Asiaczek Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Czyyli jutro Kumpel jedzie do DT, tak? Pzdr. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Kumpel juz u mnie:p W samochodzie anioł!! Tutaj do wszystkich sie poprzymilał, dał wygłaskać....psów nie cierpi:crazyeye:nie wiem jak on się w schronie uchował:shake: Na smyczy dobrze chodzi, do kojca wszedł bez problemów. Zobaczymy jak po nocy. Fotki jakies jutro porobie bo dzis już ciemno. Ale wszystko ok!! Nikusie;) juz tez dojechali szczęsliwie:p Quote
kaa Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Dwa dni nie miałam internetu, :mad: , Kumpelek pojechał z Nikusiem i Livką, rano przed 8.00, tak mi się jakoś smutno zrobiło, mimo wszystko będzie miał lepsze życie, ale już go na pewno nie zobaczę:roll:. Dajcie znać jak dojedziecie jak zniósł podróż. Serdecznie dziękuję za wszystko. Czekam na wiadomości. Quote
kaa Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Dzięki Aniu, jakoś tak równocześnie nam się napisało. ;) Quote
Monika z Katowic Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Nie martw się kaa, że Kumpla już nie zobaczysz... Tak się starałaś i podarowałaś mu lepsze życie. To się liczy najbardziej :bluepaw::bluepaw::bluepaw: Ja mam nadzieję, że Kumpel znajdzie stały dom. Quote
obraczus87 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Kumpelku teraz tylko szybko domeczek musi Cię znaleźć :loveu: Quote
kaa Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Kumpel juz u mnie:p W samochodzie anioł!! Tutaj do wszystkich sie poprzymilał, dał wygłaskać....psów nie cierpi:crazyeye:nie wiem jak on się w schronie uchował:shake: Na smyczy dobrze chodzi, do kojca wszedł bez problemów. Zobaczymy jak po nocy. Fotki jakies jutro porobie bo dzis już ciemno. Ale wszystko ok!! Nikusie;) juz tez dojechali szczęsliwie:p W schronisku to on się uchował jak ja :lol: ,,jakimś cudem ,, , żadnych innych problemów oprócz nietolerancji psów z nim raczej nie będzie , może nie uwierzysz ale nawet w kociarni ze mną był i był dość spokojny, a do psów to on tylko przy ludziach ,,taki mądry,, wczoraj leżał przy budzie a trzy biurowce sprawdzały co on ma takiego w misce, a że nikogo przy nim nie było to ich totalnie ignorował, a oni we trójkę co chwilę mu coś z miski wybierali , przed samym nosem. Dobranoc Kumpelku, śpij smacznie. ;) Quote
Nikus Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 tak,tak...Kumpel potrzebuje ludzia i to na wyłączność..wyżełek Polo w aucie dziś mu w ogole nie przeszkadzał machali ogonami..do czasu:mad:..aż kumpel który poszedł z Livką na spacerek w inną stronę nie przykukał,że ja idę z wyżełkiem...no to wtedy dał wyraz niezadowolenia:lol:ale jak tylko Polo wskoczył do auta to już Kumpelek był spokojny,że mnie ma na własność:cool3: i porcja mizianek dla niego od "tymczasowego"Pana i Pani Quote
orpha Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 kurde blaszka ,ktos mial na kawe w Wawie sie zameldowac i co ??:mad: Quote
obraczus87 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 orpha haha ale Nikus wcale przez Stolyce nie przejeźdzał skoro w Raszynie zostawili Kumpla :eviltong: Quote
Nikus Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 obraczus87 napisał(a):orpha haha ale Nikus wcale przez Stolyce nie przejeźdzał skoro w Raszynie zostawili Kumpla :eviltong: no tak nie do końca obronczus...musiałem zawrócić a w Raszynie się nie dało to wjechałem 100 m do Wawy:diabloti: Quote
orpha Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 teraz to ja wystne takiego focha jak stad az tam do was :cool1: Quote
Nikus Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 orpha napisał(a):teraz to ja wystne takiego focha jak stad az tam do was :cool1: sorki...następnym razem orpha...nie dalo rady..tam na wieś za Wisłę:oops::diabloti: w krawacie Quote
orpha Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Nikus napisał(a):sorki...następnym razem orpha...nie dalo rady..tam na wieś za Wisłę:oops::diabloti: w krawacie no dobra to w takim razie wycinam foszka tylko do Raszyna :eviltong: Quote
obraczus87 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ja byłam w tym czasie w drodze do mojej Zorki, więc się nie fochuje :eviltong: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Kumpel ok- spał grzecznie w budzie, ma 2 koce i się zakopał w nich:) Nie ma za bardzo apetytu na chrupki....wieczorem dostanie wiec coś ekstra;) Był juz na spacerku, załatwił co trzeba- w kojcu nie nabrudził. Quote
Monika z Katowic Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Aniu! Dzięki wielkie za dobre wieści o naszym pupilku Kumpelku. :Cool!: Quote
Asiaczek Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Kumpel juz u mnie:p W samochodzie anioł!! Tutaj do wszystkich sie poprzymilał, dał wygłaskać....psów nie cierpi:crazyeye:nie wiem jak on się w schronie uchował:shake: Na smyczy dobrze chodzi, do kojca wszedł bez problemów. Zobaczymy jak po nocy. Fotki jakies jutro porobie bo dzis już ciemno. Ale wszystko ok!! Nikusie;) juz tez dojechali szczęsliwie:p O, proszę, super informacje! Ania+Milva i Ulver napisał(a):Kumpel ok- spał grzecznie w budzie, ma 2 koce i się zakopał w nich:) Nie ma za bardzo apetytu na chrupki....wieczorem dostanie wiec coś ekstra;) Był juz na spacerku, załatwił co trzeba- w kojcu nie nabrudził. A tutaj - jeszcze lepsze!:multi: Oby tak dalej... Pzdr. Quote
Nikus Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Kumpel ok- spał grzecznie w budzie, ma 2 koce i się zakopał w nich:) Nie ma za bardzo apetytu na chrupki....wieczorem dostanie wiec coś ekstra;) Był juz na spacerku, załatwił co trzeba- w kojcu nie nabrudził. hehe w aucie zrobił ten sam numer z kocem który miał rozłożony na siedzeniu...wlazł pod niego:cool3: chcieliśmy zrobić fotkę,ale szybko się wydostał z drugiej strony..lubi to najwyraźniej:lol: Quote
kaa Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Nie miałam najmniejszych wątpliwości że oprócz zazdrości o inne psy , to pies na medal. :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Nikus napisał(a):hehe w aucie zrobił ten sam numer z kocem który miał rozłożony na siedzeniu...wlazł pod niego:cool3: chcieliśmy zrobić fotkę,ale szybko się wydostał z drugiej strony..lubi to najwyraźniej:lol: Taki bardziej zabawowy ten nasz Kumpel.:lol: Pzdr. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Za jakąs godzinkę wstawie fotki Kumpelka;)Muszę poobrabiać. Quote
Recommended Posts