Ania+Milva i Ulver Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Zgłosił sie do mnie domek z Chełmna -mieszkanie w bloku, 12 letni chłopiec- zgłosili sie po innego psa u mnie, który nie nadaje się w takie warunki, ale wieczorem wyslę im Kumpelka, Płotka i jeszcze 2 inne bąble....kto wie jak będzie. Quote
Monika z Katowic Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 :loveu: Trzymamy kciuki mocno, mocno !!! :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ten wczorajszy dom na razie cisza.... Dzis odezwał sie następny spod Włocławka, ale najpierw musiałaby się odbyc tam wizyta, bo mam watpliwości. Będę czekałą na info czy na wizyte sie zgadzają. To domek z ogrodem na wsi, jest starsza sunia-mieszka tam 78 dziadek który stracił swojego psa , który z nim mieszkał i spał. W domu mieszka tez 27 letnia dziewczyna która opiekuje sie psami i jej rodzice....jesli sie odezwą to poprosze Agatę69 o sprawdzenie... Quote
magenka1 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Czy mógłby ktoś zrobić nowy banerek dla Kumpla w stylu szukam domu tak długo, ten co jest nie działa, Ja niestety nie umie potrafię robić banerków Quote
obraczus87 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Trzymamy kciuki za domki, mam nadzieje ze w koncu znajdzie sie domek dla Kumpelka !!! Quote
kaa Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Ten wczorajszy dom na razie cisza.... Dzis odezwał sie następny spod Włocławka, ale najpierw musiałaby się odbyc tam wizyta, bo mam watpliwości. Będę czekałą na info czy na wizyte sie zgadzają. To domek z ogrodem na wsi, jest starsza sunia-mieszka tam 78 dziadek który stracił swojego psa , który z nim mieszkał i spał. W domu mieszka tez 27 letnia dziewczyna która opiekuje sie psami i jej rodzice....jesli sie odezwą to poprosze Agatę69 o sprawdzenie... Aniu, ja też mam wątpliwości, jakoś nie mam przekonania, dziadek 78 letni i ta sunia . A sunia mieszka w domu czy na dworze ? Jeden pies spał z dziadkiem , a ona ? I też nie wiadomo czy Kumpel by przypadł suni do gustu i vice versa . Kumpel jest bardzo zazdrosnym psem. Banerek rzeczywiście by się przydał, ale ja nie umiem robić. :( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 No dokładnie- dlatego bez sprawdzenia nawet nie chce sobie głowy tym domem zaprzątać. Sunia mieszka tez w domu. Rozliczenie luty: hotel -390zł Zostaje : +456zł Quote
agata51 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 obraczus87 napisał(a):A może warto byloby opłacic wyróżnienie na allegro (koszt 20.60) oraz na gumtree (koszt15)?? Chętnie opłacę. Jutro miałam wysłać lutową kaskę( przepraszm za opóźnienie), ale wstrzymam się i już całość prześlę. Quote
obraczus87 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 agata51 napisał(a):Chętnie opłacę. Jutro miałam wysłać lutową kaskę( przepraszm za opóźnienie), ale wstrzymam się i już całość prześlę. Cieszę się Agato. Kaa czy Ty zajmiesz sie tymi ogłoszeniami czy ja mam poszukac osoby, która zrobi wyróżnione allegro i gumtree?? Quote
kaa Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 obraczus87 napisał(a):Cieszę się Agato. Kaa czy Ty zajmiesz sie tymi ogłoszeniami czy ja mam poszukac osoby, która zrobi wyróżnione allegro i gumtree?? Może lepiej żeby ktoś to zrobił kto ma wprawę, nie robiłam nigdy gumtree wyróżnionego, a na allegro mam konto od niespełna tygodnia i dopiero ,,raczkuję,, i pewnie nie wyszło by mi tak ładne jak bym chciała :( . Agata bardzo, bardzo dziękuję za opłacenie wyróżnienia :) Quote
obraczus87 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 kaa napisał(a):Może lepiej żeby ktoś to zrobił kto ma wprawę, nie robiłam nigdy gumtree wyróżnionego, a na allegro mam konto od niespełna tygodnia i dopiero ,,raczkuję,, i pewnie nie wyszło by mi tak ładne jak bym chciała :( . Agata bardzo, bardzo dziękuję za opłacenie wyróżnienia :) Gumtree wyróznione to nic trudnego ;) ja zrobię tylko powiedz mi proszę na jakie województwo?? O allegro poproszę kogos ;) Quote
kaa Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Kumpel jest w kujawsko- pomorskim , ja mu robiłam ostatnie ogłoszenia na Wa-we, tak sobie myślę może na trójmiasto spróbować ( tylko że musiała byś ciut, pozmieniać tekst i tytuł bo tam też ma już zwykłe gummtre ) a na gummtre nie bardzo idzie dublować. Quote
agata51 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 TŻ się pospieszył i zrobił przelew za luty. Jutro wyślę kasę za ogłoszenia. Piękne allegra robią _Lara i Selenga. Quote
obraczus87 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 agata51 napisał(a):TŻ się pospieszył i zrobił przelew za luty. Jutro wyślę kasę za ogłoszenia. Piękne allegra robią _Lara i Selenga. Napisałam tym razem do Selengi. Cioteczkę __Larę non stop proszę o allegro ;/ Dzisiaj postaram się zrobic wyróżnione gumtree. Quote
obraczus87 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Wyróznione gumtree na 10 dni - koszt 15 zł - http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-KUMPEL-dla-czlowieka-zrobi-wszystko-Pokochaj-Go-W0QQAdIdZ189634680. Gumtree zrobiłam na Warszawę. Quote
agata51 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='obraczus87']Wyróznione gumtree na 10 dni - koszt 15 zł - http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-KUMPEL-dla-czlowieka-zrobi-wszystko-Pokochaj-Go-W0QQAdIdZ189634680. Gumtree zrobiłam na Warszawę. Teraz to już musi znaleźć swojego człowieka!!! Quote
obraczus87 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 agata51 napisał(a):Teraz to już musi znaleźć swojego człowieka!!! Musi, musi! Miejmy nadzieje, że ten domek w końcu sie pojawi, bo ilez można czekać??? Quote
magenka1 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Nie długo cioteczka dobra zrobi Kumpelkowi nowy banerek :) Quote
obraczus87 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 magenka1 napisał(a):Nie długo cioteczka dobra zrobi Kumpelkowi nowy banerek :) superek :) Quote
kaa Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 magenka1 napisał(a):Nie długo cioteczka dobra zrobi Kumpelkowi nowy banerek :) Było by super :) , uściski dla ślicznej mordki. Quote
Monika z Katowic Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Kumpelku kochany! :) Gdzie Twój stały domek? :( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Wpływy: +5zł orpha +10zł magenka1 +50zł malibo57 +5zł obraczus87 +20zł agata51 +10zł gonia 66 za II i IV +100zł Monika z Katowic +10zł Mamamuminka +10zł Justyna85 Wydatki : -10zł tabletki na odrobaczenie Zostaje : +666zł Szatańska kwota :) Quote
Monika z Katowic Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 :diabloti:Faktycznie - 666 - szatańska.:diabloti: Quote
Recommended Posts