Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok...to popytaj jeszcze jutro czy mogą poczekać...bo faktycznie transporty łączone są bardziej ekonomiczne tym bardziej na dłuższych dystansach...Dziękujemy za już i prosimy o dalej:lol:

Posted

[quote name='LILUtosi']Uuuuuu, jak tu u Was miło...
Dychacza dorzuce co miesiąc, wiecej nie dam rady.[/quote]

miło? to nam że tu zajrzałaś....:loveu: masz jakieś koleżanki?:evil_lol: żart choć nie do końca...potrzebujemy tych stałych deklaracji...

Posted

On woli pobiegać z ludźmi zamiast z psami :lol: , właśnie dlatego gryzie, że ma świra na punkcie ludzi. Jak go ktoś weźmie to wierniejszej psiny nigdzie nie znajdzie.

Posted

A to tak dla formalności i jasności żeby nikt się nie pogubił ( choć przy mnie to można bardzo łatwo) ;) ,
Kumpel jedzie do Ani do Brodnicy, za 2-3 tygodnie, brakuje mu jeszcze deklaracji na przynajmiej 80 zł . Ciągle jeszcze prosimy o pomoc :-( .

Posted

[quote name='Nikus']no.....można sie pogubić.....jejku:cool3: dobrze,e mam GPS-a.....to jakoś dojedziemy na miejsce..jak tylko będę wiedział gdzie:eviltong:[/quote]

Sorry ale to sytuacja się zmienia z minuty na minutę :oops: , poprostu się do niej dostosowuje i najważniejsze że ja wątku nie straciłam :-D

Posted

[quote name='kaa']Sorry ale to sytuacja się zmienia z minuty na minutę :oops: , poprostu się do niej dostosowuje i najważniejsze że ja wątku nie straciłam :-D[/quote]

Czyli co? Kumpel do Ani, Kibic do Megii? A ci Zalesia Kleks?

Posted

[quote name='orpha']a co tam zagram jutro w tego lotka ...:cool3: ,bedzie na hoteliki[/quote]
Żeby se kupić parę takich hotelików to trza by poczekać na kumulację :razz:

Posted

[quote name='sonikowa']Czyli co? Kumpel do Ani, Kibic do Megii? A ci Zalesia Kleks?[/quote]

Tak dokładnie tak, Orpha postara się nam zaklepać to miejsce i przetrzymać ile można .

Posted

[quote name='kaa']Żeby se kupić parę takich hotelików to trza by poczekać na kumulację :razz:[/quote]
...kumulacja własnie wynosi 40 mln...to mało na hoteliki?:crazyeye:

Posted

[quote name='sonikowa']Niestety, ja nic na stałe nie zdeklaruję, "moja" Suzi dziś wróciła z adopcji i razem z nią mój obowiązek deklaracyjny.[/quote]

Najważniejsze żebyś zadeklarowała Swoją obecność, :loveu:bez Ciebie już bym chyba dawno zwątpiła że się uda choćby samemu Kumplowi. ;)

Posted

[quote name='kaa']Sorry ale to sytuacja się zmienia z minuty na minutę :oops: , poprostu się do niej dostosowuje i najważniejsze że ja wątku nie straciłam :-D[/quote]

To jeszcze dopisz mnie kochana na pierwszą strone :eviltong::eviltong:.