Nikus Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 jeszcze od wujka Nikusia....żeby było jasne to ja też się dołoże na stałe deklaracje..ale "poszalałem" :eviltong:w tym miesiącu z jednorazówkami i to co mogę teraz zaoferować to transport do Jamora..na mój koszt a to też bedzie ok 180 zł.. Quote
maarit Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Nikus']jeszcze od wujka Nikusia....żeby było jasne to ja też się dołoże na stałe deklaracje..ale "poszalałem" :eviltong:w tym miesiącu z jednorazówkami i to co mogę teraz zaoferować to transport do Jamora..na mój koszt a to też bedzie ok 180 zł..[/quote] No wujek to super wiadomość:multi: Ja mogę na razie tylko podrzucać:roll: Quote
Aliszcze Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Cześć:) jak najbardziej deklaruję 20 zł. Może prześlę więcej, ale wolę obiecać mniej a przy okazji więcej podrzucić pieniędzy:lol: ja tylko tak rzadko przebywam na tym forum:placz: dlatego proszę, gdyby ktoś mógłby mi słać na priva wieści, gdzie co kiedy mam wpłacać, to jeszcze tego samego dnia postaram się odczytać i przelać:lol: psiak jest prześliczny, widać, że mądry:loveu: Quote
kaa Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Bardzo serdecznie Wam wszystkim, dziękuję :loveu: ,za obecność ,za pomoc i odwiedzanie Kumpla aż mi łezka zalśniła , wspólnymi siłami damy radę :iloveyou:. Dzięki. Quote
AlinaS Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Jesteśmy i szukamy razem może się uda Quote
Brysio Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 o matko kochana tekst poprostu powalił mnie na ziemie, łzy pociekły ciurkiem, jestem w stanie dorzucic cos od czasu do czasu ale nie na 100% w kazdym miesiącu cos Kumpel w górę!!! będzie dobrze!!! Quote
orpha Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 tylko 5 zl , ale ziarnko do ziarnka .... no psiaku bedzie dobrze Quote
Nikus Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='orpha']tylko 5 zl , ale ziarnko do ziarnka .... no psiaku bedzie dobrze[/quote] dzięki...warto być....:lol: Quote
sonikowa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Dziekuje wszystkim za przybycie, bo tu Kaa się juz podłamywała :mad: Wyciągnijmy Kumpla, tylu psom nie udaje się pomóc (nie wydali dziś niufa Clifforda ci rzeźnicy :-(), ale Kumpel ma szansę! Kaa, wpisz w pierwszym poscie ile jest deklaracji i od kogo. To pomaga :) Quote
orpha Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 wrzucilam Kumpla na nasza klase [url=http://nasza-klasa.pl/profile/16168140/gallery/album/2/47]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url] Quote
kaa Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Serdecznie dziękuję za odwiedziny,( ja się tu nadziękuję :roll: ,) ale jestem naprawdę wdzięczna :loveu: bo bez Was, Kumpel nie ma żadnych szans. Quote
monika083 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 i ja witam Kupla:loveu: Czy jest miejsce u Jamora juz dla niego? Dzisiaj wystawie bazarek na Kumpla i Trampa ,podzielimy dochod,rzeczy przekazala Basia1968:) Quote
Nikus Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='monika083']i ja witam Kupla:loveu: Czy jest miejsce u Jamora juz dla niego? Dzisiaj wystawie bazarek na Kumpla i Trampa ,podzielimy dochod,rzeczy przekazala Basia1968:)[/quote] Dziękujemy ogromnie:lol:..Kaa jeszcze negocjuje z Jamorem cenę... Quote
kaa Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='monika083']i ja witam Kupla:loveu: Czy jest miejsce u Jamora juz dla niego? Dzisiaj wystawie bazarek na Kumpla i Trampa ,podzielimy dochod,rzeczy przekazala Basia1968:)[/quote] Bardzo,bardzo dziękuję, :loveu: u Jamora są wolne miejsca, ale Kumpel jest też pierwszy w kolejce do Ani z Brodnicy (w zamian za innego naszego psiaka, który już tak pilnie miejsca nie potrzebuje) i być może właśnie do niej Kumpelek trafi , zobaczymy ,w tej chwili wciąż potrzebujemy stałych deklaracji. Quote
monika083 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 a ja zapomnialam link wstawic..prosze: Duuuzo roznosci ,na Trampa i Kumpla,do 4.10 Quote
orpha Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 no Kumpel chlopaku do gory szybciutko Quote
sonikowa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Może choć 5 zl ktoś dorzuci, żeby dzień ni ebył zmarnowany? ;-) Quote
kaa Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Kumpelek pięknie prosiiii , pomóżcie mu godnie żyć :roll:. Quote
maarit Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='kaa']Kumpelek pięknie prosiiii , pomóżcie mu godnie żyć :roll:.[/quote] W tym m-cu miałam dużo wydatków ale w przyszłym może wpłacę choć parę grosikó jednorazowo...:roll: Atymczasem hopsaj Kumpelku do góry... Quote
kaa Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Napisała do mnie Monika z Katowic , że od pażdziernika deklaruje się wpłacać na naszego Kumpelka 50zł ,:loveu: Moniki chyba nie ma na dogomani, ale z całego serca serdecznie dzię-ku-je-my :Rose: . Quote
kaa Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Jeszcze jedna dobra wiadomość, schronisko włączyło się do pomocy w szukaniu ofiarodawców na hotelik dla Kumpla, zobaczcie :razz: Fauna Ruda Śląska - Towarzystwo opieki nad zwierzętami Quote
Asiaczek Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ja we wrześniu nie dam rady - ale w październiku jakies 30 zł będę mogła przelać. Pzdr. Quote
kaa Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Właśnie właty będziemy zbierać od października na razie jesteśmy bardzo wdzięczni za deklarację. ;) Quote
Asiaczek Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='kaa']Właśnie właty będziemy zbierać od października na razie jesteśmy bardzo wdzięczni za deklarację. ;)[/quote] Mam Twoje PW i nie powinnam zapomnieć.:lol: Pzdr. Quote
kaa Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='kaa']Napisała do mnie Pani Monika z Katowic , że od pażdziernika deklaruje się wpłacać na naszego Kumpelka 50zł ,:loveu: Pani Moniki chyba nie ma na dogomani, ale z całego serca serdecznie dzię-ku-je-my :Rose: .[/quote] Pani Monika postanowiła zadeklarować na Kumpla 100zł na miesiąc , ogromne hip hip -huraaaaaaa :lilangel: Jeszcze kilka takich aniołow ,i przyszłość Kumpelka będzie zabezpieczona :multi:. Quote
Recommended Posts