Chefrenek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ktoś dawał to psu? Kociarze bardzo zachwalają (oczywiście kocią wersję ;)) i jestem ciekawa czy psia jest równie dobra? Opakowanie: 156g Dostępność: Nikt jeszcze nie ocenił tego produktu :( Oceń Cena rynkowa: 6.10 5.40 Twoja cena: Canine Porta to produkt klasy super premium - wystarczy otworzyć puszkę, aby przekonać się o różnicy w jakości! W skład karmy wchodzą najprostsze, naturalne, nieprzetwarzane składniki - dlatego psy tak chętnie ją jedzą. Jeśli jesteś zwolennikiem "prawdziwej" mięsnej diety dla swojego ulubieńca, a nie masz czasu gotować codziennie małych porcyjek, Porta będzie idealnym wyborem właśnie dla Ciebie! Wewnątrz puszek znajdują się kawałki mięska z wszystkimi jego oryginalnymi włókienkami - aby najeść się, pies musi dokładnie pogryźć karmę, co sprzyja czyszczeniu jego ząbków. Porta to czysty, naturalny produkt ze zdrowych i łatwostrawnych składników, bez żadnych chemicznych konserwantów. Jedyne dodatki, jakie znalazły się w pokarmie, to uzupełniona względem zapotrzebowania psa ilość witaminy A, D, E, wapnia, fosforu, oraz magnezu - dla zdrowych kości i układu krążenia. Skład: 21% mięso drobiowe, 21% mięso z tuńczyka, 58% rosół. Zawartość składników: białko surowe 12%, tłuszcz surowy 4%, wilgotność 83%, nieoczyszczony popiół 2%, włókno surowe (mięsa) 1%, Mg 0,01%, Ca 0,12%, P 0,1%, Dodatki na kg: Witamina A 5000 IU, Witamina D 700 IU, Witamina E 80mg. Quote
holly101 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Ja dawałam mojej suni i była zachwycona. Ja też nie narzekałam, bo parokrotne podawanie np. tacek Nature Diet zakończyło się dla mnie słabo, mimo tego, że to nie ja konsumowałam ;) Podsumowując Canine Porta - TAK, tylko szkoda, że takie drogie. Kupiłam przy okazji też puszkę dla kota i również polecam, blokowa kicia była w siódmym niebie Quote
mam psa Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 to prawda, sa drogie, ale maja dobry skladzik... kupujemy czasami dla kotów - im smakują Quote
Recommended Posts