jasioslawinka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Niestety, nie moge zlozyc zadnej deklaracji, ale mam nadzieje, ze pieniazk szybko sie znajda. Kumpel jest bardzo podobny do Krejzola z mojego podpisu Quote
obraczus87 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Kumpelku - hop na pierwszą stronkę. Niech Cie zobaczy cały świat. Quote
Doda_ Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 ja mam tyle spraw na głowie i mogę zapomniec o wpłacie :oops: wiec bardzo proszę o przypomnienie na PW.. Quote
kaa Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 jasioslawinka napisał(a):Niestety, nie moge zlozyc zadnej deklaracji, ale mam nadzieje, ze pieniazk szybko sie znajda. Kumpel jest bardzo podobny do Krejzola z mojego podpisu Bardzo dziękuję że nas odwiedziłaś:loveu:. Quote
Monika z Katowic Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 A Monika K.K. to ja :crazyeye::crazyeye: i jak widać dotarły moje pieniążki dla ślicznego pieseczka- Kumpeleczka:multi::multi: Quote
kaa Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Laura1108 napisał(a):Na razie tylko zaznaczam :oops: Witaj Laura :loveu: Quote
Livka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Chodź psinko na wieczorny spacerek:scared: Hop w górę ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 To sa wpłaty z dzis do godz 11. Kto dzis wysłała, to na pewno bedzie jutro. Za pare dni znowu wstawie rozliczenie. Quote
Livka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Patrzcie jak kocham dzieci, ze mną są bezpieczne :smile: Quote
lika1771 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witam pod koniec miesiaca cos wpłace niestety wczesniej nie moge Kumpel trzymam kciuki Quote
Livka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 :painting:Cześć Kumpelku - idziemy na spacerek Quote
Monika z Katowic Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 :painting: Kumpelku! Ja też tochę z Tobą wirtualnie pospaceruje ;) Niedługo będziesz mieszkać w hoteliku, a nie w budzie :multi: Quote
kaa Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 lika1771 napisał(a):Witam pod koniec miesiaca cos wpłace niestety wczesniej nie moge Kumpel trzymam kciuki Witaj Lika i dziękujemy:loveu: , jak dobrze Kumpelku że Cię tyle dobrych cioć odwiedza, bo mój internet... , ech szkoda gadać chyba zmienię usługodawce. :angryy: Quote
Vlk Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 każdy pies jest wart przygarnięcia, niestety jest więcej tych psów niż ludzi wartych tego, żeby psa przygarnąć :(. Ale pozostaje mieć nadzieję, że sytuacja będzie się zmieniać na lepsze :) Quote
agata51 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Cholera, zdaje się, że TŻ się pomylił i przelał tylko 10zł. Dosłać czy mogę wyrównać w przyszłym miesiącu? :oops: Quote
Livka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Cześć Kumpelku chodź na poranny spacerek :painting: już niedługo odmieni się twoje życie ;) na lepsze Quote
kaa Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 agata51 napisał(a):Cholera, zdaje się, że TŻ się pomylił i przelał tylko 10zł. Dosłać czy mogę wyrównać w przyszłym miesiącu? :oops: W przyszłym miesiącu wyrównaj Agatko. ;) Quote
Recommended Posts