Szarotka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Niestety dogo szwankuje i to pewnie utrudnia znalezienie tematow. Quote
bela51 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Przed chwilą wysłalam drugą część mojej deklaracji na Fredzię. Quote
Lucyna Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Stare zakładki nie działają, trzeba zrobić nowe, nowe są ok. Quote
kakadu Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Lucyna napisał(a):Stare zakładki nie działają, trzeba zrobić nowe, nowe są ok. dzieki ci dobra kobieto za to info, tylko..... jak ja znajde to wszystko teraz od nowa :placz: Quote
bela51 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 A u mnie ( odpukac) dzisiaj bez problemów.:lol: A co słychać u Fredziulki? Kiedy bedziemy gotowi na przeprowadzke do megii? Quote
Lucyna Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Kakadu, wejdź w panel użytkownika i subskrypcję tematów. Tam masz zapisane wątki, w których uczestniczyłaś. Quote
kakadu Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Lucyna napisał(a):Kakadu, wejdź w panel użytkownika i subskrypcję tematów. Tam masz zapisane wątki, w których uczestniczyłaś. albo jestem slepa, albo cos mi sie zle otworzylo (polowa strony pusta),ale nie widze "subskrybcji tematow" :shake: jutro wejde jeszcze raz w pracy, moze sie uda - dzieki Quote
AgusiaP Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Lucyna napisał(a):Kakadu, wejdź w panel użytkownika i subskrypcję tematów. Tam masz zapisane wątki, w których uczestniczyłaś. Dzięki dobra kobietko mnie sie otwiera:multi::multi::multi:WIELKI DZIĘKI;):cool3: Quote
kakadu Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 a ja mam "zero tematów"w subskrybcji :placz: ale jakos sobie znajde na piechote :roll: Quote
kakadu Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 a bazarek kotowo-pierscionkowy sie rozhulał i jest już z niego 95 złotych :multi: Quote
kakadu Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 kochani czy wy macie jakis świeży link do tego sterylkowego watku, na ktory zglosilam fredzie? bo trzeba tam zajrzec i sprawdzic co sie dzieje, a nie moge znaleźć :shake: Quote
Lilmo Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Kakadu poniżej link do wątku sterylkowego: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=147384 Quote
bela51 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Chcialam zapytać, czy dla suni już sie zwolniło miejsce w hoteliku? Chyba kasy na pierwszy miesiąc wystarczy? Quote
kakadu Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Lilmo napisał(a):Kakadu poniżej link do wątku sterylkowego: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=147384 bardzo dziekuje na tym watku sie zrobilo straszne zamieszanie, linki nie dzialaja, nie wiem ktory jest nasz; zajrze tam jutro i wstawie fredke od nowa; i pewnie bedzie na koncu kolejki... Quote
megii1 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 bela51 napisał(a):Chcialam zapytać, czy dla suni już sie zwolniło miejsce w hoteliku? Chyba kasy na pierwszy miesiąc wystarczy? Jest pierwsza w kolejce:) Także czeka aż dla Rusti, Zory albo Tiny znajdzie się domek. Myśle że to kwestia tygodnia, dwóch;) Quote
Cantadorra Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 To fajnie, ze pierwsza w kolejce. W koncu sie doczeka! Quote
Negri_2008 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Witam, mam info od Megii1 Jeżeli Rusti pojedzie do domku w czwartek ( 29 października) - Fretka może szykować swój skromny węzełek na jej miejsce. Jestem w temacie, będę informować Was na bieżąco ;) Quote
Talia Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Co tam u Fredki? Ja napisałam własnie maila do Pani, która jakis czas temu szukała psa, bo się wyprowadziła z bloku do domku i chciała wziąć koleżankę dla swojego labka. Niestety nie mam juz z ta pania kontaktu, bo nie spotykamy sie już na psiach spacerkach, ale wysłałam maila. Czekam na odpowiedz. Jest to bardzo zaufana osoba. Quote
ala123 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 dziewczyny nie doczytałam wszystkiego a to z powodu ciągłych problemów z dogo. Szybko piszę zanim mnie wywali znowu,że jeżeli dt pilnie potrzebny (czytam,że kolejka i Fredzia musi czekać), to jest pewien sprawdzony dt pod Warszawą gdzie chyba są wolne miejsca, bo sunie domy znalazły, jeżeli coś to podam kontakt ,proszę o pw. Quote
jkp Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Płatny ten DT ( tak pytam bo Fredzia ma zebrana kaske na hotelik) Quote
megii1 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Słuchajcie, dajcie mi znac który tymczas wybieracie po na miejsce Fretki jest też inna potrzebująca Sunia i ona czeka w kolejce za Fretką:roll: Quote
bela51 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Megii, poczekaj jeszcze, niech zjawią sie założycielki wątku. Poza tym nie wiadomo, co z tym DT, dopiero trzeba sie dowiedziec. U Ciebie przynajmniej miejsce jest pewne. Quote
megii1 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 bela51 napisał(a):Megii, poczekaj jeszcze, niech zjawią sie założycielki wątku. Poza tym nie wiadomo, co z tym DT, dopiero trzeba sie dowiedziec. U Ciebie przynajmniej miejsce jest pewne. I wolne od tego piątku ( za pięć dni) bo w czwartek przyjeżdzają nowi Państwo Rusti:loveu: Quote
Recommended Posts