Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sonikowa napisał(a):
35 zł czy 45 to naprawdę niewiele, Kumpel spokojnie może jechać :-) Jeden bazarek w miesiącu to pokryje.

No niby tak ale mieliśmy już takie przypadki że deklarację się wykruszyły, trzeba było pokryć dług z własnej kieszeni a pies wrócił do schroniska , dlatego wolę na zimne dmuchać. W tej chwili np. 2 osoby na Ibisa nie płacą, a jedna zrezygnowała z wpłat na Płotka , więc nie jest to takie wszystko pewne. I ztąd moje obawy.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaa napisał(a):
No niby tak ale mieliśmy już takie przypadki że deklarację się wykruszyły, trzeba było pokryć dług z własnej kieszeni a pies wrócił do schroniska , dlatego wolę na zimne dmuchać. W tej chwili np. 2 osoby na Ibisa nie płacą, a jedna zrezygnowała z wpłat na Płotka , więc nie jest to takie wszystko pewne. I ztąd moje obawy.

Nie martw się..przecież Kumpel to już "prawie rodzinny" pies...:cool3: nie damy już mu wrócić do schronu z "przyczyn ekonomicznych":lol:

Posted

Dziękuję,;) wierzę że osoby deklarujące na Kumpla , to stała i ,,solidna firma".:evil_lol:. Ale życie przynosi różne niespodzianki, więc co całość to całość. ;)

Posted

NA razie zaznaczam wątek, zeby mi nie "uciekł", bo wujaszek Nikus mnie normlanie udusi wirtualnie:pUciekam do pracy i potem przesledze dokladnie...a Kumpel jest cudnym osiakiem naprawde i fotki z dzieckiem są powalajace- a to najlepsze swiadectwo, że Pies powinien juz miec swoj domeczek..i bedzie mial na pewno:loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
NA razie zaznaczam wątek, zeby mi nie "uciekł", bo wujaszek Nikus mnie normlanie udusi wirtualnie:pUciekam do pracy i potem przesledze dokladnie...a Kumpel jest cudnym osiakiem naprawde i fotki z dzieckiem są powalajace- a to najlepsze swiadectwo, że Pies powinien juz miec swoj domeczek..i bedzie mial na pewno:loveu::loveu::loveu:

Bardzo się cieszę że jesteś,:loveu: takie słowa naprawdę pokrzepiają ;) i dają kopa do dalszego starania się . A wujkowi Nikusiowi wielkie Bóg zapłać. :cool3:

Posted

Nikus napisał(a):
:lol:Jak super...widzę,że wątek Kumpla przeradza się na "rodzinny" ..czyli "mamy trzeciego pieska"?. Witamy na dogo - Livka to moja żona..bez pomocy której nie mógłbym tu tak szaleć:evil_lol:...A Ty Kumpelku pakuj klamory....wyjazd coraz bliżej:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

No troszkę "przebrnełam"... jestem pod wrażeniem(też chcę takiego wyrozumialego męża jak ma Livka-moj tylko od czasu do czasu poslucha opowiadan ale nie wie nawet polowy tego, co ja tu "wyprawiam":eviltong:)....pomoc finansowo niestety nie mam juz mozliwosci- ale 5 zł miesiecznie mozecie ode mnie wpisać(tylko prosze o przypominanie)...

Posted

Dziękujemy Goniu...:lol: wiem,że pełno każdy z nas ma "bidulków" do opłacenia tym bardziej jesteśmy wdzięczni za każdy grosik..:lol:.Własnie dlatego dogo jest fajne bo każdy troszkę i.....dla psiaka zmienia się życie:multi:.Fajnie ,że jesteś z nami:loveu:.Co do przypominania to spoko;) dopilnuję:mad::eviltong:

Posted

gonia66 napisał(a):
No troszkę "przebrnełam"... jestem pod wrażeniem(też chcę takiego wyrozumialego męża jak ma Livka-moj tylko od czasu do czasu poslucha opowiadan ale nie wie nawet polowy tego, co ja tu "wyprawiam":eviltong:)....pomoc finansowo niestety nie mam juz mozliwosci- ale 5 zł miesiecznie mozecie ode mnie wpisać(tylko prosze o przypominanie)...

Bardzo, serdecznie dziękuję :loveu:.

Posted

Dziś wyściskałam Kumpelka od Was wszystkich, nawet dostał buziaka w nos, zabraliśmy go z ciekawości do kociarni i o dziwo Kumpla nie interesowały koty tylko ich miski :cool3: , a tych fuczących ,nawet się bał. A taki mądry między psami :shake: .

Posted

Dane do przelewów:

Mizantropia
Gorczeniczka 2, 87-300 Brodnica
mbank 02 1140 2004 0000 3502 6069 0298

w tytule koniecznie
"dla Kumpla od ...."

w miejsce kropek nick z dogo

prosze dać w 1 post :D

Posted

he,he, przecież wiem że Pianka na dogo jest w swoim żywiole :evil_lol: , ja się gdzieś na innym wątku zasiedziałam, więc mnie ubiegła :p, już się do tego przyzwyczaiłam ;)