yulquen Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 no z tym jest właśnie problem, bo nie posiadam takich uprawnień. @Shirai - Koki: na drugim rzeczywiście, podobny do Twojego Włocha. i nawet na tym samym etapie mieli coś z nietoperza (3 mies.?) ;) @Kateczka: jakbyś tak wkleiła i tutaj to bym się nie obraziła :razz: ściski przekazane. Quote
Kateczka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 nietopwrza przeszedł każdy :cool3: a zdjęcia wkleję oczywiscie jak tylko wyjdę z pracy :eviltong: Quote
Shirai - Koki Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 yulquen napisał(a):no z tym jest właśnie problem, bo nie posiadam takich uprawnień. @Shirai - Koki: na drugim rzeczywiście, podobny do Twojego Włocha. i nawet na tym samym etapie mieli coś z nietoperza (3 mies.?) ;) @Kateczka: jakbyś tak wkleiła i tutaj to bym się nie obraziła :razz: ściski przekazane. Tak to bylo gdzies po Wielkanocy, wiec 3 miesiacy, bylem sobie taki nietoperek !!!!!!!!!! Quote
Kateczka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 jak obiecałam tak robię :cool3: najpierw dla nietoperzego porównania mój Tanio a teraz uroczy i maluteńki Miniutek...najpierw niesttey ze mną :P a na rękach śpi Uki Uki tu młody wchodzi na głowę Pawłowi moje ulubione:p Quote
Angelika_Roser Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Takie maluszki są do schrupania normalnie :lol::loveu::evil_lol: Masz więcej taki uroczych fotek?! :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Kateczka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 to większy i gryzący Adama :eviltong: hehe to u mnie w wątku też jest :P biedne pieski zamknięte za kratami:evil_lol: z tatusiem i to by było na tyle...jeszcze parę zdjęć mam...ale jakoś nie za ostre :cool1: młodemu nie tak łatwo było zdjęcia robić:mad: Quote
Kateczka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 mam jeszcze parę zdjęć całej zgrai...ale zeby nie było to niech się właścicielka wątku najpierw zgodzi...bo zaśmiecać nie kccę:oops: Quote
yulquen Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='Kateczka'] moje ulubione:p moje też :lol: "dawaj Tanek, nabroimy coś" a to wyżej obrazuje dlaczego właśnie Ureshii (na pięć pycholi tylko jeden uśmiechnięty). cała zgraja mile widziana, ze swojego tematu też możesz przekleić jeśli będziesz miała ochotę, zdjęcia cudne. a jak się wątek rozrośnie na 15 stron to może go w końcu przeniosą :evil_lol: Quote
Uruwashii Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Świetnie Miniek wygląda:loveu: Wybieracie się może z nim na wystawe do Kielc?? Quote
Kateczka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 nie Mini bedzie w Poznaniu:razz: no chyba, ze startuje na dwie:cool3: Quote
Sylwia1 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Niespełna 6-cio tygodniowy Miniutek :) I z rodzeństwem,prym wiedzie Demon :) Quote
Sylwia1 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Specjalnie dla Moniki odrobina wspomnień,bo już pewnie zapomniała jaki był malutki :razz: Quote
Angelika_Roser Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [FONT=Comic Sans MS]rozkoszne :loveu:[/FONT] Quote
Jurki :oD Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Zdjęcia BOSKIE :loveu: piesiaki rownież BOSKIE :loveu: Quote
yulquen Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Sylwio, stale sobie przypominam jak wyglądał szkrabem będąc, ale jeszcze bardziej lubię obserwować jak rośnie na bieżąco ;) w ramach kontrastu Miniutek w 5 mies. formacie: reakcja na domofon a że wiek zobowiązuje, to i mina odpowiednio melancholijna i coś jednonożnego ślimaki nie przestaną mnie zadziwiać... (drugie piętro!) Quote
Guest Madziadalena Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ależ słodziak z tego Miniutka :loveu: Quote
Agappe Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='yulquen'] a że wiek zobowiązuje, to i mina odpowiednio melancholijna http://i835.photobucket.com/albums/zz273/albowiem/008-1.jpg i uszy odpowiednio duże :evil_lol::evil_lol: nie mogłam sie powstrzymać :cool3: sporo kitek wygląda w tym wieku jak uszatki ;) Quote
yulquen Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Agappe napisał(a):i uszy odpowiednio duże :evil_lol::evil_lol: nie mogłam sie powstrzymać :cool3: sporo kitek wygląda w tym wieku jak uszatki ;) hahah, przyznaję, aktualnie uszy rosną na przemian z głową, nigdy w tym samym czasie :lol: Quote
Shirai - Koki Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ale spowaznial, bardzo ladniutki jest, ale u Was w galerii kiepsciutko cos ze zdjecia, a my czekamy i zagladamy i czekamy :shake: Quote
yulquen Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 no biednie u nas, ale nadrobimy. na spacerze jakoś nie ma kiedy, oboje jesteśmy w ruchu, a w domu to już w każdej pozycji zdjęcie posiada. dziś było luźniej: przyczajka gapimy się Quote
yulquen Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 zbliżenie głowa ciąży :lol: zostajemy... i biegniemy to już jest jego łąka, nie ma przebacz Quote
Angelika_Roser Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Sama Radość :cool3: z niego i słodki cukiereczek :loveu:[/FONT] Quote
yulquen Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 kilka mniej lub bardziej świeżych: zaciesz akita wpadający w kadr patrol i "daj mi święty spokój" Quote
Angelika_Roser Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Ściganie psa z aparatem bywa zabawne :evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts