba by to wyciąć... Quote
Monika z Katowic Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 U nas też upaaał! Uffff! [IMG]http://www.gify.org/bazagif/slonce/sole027.gif[/IMG] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Kumpelek miał kaszaka- wet go naciął i wycisnął. Mam obserowac-jesli się bedzie odnawiał , to wtedy trzeba bedzie go uspić i wyczyscic porządnie, ale na razie nie ma się co martwic:) Przy okazji zaszczepiłam Kumpelka na wścieklizne i zakaźne. Zapłaciłam 60zł, kaszak gratis:) Rozliczenie dokładne zrobie w niedzielę, bo nie mam mysli do liczb w ten upał. Kumpelek był grzeczny , obsikał co sie dało:) Waży 21kilo. Quote
obraczus87 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Ufff kamień z serca, Kumpelku nie strasz Cioteczek i Wujków ;) Quote
magenka1 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Dobrze, że to kaszak, ja jestem specjalistką od kaszaków na swojej głowie miałam już wyciętych ok 15 a w kolejce już są następne niestety takie to dziadostwo Quote
Asiaczek Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Pozwólcie, że powtórzę: uffff, to tylko kaszak:) pzdr. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [B]Rozliczenie:[/B] Wpływy: +50zł Monika z Katowic +100zł Pianka -spadek po Edku +5zł Obraczus87 +10zł Agat21 +40zł Justyna wolontariat Wydatki: -60zł wet-szczepienia [COLOR=Green][B]Zostaje: +189zł[/B][/COLOR] Quote
magenka1 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Odwiedzam kumpelka kochanego i o zdrowie pytam? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Kumpelos miał kąpiel dwa dni temu:p Teraz wygląda jakby błyskawica w niego uderzyła:evil_lol: Musze go porządnie wyszczotkowac . Quote
magenka1 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Pięknie wygląda po kąpieli kumpelek:loveu::loveu::loveu: Quote
Monika z Katowic Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Kumpelos miał kąpiel dwa dni temu:p Teraz wygląda jakby błyskawica w niego uderzyła:evil_lol: Musze go porządnie wyszczotkowac . Ale mokry! :):) Kumpel - czyścioszek! :):) Quote
Pianka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Do Kumpelka pojechało 40 kg karmy :) Starczy na 3 miesiace:p Quote
Recommended Posts