Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kumpel juz u mnie:p
W samochodzie anioł!!
Tutaj do wszystkich sie poprzymilał, dał wygłaskać....psów nie cierpi:crazyeye:nie wiem jak on się w schronie uchował:shake:
Na smyczy dobrze chodzi, do kojca wszedł bez problemów.
Zobaczymy jak po nocy.
Fotki jakies jutro porobie bo dzis już ciemno.
Ale wszystko ok!!

Nikusie;) juz tez dojechali szczęsliwie:p

Posted

Dwa dni nie miałam internetu, :mad: , Kumpelek pojechał z Nikusiem i Livką, rano przed 8.00, tak mi się jakoś smutno zrobiło, mimo wszystko będzie miał lepsze życie, ale już go na pewno nie zobaczę:roll:. Dajcie znać jak dojedziecie jak zniósł podróż. Serdecznie dziękuję za wszystko. Czekam na wiadomości.

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
W samochodzie anioł!!
Tutaj do wszystkich sie poprzymilał, dał wygłaskać....psów nie cierpi:crazyeye:nie wiem jak on się w schronie uchował:shake:
Zobaczymy jak po nocy.
Ale wszystko ok!!

W schronisku to on się uchował jak ja :lol: ,,jakimś cudem ,, , żadnych innych problemów oprócz nietolerancji psów z nim raczej nie będzie , może nie uwierzysz ale nawet w kociarni ze mną był i był dość spokojny, a do psów to on tylko przy ludziach ,,taki mądry,, wczoraj leżał przy budzie a trzy biurowce sprawdzały co on ma takiego w misce, a że nikogo przy nim nie było to ich totalnie ignorował, a oni we trójkę co chwilę mu coś z miski wybierali , przed samym nosem.
Dobranoc Kumpelku, śpij smacznie. ;)

Posted

tak,tak...Kumpel potrzebuje ludzia i to na wyłączność..wyżełek Polo w aucie dziś mu w ogole nie przeszkadzał machali ogonami..do czasu:mad:..aż kumpel który poszedł z Livką na spacerek w inną stronę nie przykukał,że ja idę z wyżełkiem...no to wtedy dał wyraz niezadowolenia:lol:ale jak tylko Polo wskoczył do auta to już Kumpelek był spokojny,że mnie ma na własność:cool3: i porcja mizianek dla niego od "tymczasowego"Pana i Pani

Posted

obraczus87 napisał(a):
orpha haha ale Nikus wcale przez Stolyce nie przejeźdzał skoro w Raszynie zostawili Kumpla :eviltong:

no tak nie do końca obronczus...musiałem zawrócić a w Raszynie się nie dało to wjechałem 100 m do Wawy:diabloti:

Posted

orpha napisał(a):
teraz to ja wystne takiego focha jak stad az tam do was :cool1:

sorki...następnym razem orpha...nie dalo rady..tam na wieś za Wisłę:oops::diabloti: w krawacie

Posted

Nikus napisał(a):
sorki...następnym razem orpha...nie dalo rady..tam na wieś za Wisłę:oops::diabloti: w krawacie

no dobra to w takim razie wycinam foszka tylko do Raszyna :eviltong:

Posted

W samochodzie anioł!!
Zobaczymy jak po nocy.
Ale wszystko ok!!

O, proszę, super informacje!

Kumpel ok- spał grzecznie w budzie, ma 2 koce i się zakopał w nich:)
Nie ma za bardzo apetytu na chrupki....wieczorem dostanie wiec coś ekstra;)
Był juz na spacerku, załatwił co trzeba- w kojcu nie nabrudził.

A tutaj - jeszcze lepsze!:multi:
Oby tak dalej...

Pzdr.

Posted

Kumpel ok- spał grzecznie w budzie, ma 2 koce i się zakopał w nich:)
Nie ma za bardzo apetytu na chrupki....wieczorem dostanie wiec coś ekstra;)
Był juz na spacerku, załatwił co trzeba- w kojcu nie nabrudził.

hehe w aucie zrobił ten sam numer z kocem który miał rozłożony na siedzeniu...wlazł pod niego:cool3: chcieliśmy zrobić fotkę,ale szybko się wydostał z drugiej strony..lubi to najwyraźniej:lol:

Posted

Nikus napisał(a):
hehe w aucie zrobił ten sam numer z kocem który miał rozłożony na siedzeniu...wlazł pod niego:cool3: chcieliśmy zrobić fotkę,ale szybko się wydostał z drugiej strony..lubi to najwyraźniej:lol:

Taki bardziej zabawowy ten nasz Kumpel.:lol:

Pzdr.