Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kaa']Tak wiem że ciut dalej:roll: , ale u Ani Kumpelek jest pierwszy w kolejce i jest różnica w cenie. U Jamora 465 zł a u Ani 350 zł .[/quote]
u Ani hotel kosztuje 400 zł (dla dużych psów),nie 350.
350 płacimy za Płotka bo przebywa razem z Ibisem, wiec cena rozkłada sie na dwa psy.

No ale jak Kumpel dostanie karme ze schroniska to w pierwszych miesiącach kosz hotelu będzie 300 zł

Kumpelku już dużo ci nie brakuje:loveu:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pianka']u Ani hotel kosztuje 400 zł (dla dużych psów),nie 350.
350 płacimy za Płotka bo przebywa razem z Ibisem, wiec cena rozkłada sie na dwa psy.

No ale jak Kumpel dostanie karme ze schroniska to w pierwszych miesiącach kosz hotelu będzie 300 zł

[/quote]

No,umiesz pocieszyć:mad: damy radę;)

Posted

[quote name='Pianka']Pewnie,że damy rade:evil_lol:
My i nie dać rady?:eviltong:

Nikus wiesz,jak będziesz jechał czy coś to cynka mi daj:razz:[/quote]

Pewnie,że dam ;) załatwione.....

Posted

A, to ja przepraszam, to ja napisałam 350 zł.. Byłam pewna, że tak jest, zaraz poszukam w swoich pw co mi Ania napisala, ale pewnie to Pianka ma racje. Tak czy siak - z karmą - miałby chłopak zdecydowanie taniej.

Posted

[quote name='sonikowa']A, to ja przepraszam, to ja napisałam 350 zł.. Byłam pewna, że tak jest, zaraz poszukam w swoich pw co mi Ania napisala, ale pewnie to Pianka ma racje. Tak czy siak - z karmą - miałby chłopak zdecydowanie taniej.[/quote]

No jak pojedziemy to na pewno zabierzemy...jak wieźliśmy Płotka i Ibiska było tego pół auta :cool3:

Posted

[quote name='sonikowa']A, to ja przepraszam, to ja napisałam 350 zł.. Byłam pewna, że tak jest, zaraz poszukam w swoich pw co mi Ania napisala, ale pewnie to Pianka ma racje. Tak czy siak - z karmą - miałby chłopak zdecydowanie taniej.[/quote]

Ups :oops: , to chyba jednak ja pomyliłam ,ale jak karma pojedzie to nie będzie tak źle. ;)

Posted

za dwa tygodnie sie okaze czy Tramp bedzie mial dom ( mam wstepnego chetnego tfu tfu tfu ) , to moze jakby co to Kumpla tu do Zalesia to tez 300 zl + Karma a hotelik jest niczego sobie i mysle ze jak co do czego to deklaracje z Trampa moglibysmy przerzucic na Kumpla ( oczywiscie za zgoda wszystkich z watku Trampa) , ale narazie tfu tfu tfu przez lewe ramie

Posted

[quote name='orpha']to czekam na wasza decyzje , poki co wstepnie miejsce zaklepana do jutra mam potwierdzic na bank i mniej wiecej od kiedy by psiak byl[/quote]

Orpha, przepraszam że głupio zapytam ,gdzie dokładnie jest Zalesie :oops:.

Posted

[quote name='orpha']kaa :) tuz kolo Wawy[/quote]

Pianka będzie miała go na oku :lol: Nie, żartuję, bez auta tam chyba trudno dojechać, ale to takie przedmieścia Warszawy, z gatunku tych bardziej luksusowych ;-)

Posted

Orpha, jak będziesz wiedzieć czy w tym hoteliku poczekali by 2 do 3 tygodni to daj znać. Chcieliśmy wysłać dwa psy od razu za jednym transportem, Kibic jest pierwszy u Megi ,też pod Wawą ,ale jak by było miejsce i to może by do Zalesia pojechał. I oba psy można by wysłać jednym transportem .
Tylko Kumplowi wciąż brakuje stałych deklaracji :placz:

Posted

[quote name='Basia i Barni']do jakiego hotelu chcecie go wieź?[/quote]

Jeśli by jechały dwa psy naraz, to jeden do Ani do Brodnicy, a drugi ewentualnie do Zalesia. Tylko obu jeszcze deklaracje potrzebne.

Posted

Ktory psiak gdzie pojedzie to Wy decydujecie , pogadam jutro z panem czy daloby sie poczekac , w Zalesiu jest o tyle ok. ,ze pan sie zgadza na czesc kasy i dosylanie potem reszty , tu nie ma problemu