Nikus Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 tak Orpha ale trzeba chcieć...wiesz co mam na myśli...:lol: Quote
Nikus Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ok...to popytaj jeszcze jutro czy mogą poczekać...bo faktycznie transporty łączone są bardziej ekonomiczne tym bardziej na dłuższych dystansach...Dziękujemy za już i prosimy o dalej:lol: Quote
orpha Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ok. to jutro do pana zadzwonie i poprosze ladnie o przetrzymanie miejsca Quote
kaa Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='LILUtosi']:p zapisuje sie[/quote] Witaj :lol: Quote
LILUtosi Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='kaa']Witaj :lol:[/quote] Uuuuuu, jak tu u Was miło... Dychacza dorzuce co miesiąc, wiecej nie dam rady. Quote
sonikowa Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='LILUtosi']Uuuuuu, jak tu u Was miło... Dychacza dorzuce co miesiąc, wiecej nie dam rady.[/quote] Dzięki kochana, to bardzo dużo!! Quote
Nikus Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='LILUtosi']Uuuuuu, jak tu u Was miło... Dychacza dorzuce co miesiąc, wiecej nie dam rady.[/quote] miło? to nam że tu zajrzałaś....:loveu: masz jakieś koleżanki?:evil_lol: żart choć nie do końca...potrzebujemy tych stałych deklaracji... Quote
kaa Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Serdecznie Ci dziękujemy :loveu: i miło nam że u nas miło ;). Quote
LILUtosi Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Chłopak ma pecha z takim charakterem, na tymczas sie nie nadaje, bo tymczasy zapsione. Pobiegać na spacerniaku też nie pobiega z innymi, co to za życie!! Quote
kaa Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 On woli pobiegać z ludźmi zamiast z psami :lol: , właśnie dlatego gryzie, że ma świra na punkcie ludzi. Jak go ktoś weźmie to wierniejszej psiny nigdzie nie znajdzie. Quote
kaa Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 A to tak dla formalności i jasności żeby nikt się nie pogubił ( choć przy mnie to można bardzo łatwo) ;) , Kumpel jedzie do Ani do Brodnicy, za 2-3 tygodnie, brakuje mu jeszcze deklaracji na przynajmiej 80 zł . Ciągle jeszcze prosimy o pomoc :-( . Quote
Nikus Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 no.....można sie pogubić.....jejku:cool3: dobrze,e mam GPS-a.....to jakoś dojedziemy na miejsce..jak tylko będę wiedział gdzie:eviltong: Quote
orpha Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 a co tam zagram jutro w tego lotka ...:cool3: ,bedzie na hoteliki Quote
Nikus Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 lotek....jak wygramy to sobie kupimy te wszystkie hoteliki a co....:evil_lol: i wszystkie psiaki mieszkają za friko:cool3: Quote
kaa Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Nikus']no.....można sie pogubić.....jejku:cool3: dobrze,e mam GPS-a.....to jakoś dojedziemy na miejsce..jak tylko będę wiedział gdzie:eviltong:[/quote] Sorry ale to sytuacja się zmienia z minuty na minutę :oops: , poprostu się do niej dostosowuje i najważniejsze że ja wątku nie straciłam :-D Quote
sonikowa Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='kaa']Sorry ale to sytuacja się zmienia z minuty na minutę :oops: , poprostu się do niej dostosowuje i najważniejsze że ja wątku nie straciłam :-D[/quote] Czyli co? Kumpel do Ani, Kibic do Megii? A ci Zalesia Kleks? Quote
kaa Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='orpha']a co tam zagram jutro w tego lotka ...:cool3: ,bedzie na hoteliki[/quote] Żeby se kupić parę takich hotelików to trza by poczekać na kumulację :razz: Quote
kaa Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='sonikowa']Czyli co? Kumpel do Ani, Kibic do Megii? A ci Zalesia Kleks?[/quote] Tak dokładnie tak, Orpha postara się nam zaklepać to miejsce i przetrzymać ile można . Quote
sonikowa Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Niestety, ja nic na stałe nie zdeklaruję, "moja" Suzi dziś wróciła z adopcji i razem z nią mój obowiązek deklaracyjny. Quote
Nikus Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='kaa']Żeby se kupić parę takich hotelików to trza by poczekać na kumulację :razz:[/quote] ...kumulacja własnie wynosi 40 mln...to mało na hoteliki?:crazyeye: Quote
kaa Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='sonikowa']Niestety, ja nic na stałe nie zdeklaruję, "moja" Suzi dziś wróciła z adopcji i razem z nią mój obowiązek deklaracyjny.[/quote] Najważniejsze żebyś zadeklarowała Swoją obecność, :loveu:bez Ciebie już bym chyba dawno zwątpiła że się uda choćby samemu Kumplowi. ;) Quote
LILUtosi Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='kaa']Sorry ale to sytuacja się zmienia z minuty na minutę :oops: , poprostu się do niej dostosowuje i najważniejsze że ja wątku nie straciłam :-D[/quote] To jeszcze dopisz mnie kochana na pierwszą strone :eviltong::eviltong:. Quote
Recommended Posts