Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Negri_2008']bardzo, bardzo dziekujemy za ten GL :loveu:

A to są pozostałe sierotki z Wołomina, którym domki są potrzebne :oops:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/aida-mix-pitbulla-mix-amstaffa-z-pseduschronu-w-wolomini-prosimy-o-deklaracje-ds-dt-146606/[/URL]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/lady-onkowata-sunia-z-wolomina-trafila-do-celestynowa-pomoc-w-ogloszeniach-dt-ds-146880/[/URL]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/przerazone-malenstwo-nie-pojedzie-do-dt-brakuje-140-zl-pomocy-146710/[/URL]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/popmocy-rusti-zabrana-od-dr-k-nie-ma-na-hotelik-blagamy-o-deklaracje-146056/[/URL][/quote]

Negri obiecuje się tym jutro zająć :) Będzie na GL i postaram się by był odzew :)

Posted

[quote name='obraczus87']Ten tez z Wolomina:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/chory-piesio-1-5-2-letni-w-pseudoschronie-w-wolominie-pomozcie-co-robic-147270/[/URL][/quote]

O tego pisaka jutro też powalczę :) Będzie info na GL i zaczniemy działać :)

Posted

[quote name='obraczus87']Wszędzie ten Swój piękny pyszczek wepchnie :razz:[/quote]

Bo to istne cudo jest! :)

Cholercia naprawdę łezka w oku się kręci, że się udało :)

Obraczuś niedługo ŁATKA odwiedzę osobiście, to zrobię małemu całą sesję zdjęciową :)

Wstaw to zdjęcie co podesłałam, niech ludzie wiedzą, ze warto walczyć, o każdego psiaka. Łatkowi się udało! :):):):)

Posted

[quote name='obraczus87']Isadora... zawsze udawalo mi sie poprawnie wgrywac fotki... a teraz nie jak na zlosc ...

Niech Was zzera zazdrosc, ze ja widze ta szczesliwa mordke :razz:

zartuje oczywiscie.. qrcze...[/quote]

To jest nas dwie ;/

To cudna psinka :) Obiecuję całą sesję zdjęciową Łatka :)

• 2 weeks later...
Posted

Wiaodmość od P. Klary :)) Przeczytajcie i niech Wasze buzie opanuje aura szerokiego uśmiechu :)

Łatek jest odrobaczony, wykąpany i chyba zadowolony-my też:-)

W przyszłym tygodniu będzie odpchlony u weterynarza (najpierw kazał go wykąpać), a w ok 10 października szczepiony.
Został przebadany, jest zdrowy, pełen życia i po kapieli zrobił się bardzo ładny. Na razie nie zrobiłam żadnego zdjęcia, ale czarne łatki ładnie mu błyszczą, a te szare placki okazały się być śnieżnobiałą sierścią.
Oczywiście siknął parę razy to tu to tam, nawet zrobił nam kupę, ale mam nadzieję, że nauczy się do czego służy spacer-niebawem:-)

Chyba w ogóle musi się dużo nauczyć, ale przede wszystkim musi się poczuć bezpiecznie, bo na razie nie mogę zrobić kroku bez niego i widać, że nie wie jeszcze o co chodzi. Z radością będę patrzeć jak się zacznie tu czuć jak u siebie.
Acha! I zaprzyjaźnił się z naszym Królikiem! Obwąchali się nawzajem i chyba przypadli sobie do gustu:-)

ŁA
TEK był z nową rodzinką na wyprawie w Kaziemierzu , przejażdżkę zniósł świetnie . Odkryli też , że ŁATEK boi się wszelkich futer naturalnych .

Rzuca się w paniczną ucieczkę gdy tylko wyczuje np taką skórę baranią, stoisko z czapkami futrzanymi wzbudzało absolutny lęk i chęć natychmiastowej ucieczki...

Co do załatwiania to już nie ma kłopotu z siusiu i qpką q domku bo wesołek załapał , że te sprawy załatwia się na dworku .

Cytuję słowa Pani Klary :
"Jest fajnym psem-z charakterem, wcale nie łatwym, bo jest uparty, bardzo:-))) Ale jest łagodny, sympatyczny i wesoły. łudzie go lubią, a on lgnie do nich.
Dużo radości i zamieszania wprowadził do naszego domu i bardzo się z tego cieszymy:-)

teraz opiera się o moje kolana i cały czas usiłuje dać buziaka:-))))
Pieszczoch z niego ogromny!"

Acha i bardzo ważna informacja Łatek jest wykastrowany ... ale nie przez Panią Klarę a taki juz trafił do nowego domku ;)

Posted

No dobrze dobrze trafił ten słodziak wesolutki . Po trzech miesiącach u tego "wspaniałego inaczej " doktorka trafił wprost na salony teraz to chłopak może zaszczekać , że żyje mu się jak w niebie .

Negri Ty masz do niego sentyment pamiętam jak wciąż się o Łatka upominałaś , żeby go zabrać na DT ale widzisz cierpliwie chłopczyk poczekał na swoją kolejkę i niemal od razu skoczył do domku .

Posted

Laura1108 napisał(a):

Negri Ty masz do niego sentyment pamiętam jak wciąż się o Łatka upominałaś , żeby go zabrać na DT ale widzisz cierpliwie chłopczyk poczekał na swoją kolejkę i niemal od razu skoczył do domku .

No przecież on tak merdał tym ogonem i tak się wspinał na kraty u tego Klamki, że tylko klęknąć i płakać
:cool3:

było...minęło.....
Łatku - dobrego życia doopeczko :loveu: