Agappe Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 właśnie zauważyłam, że jakiś mod tu w końcu zajrzał.. hmm ile to trwało?? 4-5 miesięcy? :diabloti: no ale niby lepiej późno niż wcale :p Quote
yulquen Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 ano jakoś prężniej moderatornia działa ostatnio, ale zdziwienie moje nie miało końca :lol: dzisiejsza sesja z Jeżykiem :) Quote
yulquen Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Jeżyk, baw się! phi... i koniec sesji, cierpliwość modela wyczerpana :p Quote
Uruwashii Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Widzę, że gryzanko, lizanko tarzanie się w śniegu- wszystko zaliczone:diabloti: Urek to chyba też tak dożarty jak brat:evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jakie fajniusie..ach te akitkowe jezyczki he he..Ureshii juz taki duzy...nie nadazam.. http://i835.photobucket.com/albums/zz273/albowiem/10.jpg Quote
yulquen Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 no, kawał kloca już, a niedawno taka to kluska pokraczna była... a dożarty to Urek jest, głównie na polu :evil_lol: w domu to grzeczne psisko i udaje, że go nie ma. a jak już stwierdzi, że czas o sobie przypomnieć, to domaga się miziania albo przychodzi z zabawką, niezależny akita :p Quote
Guest Madziadalena Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ależ piękny łobuziak :loveu: Quote
yulquen Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 dzisiejszy spacer. tropowiec :p Quote
Guest Madziadalena Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Tropiciel, jak się patrzy :lol: Quote
yulquen Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 spacer bez głupawki to spacer stracony :cool3: Quote
Shirai - Koki Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Chyba Ureshii zobaczyl ptaszka !!! http://i835.photobucket.com/albums/zz273/albowiem/IMGP0942.jpg Hej Monia pobawisz sie ze mna ?? http://i835.photobucket.com/albums/zz273/albowiem/IMGP0960.jpg Quote
Guest Madziadalena Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Piękną macie pogodę, czysty śnieżek i słoneczko, dla rudzielca najlepsza oprawa :) Quote
Agappe Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='yulquen']wyjątkowo głośny samolot: http://i835.photobucket.com/albums/zz273/albowiem/IMGP0941.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz273/albowiem/IMGP0942.jpg Ureshi podziwia samoloty, a moją Niunię ostatnio zafascynował helikopter, który podczas spaceru przelatywał nad nami kilka razy ;) hmm jakiś dziwny ten Wasz śnieg, albo Ureshi jest lekki jak piórko ;) co to się dzieje, ze on się nie zapada?? Jak Niunia zejdzie ze ścieżki to od razu ma śnieg do szyi ;) a ja ostatnio rzuciłam panienca patyczka, Ona nie zauważyła gdzie poleciał, więc sama sobie po niego poszłam i przedzierałam się przez śnieg, który zakrywał mnie sporo nad kolana.. w drodze powortnej na ścieżkę straciłam równowagę i się wywróciłam na kolana i nie mogłam wstac ;) stopy mialam wyżej niż kolana, rekami nie miałam się jak podeprzeć, bo się zapadały pół metra niżej, a Anatka patrzyła na mnie jak na wariatkę :oops: po kilku minutach udało mi się wyczołgać ;) Quote
yulquen Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='Agappe']hmm jakiś dziwny ten Wasz śnieg, albo Ureshi jest lekki jak piórko ;) co to się dzieje, ze on się nie zapada?? Jak Niunia zejdzie ze ścieżki to od razu ma śnieg do szyi ;) zapada się w miejscach, w których śniegu jest więcej, aczkolwiek ten nasz jest tak twardy, że momentami chodzi się jak po betonie, a ustępuje pod nogą w tak dziwnych momentach, że nie wyczaisz :lol: raz przymrozek, raz odwilż = beznadziejny śnieg. [quote name='Agappe']a ja ostatnio rzuciłam panienca patyczka, Ona nie zauważyła gdzie poleciał, więc sama sobie po niego poszłam i przedzierałam się przez śnieg, który zakrywał mnie sporo nad kolana.. w drodze powortnej na ścieżkę straciłam równowagę i się wywróciłam na kolana i nie mogłam wstac ;) stopy mialam wyżej niż kolana, rekami nie miałam się jak podeprzeć, bo się zapadały pół metra niżej, a Anatka patrzyła na mnie jak na wariatkę :oops: po kilku minutach udało mi się wyczołgać ;) dokładnie, ja mam to co spacer :lol: buras oczywiście wielce zdziwiony. czasem podbiegnie i próbuje ratować, pomagier ;) [quote name='Madziadalena']Piękną macie pogodę, czysty śnieżek i słoneczko, dla rudzielca najlepsza oprawa e, raczej pochmurno. ale jak tylko uda mi się złapać więcej światła to młody nie ma życia, śledzę go przez wizjer :p Quote
Angelika_Roser Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Fajny prawie wiosenny spacer :loveu:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 ale fajne skarpetki :-) pycholek szczęśliwy :-) Quote
Agappe Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 hmm zastanawia mnie ta woda.. to duża kałuża, staw, rzeczka czy jeszcze cos innegpo? ;> Kateczka napisał(a):ach te latające kity :D oo rzeczywiście na ostatnim zdjęciu chłopak lata :) Quote
yulquen Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Agappe napisał(a):hmm zastanawia mnie ta woda.. to duża kałuża, staw, rzeczka czy jeszcze cos innegpo? ;> z jednej strony płynie rzeczka, ale pytasz chyba o to, co się na polach dzieje. to bajora takie, pośniegowe :) tu też młody kwestionuje grawitację :cool3: i kilka innych z tego spaceru: Quote
Recommended Posts