Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaa']Nie wszyscy niestety, i najwyższa pora się tym zająć . Czekam na wieści z wizyty Kumpelka u weta.[/QUOTE]

No trzeba trzeba, tym bardziej, że Kumpelkowi rezerwy sie kończa.

Tez czekam na wiesci.........

Posted

Przepraszam,że zapomniałam o deklaracji na Kumpla(w styczniu miałam problemy z dogo i wszystko mi poznikało) dziękuję za przypomnienie i zaraz zrobię bazarek dla niego,z tego co wyliczyłam powinnam wpłacić zaległe 70 zł i jeżeli z mojego bazarku tyle nie będzie do przyszłego tygodnia dopłacę brakujące pieniążki;)

Posted

[quote name='MARCHEWA']Przepraszam,że zapomniałam o deklaracji na Kumpla(w styczniu miałam problemy z dogo i wszystko mi poznikało) dziękuję za przypomnienie i zaraz zrobię bazarek dla niego,z tego co wyliczyłam powinnam wpłacić zaległe 70 zł i jeżeli z mojego bazarku tyle nie będzie do przyszłego tygodnia dopłacę brakujące pieniążki;)[/QUOTE]

Bardzo dziękuje ;) . Być może uda się podesłać Kumplowi karmę ze schroniska z kolejnym rudziakiem jadącym do Ani . Zależy od pojemności auta :razz: .

Posted

[quote name='kaa']Bardzo dziękuje ;) . Być może uda się podesłać Kumplowi karmę ze schroniska z kolejnym rudziakiem jadącym do Ani . Zależy od pojemności auta :razz: .[/QUOTE]
hehe..no z moim to problemu raczej nie będzie:)

Posted

[quote name='MARCHEWA']Przepraszam,że zapomniałam o deklaracji na Kumpla(w styczniu miałam problemy z dogo i wszystko mi poznikało) dziękuję za przypomnienie i zaraz zrobię bazarek dla niego,z tego co wyliczyłam powinnam wpłacić zaległe 70 zł i jeżeli z mojego bazarku tyle nie będzie do przyszłego tygodnia dopłacę brakujące pieniążki;)[/QUOTE]

Super :) Kumpelek bedzie bogatszy :)

Aniu czekamy na wiesci z wizyty u weta :)

Posted

Do weta jade na 17-dam potem znac co i jak....u nas potworny upał. Kumpel linieje strasznie, gdybym miała go w domu to chyba najlepiej by go odkurzyc bo siersc fruwa wszędzie:)Dzis znowu wyczesywanie nas czeka. Guzek cały czas jest, jestem ciekawa co powie wet...czy trzeba by to wyciąć...

Posted

Kumpelek miał kaszaka- wet go naciął i wycisnął. Mam obserowac-jesli się bedzie odnawiał , to wtedy trzeba bedzie go uspić i wyczyscic porządnie, ale na razie nie ma się co martwic:)
Przy okazji zaszczepiłam Kumpelka na wścieklizne i zakaźne.
Zapłaciłam 60zł, kaszak gratis:)
Rozliczenie dokładne zrobie w niedzielę, bo nie mam mysli do liczb w ten upał.

Kumpelek był grzeczny , obsikał co sie dało:) Waży 21kilo.

Posted

Dobrze, że to kaszak, ja jestem specjalistką od kaszaków na swojej głowie miałam już wyciętych ok 15 a w kolejce już są następne niestety takie to dziadostwo