Glorien Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Kakadu masz rację już dawno powinnam to zrobić ale wcześniej nie wiedziałam że tak powinno się robić (ja nigdy nie zaglądam na pierwszy post tylko czytam wszystkie tematy do końca :roll:). Zapiszę wszytkie wpływy na konto i wydatki w pierwszym swoim poście. Mam tylko nadzieję że nie będzie przeszkadzać że nie jest to pierwszy post tematu. Quote
kakadu Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Glorien napisał(a):Kakadu masz rację już dawno powinnam to zrobić ale wcześniej nie wiedziałam że tak powinno się robić (ja nigdy nie zaglądam na pierwszy post tylko czytam wszystkie tematy do końca :roll:). Zapiszę wszytkie wpływy na konto i wydatki w pierwszym swoim poście. Mam tylko nadzieję że nie będzie przeszkadzać że nie jest to pierwszy post tematu. zaden problem, w sumie to moze byc i na 34 stronie, a w tytule mozna dac: "rozliczenie na 34 stronie" tyle ze nie masz mozliwosci zaawansowanej edycji tytulu bo to nie jest twoj watek... wiec otworz sobie pierwszy swoj post, znaczy sie zrob jego edycje i tam wszystko powpisuj - bedzie ok ;) Quote
Malwi Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 dziewczyny - a nie prosciej będzie wam napisac do moderatora o zmiane prowadzącego wątek ? ;D wtedy będziecie miały do edycji 1 post i temat będziecie mogły zmieniać jak wam się podoba ;) Quote
kakadu Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 w sumie moze to i dobry pomysl, bedzie wieksza swoboda ruchu dla glorien :) Quote
Talia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Jak sie ma Fredka? Karme dobrze toleruje? Quote
Laura1108 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Glorien mozęsz wątek przpeisać na siebie poproś o to moda a na pewno przepisze . Ogłoszenia super więc może się coś ruszy ale chyba trzeba jakiś tytuł szarpiący ale na razie nie mam pomysłu :( może taki ... "Nie chcę łańcucha i budy chcę człowieka i domu" Quote
Glorien Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Rozliczenia wstawiłam do pierwszego swojego postu. Mam nadzieję że teraz jest czytelnie ;) Fredzia hop do góry może dzisiaj wieczorkiem wypatrzy cię ktoś? :multi: :multi: Quote
Guest Ryniu123 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Karma jest ok. Wczoraj akurat Małogsia była tam w odwiedzinach :) Quote
Talia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Ryniu123']Karma jest ok. Wczoraj akurat Małogsia była tam w odwiedzinach :) To super:loveu: I przepraszam bardzo za OT:oops::oops:: Pierścionek i bransoletki na operacje ONka- Sary do 21.11 - Dogomania Forum Quote
Laura1108 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Tylko co z tym domkiem dla Fredzi ?? Z ogłoszeń cisza chyba :( Tak sobie myślę Glorien , że Allegro powinno byc koniecznie wyróżnione na tych dalekich pozycjach Fredzia ma marne szanse a tak to więcej ludzi ją dostrzeże . Wime coś o tym wystawiłam allegro dla Łapy bez wyróznienia to przez cały okres trwania aukcji nie było stu wyświetleń a ostatnio jak robiłam wyróżnione wyświetleń ponad 600 więc różnica jest acha i dwie osoby obserwują w sumie niewiele to znaczy ale wyróznienie odnosi efekt . Quote
LadyS Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Fredka ma poniżej 100 wejść, ale ma również obserwującego - może akurat... Quote
LadyS Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Mógłby, zaraz wtrącę odpowiedni przypisek do tekstu allegro. Quote
Glorien Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Kogo mam poprosić o przepisanie wątku Fredki na mnie? Chciałabym wystawić ogłoszenie Fredzi w prasie może w ten sposób uda się znaleźć kogoś kto niewątpliwie już na nią czeka choć pewnie jeszcze o tym nie wie :evil_lol: Tylko muszę pomyśleć co napisać bo ok 30 znaków kosztuje prawie 10zł. Krótko, zwięźle i na temat, zawsze miałam z tym problemy :oops::mad: Quote
Talia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Popros moderatorów tego działu: Szamanka, LALUNA, Maupa4, Pianka, Estera, Czarodziejka, jefta, zaba14, misiaczek, Saint, Anashar Quote
Laura1108 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Fredulcia czy ten domek to już Cię znalazł ?? Quote
kakadu Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 glorien, ja Ci nie pomoge... niestety nie jestem mistrzem krótkiej formy :shake: Quote
Basia1968 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 proszę:-( Daj 50 gr - bez jedzenia bez schronienia - umrze !!!! - Dogomania Forum Quote
Glorien Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Z tymi ogłoszeniami to się jednak wstrzymam bo w tych gazetach które znam nie ma miejsca ani na zdjęcie ani na opis. Tam są tylko króciutkie ogłoszenia głównie sprzedam ... "rasowca" czy ogłoszenie weterynarza. Może któraś gazeta publikuje obszerniejsze psie ogłoszenia w określony dzień tygodnia ale ja nie znalazłam. Na razie wydrukowałam ogłoszenie Fredki i rozwiesiłam na przystankach może ten archaiczny sposób przyniesie jakiś rezultat :) Quote
Lucyna Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Jaka ona piękna, musi znaleźć domek ... Quote
Szarotka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Fredzia mysle o tobie. Trzymaj sie pieknotko :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Laura1108 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Wprost zniewalającej urody młoda dama czeka na domek ... Jak to możliwe , że jeszcze go nie ma ?? :shake: Albo ludzie ślepi alb głupi ale prędzej to drugie :evil_lol: Dobra gadu gadu idę zmienię fotki w moim Fredkowym Allegro :) co by teraz jakiś domek zobaczył , że Fredzia jest naprawdę zjawiskowa :cool3: A jak tak patrzę na Nią i widzę , że przynajmniej psina najedzona i na główkę nie pada to i pyszczek nie zalany smutkiem . Cieszę się , że choć ma gdzie przetymczasować a to naprawdę bardzo dużo w tych czasach kiedy o DT to niemal bić się trzeba :) Quote
Szarotka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 To ja teraz zrobie dla Fredzi wiekopomne dzielo sztuki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts