yulquen Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 witam wszystkich serdecznie. kolej na mojego łobuza, który kilku forumowiczom jest już znany ;) Ureshii, w domu Uri, to najlepszy pomysł, na jaki wpadłam. za wszystko, co nastąpiło po moim 'wpadnięciu', buziaki należą się Sylwii, której do końca życia się nie odwdzięczę, zarówno za realizację, jak i pomoc we wdrażaniu wyżej wspomnianego Pomysłu w życie :) zapraszam do oglądania i udzielania się, oto Młody (głównie) moim okiem. pierwszy wieczór w nowym domu. totalnie nieostre, zero światła, sentyment ogromny trochę dźwigania (powoli staje się sportem ekstremalnym) knucie to 1/3 dziennego rozkładu zajęć najlepszy obiekt to śpiący obiekt Quote
yulquen Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 śpimy c.d. no ale ileż można spać ;) Quote
yulquen Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 proszę o przeniesienie do Galerii, coś mi się posypało. Quote
elinka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 To jest moja buła! Nie oddam jej nikomu!:mad: Quote
Agappe Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 kolejna galeria maluszka!! super!! oglądanie kitek w tym wieku nigdy się nie nudzi :loveu::loveu::loveu: yulquen napisał(a):proszę o przeniesienie do Galerii, coś mi się posypało. z tym to nie będzie tak łatwo.. bo modzi tu praktycznie nie zaglądają.. trzeba pisać do nich prywatną wiadomość.. i to po kilka razy :evil_lol: powodzenia ;) Quote
yulquen Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 dobrze wiedzieć, będę się narzucać :p po spacerze w kantarku, co chyba widać ;) i nie tak dawna socjalizacyjna wycieczka na dworzec: Quote
Sylwia1 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Bardzo się cieszę,że i Miniutek tu dotarł.Buziaki dla Was i do zobaczenia wkrótce :lol: Quote
Agappe Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 balkony to chyba ulubione miejsce wszystkich "blokowych" akitek.. tam i chłodniej od posadzki i świat można pooglądać:razz: do ilu tyc moderatorów napisałaś? ;> proponuje napisać do kilku ;) Quote
Uruwashii Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Pamiętamy tego małego potworka:evil_lol: Cieszy nas że będziemy mogli oglądać jak sie rozwija brat Demona... pozdrawiamy z Krakowa;) Quote
Jurki :oD Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Śliczna kitka :loveu: A co do balkonów to nasza niestety widoków nie ma, mamy zabudowany balkon :placz: bo na 14 piętrze mieszkamy :cool3: ale jak tylko ma okazje oglądać u kogoś widoki to z balkonu nie wychodzi :lol: Quote
yulquen Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 @Agappe: do dwóch. to musi być nadludzki wysiłek, to przesunięcie tematu, tydzień już 'przenoszą'... witamy kolejnych gości :) a Demona z resztą rodzeństwa pozwolę sobie wkleić, zdjęcie rodzinne nr. 1 (Ureshii, Uruwashii i Uki Uki-Okami): pozycje prawie wystawowe :lol: 3 szczęśliwe kity (Ureshii, Kokonotsudoki i Kameyo) i mój Japończyk ;) Quote
Shirai - Koki Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='yulquen'] pozycje prawie wystawowe :lol: Czy te 3 akitki pochodza z jednego miotu ? Quote
yulquen Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Czy te 3 akitki pochodza z jednego miotu ? tak. + jeszcze jedna pręgowana sunia i sezamowy piesek. ojciec czerwony, matka pręgus, gwoli ścisłości. ;) Quote
Mori No Kodomo Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Takiego zajączka :) Trochę Akicich zmagań I jeszcze jedna fotka całej trójki ;) Quote
Shirai - Koki Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Zajeczek rewelacja, he he prawie taki Wielkanocny:lol: Quote
yulquen Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 nie ma to jak lustrzanka :loveu: dzięki Adam. Uri vs. marchewa mały botanik Quote
Guest Madziadalena Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Śliczny maluch, jak i reszta rodzeństwa :loveu: :loveu: Pozdrawiamy serdecznie :) Quote
Angelika_Roser Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Mrrr pięknotek z tego rudaska :loveu:[/FONT] Quote
Kateczka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Oj a ja dopiero zobaczyłam,z ę Mini też ma swoja galeryjke.....u nas też mamy malucha zdjęcie...nie zapomnę jaką awanturę robił z Taniem o to który groźniejszy:mad: ale tego jak po mnie chodził jak spałam tez :loveu: ściski od ciotki...i kuzyno-bracholka:evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='yulquen'] Tak sobie przegladalam Wasza galerie i na tych dwoch zdjeciach, faktycznie musialabym sie zgodzic z Kateczka, ze troszke do mojego Lobuza jest podobny, chociaz Shirai mial dluzsza siersc jak byl malutki...szkoda ze te maluchy tak szybko rosna...sliczniusi jest !!!! Quote
Shirai - Koki Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 I oczywiscie zgodzie sie ze dzwiganie malej Akitki czasami bywa sportem ekstremalnym, pozwole sobie wkleic male co nie co... takie sporty tez uprawialismy :evil_lol: A taki bylem kudlaty... Pozdrownienia dla Was i Ureshii'ego Quote
Angelika_Roser Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [FONT=Comic Sans MS]A może galerie do galeri głownej przeniesiecie?! :evil_lol: :loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts