Pianka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='kaa']Tak wiem że ciut dalej:roll: , ale u Ani Kumpelek jest pierwszy w kolejce i jest różnica w cenie. U Jamora 465 zł a u Ani 350 zł .[/quote] u Ani hotel kosztuje 400 zł (dla dużych psów),nie 350. 350 płacimy za Płotka bo przebywa razem z Ibisem, wiec cena rozkłada sie na dwa psy. No ale jak Kumpel dostanie karme ze schroniska to w pierwszych miesiącach kosz hotelu będzie 300 zł Kumpelku już dużo ci nie brakuje:loveu: Quote
Nikus Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Pianka']u Ani hotel kosztuje 400 zł (dla dużych psów),nie 350. 350 płacimy za Płotka bo przebywa razem z Ibisem, wiec cena rozkłada sie na dwa psy. No ale jak Kumpel dostanie karme ze schroniska to w pierwszych miesiącach kosz hotelu będzie 300 zł [/quote] No,umiesz pocieszyć:mad: damy radę;) Quote
Pianka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Pewnie,że damy rade:evil_lol: My i nie dać rady?:eviltong: Nikus wiesz,jak będziesz jechał czy coś to cynka mi daj:razz: Quote
Nikus Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Pianka']Pewnie,że damy rade:evil_lol: My i nie dać rady?:eviltong: Nikus wiesz,jak będziesz jechał czy coś to cynka mi daj:razz:[/quote] Pewnie,że dam ;) załatwione..... Quote
sonikowa Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 A, to ja przepraszam, to ja napisałam 350 zł.. Byłam pewna, że tak jest, zaraz poszukam w swoich pw co mi Ania napisala, ale pewnie to Pianka ma racje. Tak czy siak - z karmą - miałby chłopak zdecydowanie taniej. Quote
Nikus Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='sonikowa']A, to ja przepraszam, to ja napisałam 350 zł.. Byłam pewna, że tak jest, zaraz poszukam w swoich pw co mi Ania napisala, ale pewnie to Pianka ma racje. Tak czy siak - z karmą - miałby chłopak zdecydowanie taniej.[/quote] No jak pojedziemy to na pewno zabierzemy...jak wieźliśmy Płotka i Ibiska było tego pół auta :cool3: Quote
kaa Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='sonikowa']A, to ja przepraszam, to ja napisałam 350 zł.. Byłam pewna, że tak jest, zaraz poszukam w swoich pw co mi Ania napisala, ale pewnie to Pianka ma racje. Tak czy siak - z karmą - miałby chłopak zdecydowanie taniej.[/quote] Ups :oops: , to chyba jednak ja pomyliłam ,ale jak karma pojedzie to nie będzie tak źle. ;) Quote
orpha Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 za dwa tygodnie sie okaze czy Tramp bedzie mial dom ( mam wstepnego chetnego tfu tfu tfu ) , to moze jakby co to Kumpla tu do Zalesia to tez 300 zl + Karma a hotelik jest niczego sobie i mysle ze jak co do czego to deklaracje z Trampa moglibysmy przerzucic na Kumpla ( oczywiscie za zgoda wszystkich z watku Trampa) , ale narazie tfu tfu tfu przez lewe ramie Quote
orpha Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Słuchajta w Zalesiu jest miejsce - zaklepywac ???? 300 zloty + karma Quote
Pianka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='orpha']Słuchajta w Zalesiu jest miejsce - zaklepywac ???? 300 zloty + karma[/quote] ja jestem za:cool3: Quote
orpha Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 to czekam na wasza decyzje , poki co wstepnie miejsce zaklepana do jutra mam potwierdzic na bank i mniej wiecej od kiedy by psiak byl Quote
kaa Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='orpha']to czekam na wasza decyzje , poki co wstepnie miejsce zaklepana do jutra mam potwierdzic na bank i mniej wiecej od kiedy by psiak byl[/quote] Orpha, przepraszam że głupio zapytam ,gdzie dokładnie jest Zalesie :oops:. Quote
Basia i Barni Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 do jakiego hotelu chcecie go wieź? Quote
sonikowa Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='orpha']kaa :) tuz kolo Wawy[/quote] Pianka będzie miała go na oku :lol: Nie, żartuję, bez auta tam chyba trudno dojechać, ale to takie przedmieścia Warszawy, z gatunku tych bardziej luksusowych ;-) Quote
orpha Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 bardzo fajny hotelik no i w sumie nie taki drogi :) , czasem bede tam wpadac do naszego Trampa to i oko na kumpla tez moge miec :) Quote
kaa Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Orpha, jak będziesz wiedzieć czy w tym hoteliku poczekali by 2 do 3 tygodni to daj znać. Chcieliśmy wysłać dwa psy od razu za jednym transportem, Kibic jest pierwszy u Megi ,też pod Wawą ,ale jak by było miejsce i to może by do Zalesia pojechał. I oba psy można by wysłać jednym transportem . Tylko Kumplowi wciąż brakuje stałych deklaracji :placz: Quote
kaa Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Basia i Barni']do jakiego hotelu chcecie go wieź?[/quote] Jeśli by jechały dwa psy naraz, to jeden do Ani do Brodnicy, a drugi ewentualnie do Zalesia. Tylko obu jeszcze deklaracje potrzebne. Quote
orpha Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ktory psiak gdzie pojedzie to Wy decydujecie , pogadam jutro z panem czy daloby sie poczekac , w Zalesiu jest o tyle ok. ,ze pan sie zgadza na czesc kasy i dosylanie potem reszty , tu nie ma problemu Quote
Nikus Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ojejku raz nie mam czasu na neta i tyle od razu wiadomości;) no Orpha...szczęsliwy to dzień jak Ciebie poznaliśmy;) Quote
orpha Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ten hotelik to dzieki Trampowi a nie mi :oops: Quote
kaa Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='orpha']ten hotelik to dzieki Trampowi a nie mi :oops:[/quote] To Ty, nie Tramp pomyślałaś o naszym Kumplu ;) Quote
orpha Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 no tak ,ale dzieki Trampowi poznalam ten hotelik :cool3: hahah no dobrze juz dobrze niech bedzie ze to ja i Tramp do spolki :) Quote
Nikus Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 to właśnie jest dogo...do spółki...:lol: każdy daje trochę....i coś z tego wychodzi,prawda? Quote
Recommended Posts