Monika z Katowic Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [FONT=Arial Black]Kumpel jest cudowny. GODNY DOBREGO ŻYCIA![/FONT] [FONT=Arial Black]To mój pies Fredzio, też kundelek, wybrał go "do pomocy" ;););)[/FONT] [FONT=Arial Black]Kocham kundelki. Ludzie dajcie Kumplowi SZANSĘ! Bardzo, bardzo proszę![/FONT] [FONT=Arial Black]Czasami wydajemy pieniądze na tyle niepotrzebnych rzeczy... a przecież kilka groszy może zmienić życie tego wspaniałego, tak bardzo kochającego psa...:multi::multi::multi:[/FONT] Quote
kaa Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Serdecznie dziękujemy Pani Moniko i witamy na wątku Kumpla :loveu: , oby jak najwięcej było takich wspaniałych ludzi wrażliwych na krzywdę zwierząt. :Rose: Quote
Nikus Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 :multi:Dzięki Pani Moniko....teraz musi się udać:multi: Kumpel szykuj się :multi: Quote
kaa Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Jeszcze nie mamy nawet połowy kwoty :shake: , sporo jeszcze brakuję, aby Kumpelek mógł być bezpieczny. :roll: . Dobre Anioły gdzie jesteście. :-( Quote
sonikowa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Kaa, kiedy on mógłby jechać? Jeśli dociągnąc stale deklaracje do 200 zł, to może resztę łatałybysmy bazarkami? Quote
kaa Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Jeśli chodzi o zabranie go ze schroniska to kiedykolwiek można, trzeba by wujka Nikusia zapytać kiedy by miał czas go zawieźć , ale dokąd u Ani już jest miejsce? U Jamora musielibyśmy mieć choć całą sumę na pierwszy miesiąc , drugi raz mi nie odpisał, więc ja bym na jakieś zniżki nie liczyła :shake:. Quote
sonikowa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Nie, u Ani nic się nie zwolniło, myślałam o Jamorze. Do pełnej sumy na pierwszy miesiac brakuje nam ok, 100 zł, prawda? Tylko co potem ... Jeszcze musimy uprosić kilka osób o deklaracje, nie ma rady. Quote
kaa Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Tak deklaracje bardzo potrzebne, :roll: jeszcze nam brakuje sporo , Kumpelek czeka pomóżcie. :-( Quote
Justyna_wolontariat Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 deklaruje 20 zł miesiecznie dla kumpelka Quote
kaa Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Nikus']jeszcze od wujka Nikusia....żeby było jasne to ja też się dołoże na stałe deklaracje..ale "poszalałem" :eviltong:w tym miesiącu z jednorazówkami i to co mogę teraz zaoferować to transport do Jamora..na mój koszt a to też bedzie ok 180 zł..[/quote] Nikuś sam transport to już bardzo dużo :smile: , na pewno Cię mam pisać na deklaracje stałe? Quote
kaa Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Kumpelek przed obiadem prosi o dalsze deklarację , ciotki i wujkowie pomóżcie :-( . Choćby 5zł jest dla niego ważne. Bardzo, bardzo prosimy. :placz: Quote
Doda_ Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Kaa-od października mogę wpłacać 10 zł.. tylko tyle niestety :-( I bardzo bym prosiła o przypomnienie na PW. Quote
sonikowa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Doda_']Kaa-od października mogę wpłacać 10 zł.. tylko tyle niestety :-( I bardzo bym prosiła o przypomnienie na PW.[/quote] :loveu::loveu::loveu: To czy ja dobrze policzyłam, ze na pierwszy miesiac mamy 315 zł? U ani hotel - 350 zł, to już by było blisko. U Jamora -więcej, prawda? No nic, zbieramy dalej,... Quote
kaa Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Doda_']Kaa-od października mogę wpłacać 10 zł.. tylko tyle niestety :-( I bardzo bym prosiła o przypomnienie na PW.[/quote] Dodzia to stety a nie niestety, każda złotówka przybliża Kumpelka do nowego szczęśliwego życia, a Ty dałaś tych złotówek 10 :razz: .Dziękuję. Zaraz policzę ,ale chyba się nie mylisz ,u Jamora było by 15 zł dniówka czyli przy 31 dniach w miesiącu musiało by być 465 zł . No jest różnica , nawet spora. :roll: . Za 11 godzin kończy się Kumpelkowi Alegro zwykłe, zasponsorowałam mu wyróżnione. ;) Quote
kaa Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Przeliczone , aktualnie deklaracji łącznie mamy na 1 m-c - 325 zł , jeszcze brakuje troszkę :roll: ,ale już bliżej niż dalej . Trzymaj się Kumpel już mam nadzieję niedługo to potrwa. Przecież na dogo jest dużo dobrych ciotek i wujków. ;) Quote
Nikus Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 hm...no może euforia trochę mnie poniosła z tym pakowaniem Kumpelku:evil_lol:,ale myślę,że juz niedługo pojedziemy..Kaa a jakie koszty byłyby w tym drugim hoteliku?Tylko że do Brodnicy ciut dalej...i trzeba by było coś pokombinować z transportem..ale to już moja w tym głowa:cool3: Quote
Monika z Katowic Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 :lol::lol::lol: Ludzie dobrego serca! Nie zaniedbajcie psiaka KUMPLA!!! Przecież "Kto ratuje jedno psie życie ratuje cały świat"... Dajcie kilka złotych!!!! :-(:-(:-( I choć nie możemy uratować wszystkich - uratujmy przynajmniej KUMPLA!!!!! Quote
jusstyna85 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Przeoczyłam wątek... 10 zł miesięcznie,więcej nie jestem w stanie... Quote
Monika z Katowic Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Każda złotówka to szansa na godne życie dla KUPMLA!!! Każda złotówka sie liczy!!! Dziękuję!:loveu: Quote
kaa Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Dzięki dziewczyny że się pokazałyście :loveu: , bardzo się cieszę ze jesteście z nami , Justyna dzięki za wsparcie finansowe,wiesz przecież z Twoim doświadczeniem na dogo że każda złotówka się liczy , więc dzięki Ci wielkie :Rose:. Basia wiem że masz kupę innych psiaków więc dziękuje za odzew i obecność na wątku. :loveu::-). Quote
kaa Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Nikus']hm...no może euforia trochę mnie poniosła z tym pakowaniem Kumpelku:evil_lol:,ale myślę,że juz niedługo pojedziemy..Kaa a jakie koszty byłyby w tym drugim hoteliku?Tylko że do Brodnicy ciut dalej...i trzeba by było coś pokombinować z transportem..ale to już moja w tym głowa:cool3:[/quote] Tak wiem że ciut dalej:roll: , ale u Ani Kumpelek jest pierwszy w kolejce i jest różnica w cenie. U Jamora 465 zł a u Ani 350 zł . Quote
Nikus Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='kaa']Tak wiem że ciut dalej:roll: , ale u Ani Kumpelek jest pierwszy w kolejce i jest różnica w cenie. U Jamora 465 zł a u Ani 350 zł .[/quote] Tak myślałem,że tam będzie taniej...to poczekajmy jeżeli możemy..co do przejazdu to się załatwi..:razz: a tymczasem zbierajmy dalej deklaracje.. Quote
sonikowa Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Nikus']Tak myślałem,że tam będzie taniej...to poczekajmy jeżeli możemy..co do przejazdu to się załatwi..:razz: a tymczasem zbierajmy dalej deklaracje..[/quote] Tym bardziej, ze u Ani już są dwa psiaki z Rudy (Ibis i Płotek), więc już raz te trasę pokonaliście :-) Quote
Recommended Posts