kaa Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Moja wpłata też już poleciała. Buziaki burasku. Quote
Monika z Katowic Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Łapki ściskam, Kumpelku - kundelkowe śliczności!:bigcool: Quote
kaa Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Witaj Pięknisiu, jak tylko ,,złapię,, trochę czasu odnowię Ci ogłoszenia :cool3:.na razie muszę się zająć Twoim kolegą ,,Czarnym,, który nie ma dobrej sytuacji . Quote
Monika z Katowic Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Kumpelku, Psie Serduszko! :oops: W poniedziałek wyślę te dawno obiecane 50zł. To będzie jeszcze na listopad... Trzymaj się, dobra Psia Duszo!:loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Kumpel dziekuje ;) Nasz bohater miewa sie bardzo dobrze. Miał ostatnio styczność twarza w twarz z parówką-cos jak jamnik- Maxiem moich rodziców...jak na "żywo" ma stycznosc, to nie jest z niego az taki bohater...najeży się i to wszystko;) Quote
sonikowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a): Miał ostatnio styczność twarza w twarz z parówką-cos jak jamnik- Maxiem moich rodziców...jak na "żywo" ma stycznosc, to nie jest z niego az taki bohater...najeży się i to wszystko;) Zwłaszxza, że taka parówka jak się do gardła rzuci, to nie ma co zbierać ;-) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Parówa mimo,że mała i gruba, to bullterier i rottwailer :diabloti: tzn jemu sie tak wydaje;) Quote
kaa Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 No proszę do czego to doszło Kumpel się parówki przestraszył :evil_lol:, a taki bohater :lol: . Quote
Monika z Katowic Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Kumpel to psi bohater... Czasami tylko ma "wpadkę z parówką". :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aliszcze Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 właśnie przelałam 30 zł, wprawdzie zadeklarowałam 20 zł, ale co tam, dla takiej mordki można wiecej:loveu: Quote
kaa Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Aliszcze napisał(a):właśnie przelałam 30 zł, wprawdzie zadeklarowałam 20 zł, ale co tam, dla takiej mordki można wiecej:loveu: Bardzo Ci dziękuję za pamięć i ,,dokładkę,, w jego imieniu. :loveu: Quote
orpha Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Kumpelku tylko Ty sie tam chlopaku nie zasiedz w hoteliku , ja wiem ze dobrze Ci tam , ale wiesz domek ze swoim ludziem tez fajna sprawa Quote
Monika z Katowic Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Kumpelku, piesku kochany! Poszło moje dodatkowe 50 zł za listopad. To masz ode mnie - taki jednorazowy prezencik na "wypasione jedzonko"!:loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 No Kumpel niech do domku idzie...kto chetny na żabulca?:cool3: Jutro wstawię rozliczenie z wpłat. Quote
kaa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 No tak lepiej niech grzeję tyłek przy jakimś kominku w super willi , ale bym chciała żeby tak było. :roll: Quote
Monika z Katowic Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 KUMPEL! Należy Ci się domek ... najlepiej wypasina willa!:iloveyou: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Wpływy: + 10zł Agat21 + 30zł Aliszcze +20zł Kaa +50zł Monika z Katowic +50zł Livka -------------- +160zł Razem jest: + 776zł Quote
Monika z Katowic Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 :loveu: Kumpelku-serduszko, jakoś Cię utrzymamy w tym fantastycznym hoteliku Ani! :loveu: Quote
Livka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 orpha napisał(a):Kumpelku tylko Ty sie tam chlopaku nie zasiedz w hoteliku , ja wiem ze dobrze Ci tam , ale wiesz domek ze swoim ludziem tez fajna sprawa To byłoby dla Kumpla najlepsze :lol: ten domek z ludziem oczywiście:cool3::cool3: Quote
kaa Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Zaczełam odnawiać Kumpelkowi ogłoszenia, musiałam jednak zmienić tytuł i treść , bo mi je odrzucano na niektórych portalach. :razz: Quote
Monika z Katowic Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Głaskam Cię, Kumpelku serdecznie! Quote
MARCHEWA Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Dzisiaj poszła kasa za mnie dla Kumpla,30 zł za mies.10.11.i 12.;) Quote
kaa Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Dzięki Marchewa, :lol: , pierwsze Kumlowe ogłoszenia odnowione. Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Nie mam nic ,potrafię tylko kochać. - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Ogłoszenie nr 2806 - Nie mam nic ,potrafię tylko kochać. - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Ogłoszenia Najpewniej.pl - Nie mam nic ,potrafię tylko kochać. - Wielorasowe Nie mam nic ,potrafię tylko kochać. , Toruń, Społeczność, zwierzaki, kujawsko-pomorskie Nie mam nic ,potrafię tylko kochać. - Brodnica - Zwierzęta Ogłoszenia Kupię Sprzedam Ogłoszenia :: Kącik towarzyski, wolontariat, zwierzaki, praca, mieszkanie, kupię/sprzedam :: Wegetarianie.pl Nie mam nic ,potrafię tylko kochać. - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Trójmiasto Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Nie mam nic ,potrafi tylko kocha. / Mieszaniec / Inowrocaw - ogoszenia na psy.elk.pl Nie mam nic ,potrafi� tylko kocha�.. Og�oszenia - Zwierz�ta, Psy. Brodnica Nie mam nic ,potrafię tylko kochać. Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy Oddam: Pies Mieszaniec - Nie mam nic ,potrafię tylko kochać. Nie mam nic ,potrafię tylko kochać. Brodnica-Nie-mam-nic-potrafię-tylko-kochać- > ogloszenia drobne > ojej.pl Nie mam nic ,potrafi� tylko kocha�. - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Quote
kaa Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 kolejne ogłoszenia Kumplusia Nie mam nic ,potrafię tylko kochać. w portalu 24polska.pl Nie Mam Nic ,Potrafię Tylko Kochać. - szczegóły ogłoszenia Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Wszyscy wiemy, że na szczęście w życiu m / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Nie mam nic ,potrafię tylko kochać. : Kaa : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Nie mam nic ,potrafię tylko kochać. :: (S005368) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse - Nie mam nic ,potrafię tylko kochać. Nie mam nic ,potrafię tylko kochać. - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Nie mam nic ,potrafię tylko kochać. - Interpress Ogłoszenia Nie mam nic, potrafię tylko kochać. Brodnica - Adin.pl Animalia.pl :: Ogłoszenia :: mieszaniec pies brązowo- rudy Brodnica Nie mam nic ,potrafię tylko kochać, psy, pozostałe, Brodnica bydgoszcz.cwirek.pl - Nie mam nic ,potrafię tylko kochać. - bezpłatne ogłoszenia Toruń: Nie mam nic ,potrafię tylko kochać. • Ogłoszenia Szerlok.pl Nie mam nic ,potrafię tylko kochać. , Brodnica, Kujawsko - pomorskie Quote
Recommended Posts