MoNiSiA:) Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='Asiunia02']Monisia: Zapraszamy na galerie akit !!! Wydaje mi sie, ze nigdy Ciebie/Pani tam nie widziałam, a warto zbogadzic nasza galerie o kolejne akitki. Co do wklejania zdjec to wszystkie pasuje tylko przed adresem zdjecia czyli http://...... nalezy napisac lub wkleic No i trzeba by bylo troszke to zdjecie zmiejszyc i najlepiej i łatwiej nie majac zadnego programu oprocz standardowych z Windows zrobic to tak: 1.otworzyc zdjecie (normalnie do ogladania, tak ze sie miesci całe na ekranie monitora) 2. nadusic na klawiaturze przycisk "print scrren" czyli rzut z ekranu 3. wejsc do porgramu PAINT w akcesoriach 4. nadusic "wklej" w menu 5. wyciac to co nasz interesuje i zapisac :) Czekam za nowinkami :) Dzieki Asiunia02, postaram sie w niedalekiej przyszlosci powstawiac kilka fotek...o ile mi sie uda ;)jeszcze raz dziekuje za rady ;) Quote
Agappe Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 moja z okna to tak nie wygląda.. ale za to z balkonu tak wyglądała w wpoprzednim mieszkaniu - 3 piętro.. przeprowadziliśmy sie na piętro 11, ale nadal wygląda przez balkon, choć na pewno wiele tam nie zobaczy... Quote
Piotr_32 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Witam wszystkich piękne zabawy tu pokazujecie ja też sie pochwalę tak mój "bawi się" z szczeniakiem wilczurkiem to znaczy wilczurek za bardzo chcoiał sie bawić Quote
Piotr_32 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Przeslę jeszcze parę zdjęć jak bawi się z dzieciakami tylko muszę wybrać i zeskanować może w najbliższym czasie pozdrowionka Quote
Asiunia02 Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 Bardzo lubie jak psy sie bawia i pokazuja sliczne zabki :) Jak bym mała zawsze sie balam ze sie gryza :) Quote
Recommended Posts