kaa Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 marzenKa napisał(a):Witam Niestety nie moge wam pomoc ze stalymi wplatami bo po prostu mnie na to nie stac w tym momencie:( przepraszam cie kumpel... Postaram sie pomoc w inny sposob.pozdrawiam Dzięki marzenko za odwiedzenie Kumpla ,:loveu: przecież będziemy potrzebować wielu kciuków do trzymania, za znalezienie najlepszego kochającego domu dla najbardziej kochającego ludzi psa :razz: . LILUtosi, a może powinnaś się w banku dowiedzieć, co się stało? :roll: Quote
LILUtosi Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Tego samego dnia wysyłałam dwa przelewy, jedna na za Bazarek u Osy a drugą do Was. U nich była następnego dnia, a właściwie tego samego po zaksięgowaniu na moim koncie (05.10.) Quote
LILUtosi Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):nie wiem dlaczego nie ma twojego wpływu:cool1:...sprawdz proszę na koncie , moze cos źle wpisałas i wróciły się pieniążki...robiłas przelew przez internet? i kiedy dokładnie? Skopiowałam z przelewu dane i wysłałam do kaa, sprawdziła że dobre. Quote
kaa Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 LILUtosi napisał(a):Skopiowałam z przelewu dane i wysłałam do kaa, sprawdziła że dobre. Tak właśnie, wszystkie dane do przelewu wydają się być w porządku, :roll:sprawdzałam dwa razy , wydaje mi się że jednak będziesz się musiała do banku pofatygować. Jeśli nigdzie, nic nie pisze co się stało z tymi pieniędzmi. :shake: Quote
Nikus Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Kumpel odliczaj godziny:lol: sobota 7.30 w krawacie:cool3: i startujemy:razz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Lilutosi podaj mi na pw kwotę jaka wpłacałaś i imie i nazwisko wpłacającego. EDIT- są pieniążki od Lilutosi+10zł:) Razem jest+310zł Quote
kaa Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Lilutosi podaj mi na pw kwotę jaka wpłacałaś i imie i nazwisko wpłacającego. EDIT- są pieniążki od Lilutosi+10zł:) Razem jest+310zł Strasznie się cieszę bo się już LILUtosi ojadła nerwów. :multi: Quote
LILUtosi Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 kaa napisał(a):Strasznie się cieszę bo się już LILUtosi ojadła nerwów. :multi: eee tak źle nie było,w końcu to nie sraaaszna kwota, Raz moja kasa szła 14 dni, więc nic mnie już nie zdziwi, zawsze jednak jak tej kasy nie ma to tak jakoś głupio. Quote
magda222 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Nikus napisał(a):Kumpel odliczaj godziny:lol: sobota 7.30 w krawacie:cool3: i startujemy:razz: Nikuś Ty też w krawacie jedziesz? :razz: Dwaj eleganccy dżentelmeni :loveu: Quote
Livka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Cześć Kumpelku:loveu: To już jutro ;) tak się cieszę że z tobą pojadę:loveu::loveu::loveu: Nikus szykuje swój najlepszy krawat i lakierki wypucowane już są :cool3::cool3: Quote
obraczus87 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Kumpelku super :loveu: ale będziesz miał obstawę Chłopie :cool3: Quote
orpha Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 No Kumpelku to bedziesz jechal jak krol jaki :)))) Quote
Nikus Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 orpha napisał(a):No Kumpelku to bedziesz jechal jak krol jaki :)))) no a co...w końcu przez STOLYCE jedzie...;) Quote
orpha Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Nikus napisał(a):no a co...w końcu przez STOLYCE jedzie...;) hehe no ba ,a przejazd przez Stolyce zobowiazuje jakby nie bylo :diabloti: Quote
obraczus87 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Nikus napisał(a):no a co...w końcu przez STOLYCE jedzie...;) a jak :evil_lol: Quote
Livka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Aż się boję Nikuś i Kumpel już odpicowani a moje lakierki jeszcze zakurzone :evil_lol::evil_lol: Quote
obraczus87 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Livka napisał(a):Aż się boję Nikuś i Kumpel już odpicowani a moje lakierki jeszcze zakurzone :evil_lol::evil_lol: Nie ładnie Livka :mad: a gdzie jeszcze manicure, pedicure i fryzjer?? :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Livka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 obraczus87 napisał(a):Nie ładnie Livka :mad: a gdzie jeszcze manicure, pedicure i fryzjer?? :megagrin::megagrin::megagrin: Fryzjer już załatwiony a resztą zajmę się później :diabloti: podstawa to odkurzyć lakierki bez nich się nie ruszam:evil_lol::evil_lol: Quote
Nikus Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 hm...a może tam raczej kozaczki bedą potrzebne? jaka pogoda w Wawie?biało czy szaro? Quote
obraczus87 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Nikus napisał(a):hm...a może tam raczej kozaczki bedą potrzebne? jaka pogoda w Wawie?biało czy szaro? na razie jest szaro :) Quote
Nikus Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 obraczus87 napisał(a):na razie jest szaro :) tym razem "szaro" to lepsza wiadomość:razz: Quote
mamamuminka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Dzisiaj wysłałam 20 zł za dwa miesiące. Trzymam :thumbs: za jutrzejszą podróż. Quote
Recommended Posts