Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial Black]Kumpel jest cudowny. GODNY DOBREGO ŻYCIA![/FONT]
[FONT=Arial Black]To mój pies Fredzio, też kundelek, wybrał go "do pomocy" ;););)[/FONT]
[FONT=Arial Black]Kocham kundelki. Ludzie dajcie Kumplowi SZANSĘ! Bardzo, bardzo proszę![/FONT]
[FONT=Arial Black]Czasami wydajemy pieniądze na tyle niepotrzebnych rzeczy... a przecież kilka groszy może zmienić życie tego wspaniałego, tak bardzo kochającego psa...:multi::multi::multi:[/FONT]

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Serdecznie dziękujemy Pani Moniko i witamy na wątku Kumpla :loveu: , oby jak najwięcej było takich wspaniałych ludzi wrażliwych na krzywdę zwierząt. :Rose:

Posted

Jeszcze nie mamy nawet połowy kwoty :shake: , sporo jeszcze brakuję, aby Kumpelek mógł być bezpieczny. :roll: . Dobre Anioły gdzie jesteście. :-(

Posted

Jeśli chodzi o zabranie go ze schroniska to kiedykolwiek można, trzeba by wujka Nikusia zapytać kiedy by miał czas go zawieźć , ale dokąd u Ani już jest miejsce? U Jamora musielibyśmy mieć choć całą sumę na pierwszy miesiąc , drugi raz mi nie odpisał, więc ja bym na jakieś zniżki nie liczyła :shake:.

Posted

Nie, u Ani nic się nie zwolniło, myślałam o Jamorze. Do pełnej sumy na pierwszy miesiac brakuje nam ok, 100 zł, prawda?
Tylko co potem ... Jeszcze musimy uprosić kilka osób o deklaracje, nie ma rady.

Posted

[quote name='Nikus']jeszcze od wujka Nikusia....żeby było jasne to ja też się dołoże na stałe deklaracje..ale "poszalałem" :eviltong:w tym miesiącu z jednorazówkami i to co mogę teraz zaoferować to transport do Jamora..na mój koszt a to też bedzie ok 180 zł..[/quote]

Nikuś sam transport to już bardzo dużo :smile: , na pewno Cię mam pisać na deklaracje stałe?

Posted

Kumpelek przed obiadem prosi o dalsze deklarację , ciotki i wujkowie pomóżcie :-( . Choćby 5zł jest dla niego ważne. Bardzo, bardzo prosimy. :placz:

Posted

[quote name='Doda_']Kaa-od października mogę wpłacać 10 zł.. tylko tyle niestety :-(
I bardzo bym prosiła o przypomnienie na PW.[/quote]

:loveu::loveu::loveu:

To czy ja dobrze policzyłam, ze na pierwszy miesiac mamy 315 zł?
U ani hotel - 350 zł, to już by było blisko. U Jamora -więcej, prawda?

No nic, zbieramy dalej,...

Posted

[quote name='Doda_']Kaa-od października mogę wpłacać 10 zł.. tylko tyle niestety :-(
I bardzo bym prosiła o przypomnienie na PW.[/quote]

Dodzia to stety a nie niestety, każda złotówka przybliża Kumpelka do nowego szczęśliwego życia, a Ty dałaś tych złotówek 10 :razz: .Dziękuję.

Zaraz policzę ,ale chyba się nie mylisz ,u Jamora było by 15 zł dniówka czyli przy 31 dniach w miesiącu musiało by być 465 zł . No jest różnica , nawet spora. :roll: .
Za 11 godzin kończy się Kumpelkowi Alegro zwykłe, zasponsorowałam mu wyróżnione. ;)

Posted

Przeliczone , aktualnie deklaracji łącznie mamy na 1 m-c - 325 zł , jeszcze brakuje troszkę :roll: ,ale już bliżej niż dalej . Trzymaj się Kumpel już mam nadzieję niedługo to potrwa. Przecież na dogo jest dużo dobrych ciotek i wujków. ;)

Posted

hm...no może euforia trochę mnie poniosła z tym pakowaniem Kumpelku:evil_lol:,ale myślę,że juz niedługo pojedziemy..Kaa a jakie koszty byłyby w tym drugim hoteliku?Tylko że do Brodnicy ciut dalej...i trzeba by było coś pokombinować z transportem..ale to już moja w tym głowa:cool3:

Posted

Dzięki dziewczyny że się pokazałyście :loveu: , bardzo się cieszę ze jesteście z nami , Justyna dzięki za wsparcie finansowe,wiesz przecież z Twoim doświadczeniem na dogo że każda złotówka się liczy , więc dzięki Ci wielkie :Rose:.
Basia wiem że masz kupę innych psiaków więc dziękuje za odzew i obecność na wątku. :loveu::-).

Posted

[quote name='Nikus']hm...no może euforia trochę mnie poniosła z tym pakowaniem Kumpelku:evil_lol:,ale myślę,że juz niedługo pojedziemy..Kaa a jakie koszty byłyby w tym drugim hoteliku?Tylko że do Brodnicy ciut dalej...i trzeba by było coś pokombinować z transportem..ale to już moja w tym głowa:cool3:[/quote]

Tak wiem że ciut dalej:roll: , ale u Ani Kumpelek jest pierwszy w kolejce i jest różnica w cenie. U Jamora 465 zł a u Ani 350 zł .

Posted

[quote name='kaa']Tak wiem że ciut dalej:roll: , ale u Ani Kumpelek jest pierwszy w kolejce i jest różnica w cenie. U Jamora 465 zł a u Ani 350 zł .[/quote]

Tak myślałem,że tam będzie taniej...to poczekajmy jeżeli możemy..co do przejazdu to się załatwi..:razz: a tymczasem zbierajmy dalej deklaracje..

Posted

[quote name='Nikus']Tak myślałem,że tam będzie taniej...to poczekajmy jeżeli możemy..co do przejazdu to się załatwi..:razz: a tymczasem zbierajmy dalej deklaracje..[/quote]

Tym bardziej, ze u Ani już są dwa psiaki z Rudy (Ibis i Płotek), więc już raz te trasę pokonaliście :-)