Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeszcze od wujka Nikusia....żeby było jasne to ja też się dołoże na stałe deklaracje..ale "poszalałem" :eviltong:w tym miesiącu z jednorazówkami i to co mogę teraz zaoferować to transport do Jamora..na mój koszt a to też bedzie ok 180 zł..

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nikus']jeszcze od wujka Nikusia....żeby było jasne to ja też się dołoże na stałe deklaracje..ale "poszalałem" :eviltong:w tym miesiącu z jednorazówkami i to co mogę teraz zaoferować to transport do Jamora..na mój koszt a to też bedzie ok 180 zł..[/quote]

No wujek to super wiadomość:multi:

Ja mogę na razie tylko podrzucać:roll:

Posted

Cześć:) jak najbardziej deklaruję 20 zł. Może prześlę więcej, ale wolę obiecać mniej a przy okazji więcej podrzucić pieniędzy:lol:

ja tylko tak rzadko przebywam na tym forum:placz: dlatego proszę, gdyby ktoś mógłby mi słać na priva wieści, gdzie co kiedy mam wpłacać, to jeszcze tego samego dnia postaram się odczytać i przelać:lol:

psiak jest prześliczny, widać, że mądry:loveu:

Posted

Bardzo serdecznie Wam wszystkim, dziękuję :loveu: ,za obecność ,za pomoc i odwiedzanie Kumpla aż mi łezka zalśniła , wspólnymi siłami damy radę :iloveyou:. Dzięki.

Posted

o matko kochana tekst poprostu powalił mnie na ziemie, łzy pociekły ciurkiem, jestem w stanie dorzucic cos od czasu do czasu ale nie na 100% w kazdym miesiącu cos

Kumpel w górę!!! będzie dobrze!!!

Posted

Dziekuje wszystkim za przybycie, bo tu Kaa się juz podłamywała :mad:
Wyciągnijmy Kumpla, tylu psom nie udaje się pomóc (nie wydali dziś niufa Clifforda ci rzeźnicy :-(), ale Kumpel ma szansę!

Kaa, wpisz w pierwszym poscie ile jest deklaracji i od kogo. To pomaga :)

Posted

Serdecznie dziękuję za odwiedziny,( ja się tu nadziękuję :roll: ,) ale jestem naprawdę wdzięczna :loveu: bo bez Was, Kumpel nie ma żadnych szans.

Posted

[quote name='monika083']i ja witam Kupla:loveu:
Czy jest miejsce u Jamora juz dla niego?

Dzisiaj wystawie bazarek na Kumpla i Trampa ,podzielimy dochod,rzeczy przekazala Basia1968:)[/quote]

Dziękujemy ogromnie:lol:..Kaa jeszcze negocjuje z Jamorem cenę...

Posted

[quote name='monika083']i ja witam Kupla:loveu:
Czy jest miejsce u Jamora juz dla niego?

Dzisiaj wystawie bazarek na Kumpla i Trampa ,podzielimy dochod,rzeczy przekazala Basia1968:)[/quote]

Bardzo,bardzo dziękuję, :loveu: u Jamora są wolne miejsca, ale Kumpel jest też pierwszy w kolejce do Ani z Brodnicy (w zamian za innego naszego psiaka, który już tak pilnie miejsca nie potrzebuje) i być może właśnie do niej Kumpelek trafi , zobaczymy ,w tej chwili wciąż potrzebujemy stałych deklaracji.

Posted

[quote name='kaa']Kumpelek pięknie prosiiii , pomóżcie mu godnie żyć :roll:.[/quote]

W tym m-cu miałam dużo wydatków ale w przyszłym może wpłacę choć parę grosikó jednorazowo...:roll:
Atymczasem hopsaj Kumpelku do góry...

Posted

Napisała do mnie Monika z Katowic , że od pażdziernika deklaruje się wpłacać na naszego Kumpelka 50zł ,:loveu: Moniki chyba nie ma na dogomani, ale z całego serca serdecznie dzię-ku-je-my :Rose: .

Posted

[quote name='kaa']Napisała do mnie Pani Monika z Katowic , że od pażdziernika deklaruje się wpłacać na naszego Kumpelka 50zł ,:loveu: Pani Moniki chyba nie ma na dogomani, ale z całego serca serdecznie dzię-ku-je-my :Rose: .[/quote]
Pani Monika postanowiła zadeklarować na Kumpla 100zł na miesiąc , ogromne hip hip -huraaaaaaa :lilangel: Jeszcze kilka takich aniołow ,i przyszłość Kumpelka będzie zabezpieczona :multi:.