kaa Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 sonikowa napisał(a):35 zł czy 45 to naprawdę niewiele, Kumpel spokojnie może jechać :-) Jeden bazarek w miesiącu to pokryje. No niby tak ale mieliśmy już takie przypadki że deklarację się wykruszyły, trzeba było pokryć dług z własnej kieszeni a pies wrócił do schroniska , dlatego wolę na zimne dmuchać. W tej chwili np. 2 osoby na Ibisa nie płacą, a jedna zrezygnowała z wpłat na Płotka , więc nie jest to takie wszystko pewne. I ztąd moje obawy. Quote
Nikus Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 kaa napisał(a):No niby tak ale mieliśmy już takie przypadki że deklarację się wykruszyły, trzeba było pokryć dług z własnej kieszeni a pies wrócił do schroniska , dlatego wolę na zimne dmuchać. W tej chwili np. 2 osoby na Ibisa nie płacą, a jedna zrezygnowała z wpłat na Płotka , więc nie jest to takie wszystko pewne. I ztąd moje obawy. Nie martw się..przecież Kumpel to już "prawie rodzinny" pies...:cool3: nie damy już mu wrócić do schronu z "przyczyn ekonomicznych":lol: Quote
kaa Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Dziękuję,;) wierzę że osoby deklarujące na Kumpla , to stała i ,,solidna firma".:evil_lol:. Ale życie przynosi różne niespodzianki, więc co całość to całość. ;) Quote
gonia66 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 NA razie zaznaczam wątek, zeby mi nie "uciekł", bo wujaszek Nikus mnie normlanie udusi wirtualnie:pUciekam do pracy i potem przesledze dokladnie...a Kumpel jest cudnym osiakiem naprawde i fotki z dzieckiem są powalajace- a to najlepsze swiadectwo, że Pies powinien juz miec swoj domeczek..i bedzie mial na pewno:loveu::loveu::loveu: Quote
kaa Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 gonia66 napisał(a):NA razie zaznaczam wątek, zeby mi nie "uciekł", bo wujaszek Nikus mnie normlanie udusi wirtualnie:pUciekam do pracy i potem przesledze dokladnie...a Kumpel jest cudnym osiakiem naprawde i fotki z dzieckiem są powalajace- a to najlepsze swiadectwo, że Pies powinien juz miec swoj domeczek..i bedzie mial na pewno:loveu::loveu::loveu: Bardzo się cieszę że jesteś,:loveu: takie słowa naprawdę pokrzepiają ;) i dają kopa do dalszego starania się . A wujkowi Nikusiowi wielkie Bóg zapłać. :cool3: Quote
gonia66 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Nikus napisał(a)::lol:Jak super...widzę,że wątek Kumpla przeradza się na "rodzinny" ..czyli "mamy trzeciego pieska"?. Witamy na dogo - Livka to moja żona..bez pomocy której nie mógłbym tu tak szaleć:evil_lol:...A Ty Kumpelku pakuj klamory....wyjazd coraz bliżej:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: No troszkę "przebrnełam"... jestem pod wrażeniem(też chcę takiego wyrozumialego męża jak ma Livka-moj tylko od czasu do czasu poslucha opowiadan ale nie wie nawet polowy tego, co ja tu "wyprawiam":eviltong:)....pomoc finansowo niestety nie mam juz mozliwosci- ale 5 zł miesiecznie mozecie ode mnie wpisać(tylko prosze o przypominanie)... Quote
Nikus Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Dziękujemy Goniu...:lol: wiem,że pełno każdy z nas ma "bidulków" do opłacenia tym bardziej jesteśmy wdzięczni za każdy grosik..:lol:.Własnie dlatego dogo jest fajne bo każdy troszkę i.....dla psiaka zmienia się życie:multi:.Fajnie ,że jesteś z nami:loveu:.Co do przypominania to spoko;) dopilnuję:mad::eviltong: Quote
kaa Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 gonia66 napisał(a):No troszkę "przebrnełam"... jestem pod wrażeniem(też chcę takiego wyrozumialego męża jak ma Livka-moj tylko od czasu do czasu poslucha opowiadan ale nie wie nawet polowy tego, co ja tu "wyprawiam":eviltong:)....pomoc finansowo niestety nie mam juz mozliwosci- ale 5 zł miesiecznie mozecie ode mnie wpisać(tylko prosze o przypominanie)... Bardzo, serdecznie dziękuję :loveu:. Quote
Nikus Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Kaa a może wpisałabyś konto na pierwszego posta i zaczniemy gromadzić kasę? Quote
kaa Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Dziś wyściskałam Kumpelka od Was wszystkich, nawet dostał buziaka w nos, zabraliśmy go z ciekawości do kociarni i o dziwo Kumpla nie interesowały koty tylko ich miski :cool3: , a tych fuczących ,nawet się bał. A taki mądry między psami :shake: . Quote
orpha Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 no wlasnie dawajcie konto , poki mam jeszcze cokolwiek na koncie :eviltong: Quote
Pianka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Dane do przelewów: Mizantropia Gorczeniczka 2, 87-300 Brodnica mbank 02 1140 2004 0000 3502 6069 0298 w tytule koniecznie "dla Kumpla od ...." w miejsce kropek nick z dogo prosze dać w 1 post :D Quote
Nikus Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 jednak co "mod" to "mod":evil_lol: dziękujemy...:eviltong: Quote
kaa Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Konto- Hoteliku Kumpla, dołożone do pierwszego postu. ;) Quote
Nikus Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Nikus napisał(a):jednak co "mod" to "mod":evil_lol: dziękujemy...:eviltong: Kaa to żart był ;) nie bierz tego dosłownie...:cool3: Quote
kaa Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 he,he, przecież wiem że Pianka na dogo jest w swoim żywiole :evil_lol: , ja się gdzieś na innym wątku zasiedziałam, więc mnie ubiegła :p, już się do tego przyzwyczaiłam ;) Quote
orpha Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 oj tak .klonowac klonowac i jeszcze raz klonowac :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Witam, więcej nie moge pomóc - przelałam własnie 20 zł jednorazowo. Quote
Nikus Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 dziękujemy pięknie:lol:...i witamy na wątku:lol: Quote
Recommended Posts