Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam wszystkich serdecznie.
kolej na mojego łobuza, który kilku forumowiczom jest już znany ;)
Ureshii, w domu Uri, to najlepszy pomysł, na jaki wpadłam. za wszystko, co nastąpiło po moim 'wpadnięciu', buziaki należą się Sylwii, której do końca życia się nie odwdzięczę, zarówno za realizację, jak i pomoc we wdrażaniu wyżej wspomnianego Pomysłu w życie :)
zapraszam do oglądania i udzielania się, oto Młody (głównie) moim okiem.

pierwszy wieczór w nowym domu. totalnie nieostre, zero światła, sentyment ogromny

trochę dźwigania (powoli staje się sportem ekstremalnym)

knucie to 1/3 dziennego rozkładu zajęć

najlepszy obiekt to śpiący obiekt

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kolejna galeria maluszka!! super!! oglądanie kitek w tym wieku nigdy się nie nudzi :loveu::loveu::loveu:

yulquen napisał(a):
proszę o przeniesienie do Galerii, coś mi się posypało.

z tym to nie będzie tak łatwo.. bo modzi tu praktycznie nie zaglądają.. trzeba pisać do nich prywatną wiadomość.. i to po kilka razy :evil_lol: powodzenia ;)

Posted

balkony to chyba ulubione miejsce wszystkich "blokowych" akitek.. tam i chłodniej od posadzki i świat można pooglądać:razz:

do ilu tyc moderatorów napisałaś? ;> proponuje napisać do kilku ;)

Posted

Śliczna kitka :loveu:

A co do balkonów to nasza niestety widoków nie ma, mamy zabudowany balkon :placz: bo na 14 piętrze mieszkamy :cool3: ale jak tylko ma okazje oglądać u kogoś widoki to z balkonu nie wychodzi :lol:

Posted

@Agappe: do dwóch. to musi być nadludzki wysiłek, to przesunięcie tematu, tydzień już 'przenoszą'...

witamy kolejnych gości :) a Demona z resztą rodzeństwa pozwolę sobie wkleić, zdjęcie rodzinne nr. 1 (Ureshii, Uruwashii i Uki Uki-Okami):

pozycje prawie wystawowe :lol:

3 szczęśliwe kity (Ureshii, Kokonotsudoki i Kameyo)

i mój Japończyk ;)

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Czy te 3 akitki pochodza z jednego miotu ?

tak. + jeszcze jedna pręgowana sunia i sezamowy piesek. ojciec czerwony, matka pręgus, gwoli ścisłości. ;)

Guest Madziadalena
Posted

Śliczny maluch, jak i reszta rodzeństwa :loveu: :loveu: Pozdrawiamy serdecznie :)

Posted

Oj a ja dopiero zobaczyłam,z ę Mini też ma swoja galeryjke.....u nas też mamy malucha zdjęcie...nie zapomnę jaką awanturę robił z Taniem o to który groźniejszy:mad: ale tego jak po mnie chodził jak spałam tez :loveu: ściski od ciotki...i kuzyno-bracholka:evil_lol:

Posted

[quote name='yulquen']

Tak sobie przegladalam Wasza galerie i na tych dwoch zdjeciach, faktycznie musialabym sie zgodzic z Kateczka, ze troszke do mojego Lobuza jest podobny, chociaz Shirai mial dluzsza siersc jak byl malutki...szkoda ze te maluchy tak szybko rosna...sliczniusi jest !!!!

Posted

I oczywiscie zgodzie sie ze dzwiganie malej Akitki czasami bywa sportem ekstremalnym, pozwole sobie wkleic male co nie co...

takie sporty tez uprawialismy :evil_lol:
A taki bylem kudlaty...

Pozdrownienia dla Was i Ureshii'ego