Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiunia02']Monisia: Zapraszamy na galerie akit !!! Wydaje mi sie, ze nigdy Ciebie/Pani tam nie widziałam, a warto zbogadzic nasza galerie o kolejne akitki.

Co do wklejania zdjec to wszystkie pasuje tylko przed adresem zdjecia czyli http://...... nalezy napisac lub wkleic No i trzeba by bylo troszke to zdjecie zmiejszyc i najlepiej i łatwiej nie majac zadnego programu oprocz standardowych z Windows zrobic to tak:
1.otworzyc zdjecie (normalnie do ogladania, tak ze sie miesci całe na ekranie monitora)
2. nadusic na klawiaturze przycisk "print scrren" czyli rzut z ekranu
3. wejsc do porgramu PAINT w akcesoriach
4. nadusic "wklej" w menu
5. wyciac to co nasz interesuje i zapisac :)

Czekam za nowinkami :)

Dzieki Asiunia02, postaram sie w niedalekiej przyszlosci powstawiac kilka fotek...o ile mi sie uda ;)jeszcze raz dziekuje za rady ;)

Posted

moja z okna to tak nie wygląda.. ale za to z balkonu

tak wyglądała w wpoprzednim mieszkaniu - 3 piętro..

przeprowadziliśmy sie na piętro 11, ale nadal wygląda przez balkon, choć na pewno wiele tam nie zobaczy...

Posted

Witam wszystkich piękne zabawy tu pokazujecie ja też sie pochwalę tak mój "bawi się" z szczeniakiem wilczurkiem to znaczy wilczurek za bardzo chcoiał sie bawić