obraczus87 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Łateczku walczymy o domeczek dla Ciebie :p zobaczysz że niedługo się uda ;) Quote
obraczus87 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Łateczku zmykaj po domeczek :lol: Quote
Dora Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 A nie macie nikogo kto by wział chlopaka na DT, kurcze az strach mysle ze ona tam siedzi..... Quote
obraczus87 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Nie mamy.... a na płatne DT nie stac nas .... Quote
obraczus87 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Dziewczyny, czy wiadomo cos o stosunku Łatka do dzieci?? Quote
Laura1108 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Spokojnie nie bójcie się Łatuś zaklepany dla mnie do dziś w razie co to ... trzeba będzie na biegu szukać deklaracji i wieźć chłopaka na DT jeszcze nie wiem gdzie ale wspólnie coś wymyslimy :) Quote
Dora Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Laura1108']Spokojnie nie bójcie się Łatuś zaklepany dla mnie do dziś w razie co to ... trzeba będzie na biegu szukać deklaracji i wieźć chłopaka na DT jeszcze nie wiem gdzie ale wspólnie coś wymyslimy :)[/quote] to mi kamien z serca spadł, dziekuje bardzo:loveu::loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Laura a dzwoniła do Ciebie ta PAni, która ze mną rozmawiała dzisiaj?? BYła troszkę chmm dziwna...ale pytała o Łatka. Quote
obraczus87 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Pani, z która od przedwczoraj byłam w kontakcie zrezygnowała... znaczy nie Ona, tylko mąż się uparł na inną sunię... :shake: :placz: Pani powiedziała, że Łatek tak ja urzekł, że bedzie szukac wsrod znajomych dla niego domku...ale ja już tam swoje wiem.. :shake: Quote
Laura1108 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Kochane cioteczki Łatuś wczoraj pojechał do nowego domku :loveu: W niedzielę chyba po raz pierwszy dzowniła do mnie Pani w sprawie Łatka i tak długo rozmawiała, mówiła że widziała biednego Trevora , że bardzo ja poruszyła jego historia i że na właśnie na wątku Trevora został wstawiony link o łatku jako piesku , który jest w rękach dr K i Pani Klara od razu pomyślała , że tak właśnie łatek będzie nasz :) . Zapowiedziałam , że warunkiewm adopcji jest wizyta przedappcyjna i kastracja oczywiście bez najmniejszego kłopotu Pani wyraziła zgodę . Więc ja pobiegłam w poniedziałek do wspaniałej lecznicy z prośbą o rezerwację Łatka do środy. Nie udało mi sie tylko zwizytować Pani w jej domku ale wczoraj P. Klara spędziła u mnie chyba ze dwie godziny , rozmawiałyśmy o wszytskim . O karmie , odpchleniu , o tym że piesek może przez jakiś czas załatwiać potrzeby w domu ... P. Klara w pełni świadoma zdecydowała , że Łatek pojedzie do nich . Poszłyśmy do tego okropnego miejsca i zabrałam Łatka na siebie po czym spisałysmy umowę co do kastracji zawarłam w umowie termin 6 tygodni tak by piesio miał czas się zaklimatyzować i dopiero pójść pod nóż . Dla tych do będą chcieli mnie ganić za wydanie psa bez kastracji to proszę zrozumcie nie było kasy na Dt nie było kasy na kastracje zanim byśmy uzbierali zeszło by się pewnie długo a biedna psinka tkwiła by nadal u tego potwora i kto wie gdzie by wreszcie znikną po za tym Łatuś bardzo długo był w schronie bo aż 3 miesiące . Biedaczysko jak wyszedł po 3 miesiącach z tego kojca to nie wiedział co robić , nie wiedział na co patrzeć i co obwąchać nawet smaczek położony przed jego pyszczkeim go nie zainteresowqał . biegała , szalał skakał na nas normalnie mły tajfunek. W najbliższy week Łatuś jedzie z nową rodzinką na wycieczkę do Kaziemierza Dolnego bo Pańcia juz kiedy zajmowała kwaterę to pytała czy można z pieskiem :) P.Klara obiecałą , że fotki będzie słała a ja w najbliższym czasie pojadę w odwiedziny . Quote
obraczus87 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 :multi::multi::multi::multi: Czyli jednak opłaciło się przesyłac wątek Łatka na wątek o Trevorze [*] To super wiadomość!!! A Laura powiedz mi gdzie Pani Klara mieszka?? Łateczku kochany masz juz swój domeczek :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kinia1984 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 trevor w jakims stopniu juz pomaga...:) Quote
Isadora7 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Ależ dobrze ze tu weszłam, taka wiadomość na początek dnia humor poprawia. Quote
obraczus87 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Poprawia humor tak na maxxxxaaaa :multi::multi::multi: Quote
Negri_2008 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 :multi::multi::multi: Myślę, że możemy być spokojne o ten dom. Z relacji Laury wiem, że Pani mocno jest pod wrażeniem Łatka :loveu: Już mu tam ucho poddawała do wylizania. Oczywiście - wizyta poadopcyjna jak najbardziej ;) Lauro - jakby nie było Ci po drodze daj znać, może mnie będzie wygodniej podjechać. A tak swoją drogą ciekawe, jakie nasz ulubiony opiekun psów w Wołominie ma zasady działania: jedne psiaki wywożone są badzo szybko, inne tak jak Łatuś są tam 3 m-ce?:shake: Trevor - odszedłeś, ale i tak jesteś obecny dla tych biednych psów które jeszcze tam są i będą [*] Quote
obraczus87 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Tez mnie bardzo ciekawi system klasyfikowania psów do wywiezienia... ale tego się nigdy nie dowiemy, co w tej chorej głowie K siedzi... Najwazniejsze że Łatek ma domek :lol: Quote
Kasik28 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Laura1108']Kochane cioteczki Łatuś wczoraj pojechał do nowego domku :loveu: W niedzielę chyba po raz pierwszy dzowniła do mnie Pani w sprawie Łatka i tak długo rozmawiała, mówiła że widziała biednego Trevora , że bardzo ja poruszyła jego historia i że na właśnie na wątku Trevora został wstawiony link o łatku jako piesku , który jest w rękach dr K i Pani Klara od razu pomyślała , że tak właśnie łatek będzie nasz :) . Zapowiedziałam , że warunkiewm adopcji jest wizyta przedappcyjna i kastracja oczywiście bez najmniejszego kłopotu Pani wyraziła zgodę . Więc ja pobiegłam w poniedziałek do wspaniałej lecznicy z prośbą o rezerwację Łatka do środy. Nie udało mi sie tylko zwizytować Pani w jej domku ale wczoraj P. Klara spędziła u mnie chyba ze dwie godziny , rozmawiałyśmy o wszytskim . O karmie , odpchleniu , o tym że piesek może przez jakiś czas załatwiać potrzeby w domu ... P. Klara w pełni świadoma zdecydowała , że Łatek pojedzie do nich . Poszłyśmy do tego okropnego miejsca i zabrałam Łatka na siebie po czym spisałysmy umowę co do kastracji zawarłam w umowie termin 6 tygodni tak by piesio miał czas się zaklimatyzować i dopiero pójść pod nóż . Dla tych do będą chcieli mnie ganić za wydanie psa bez kastracji to proszę zrozumcie nie było kasy na Dt nie było kasy na kastracje zanim byśmy uzbierali zeszło by się pewnie długo a biedna psinka tkwiła by nadal u tego potwora i kto wie gdzie by wreszcie znikną po za tym Łatuś bardzo długo był w schronie bo aż 3 miesiące . Biedaczysko jak wyszedł po 3 miesiącach z tego kojca to nie wiedział co robić , nie wiedział na co patrzeć i co obwąchać nawet smaczek położony przed jego pyszczkeim go nie zainteresowqał . biegała , szalał skakał na nas normalnie mły tajfunek. W najbliższy week Łatuś jedzie z nową rodzinką na wycieczkę do Kaziemierza Dolnego bo Pańcia juz kiedy zajmowała kwaterę to pytała czy można z pieskiem :) P.Klara obiecałą , że fotki będzie słała a ja w najbliższym czasie pojadę w odwiedziny .[/quote] Ciesze sie, że Klara zdecydowała sie na Ładka :) I bardzo się ciesze,ze apele wstawiane przeze mnie na Goldena przynoszą takie świetnie efekty! Stworzyliśmy tam mocną grupe poparcie, jesteśmy w stałym kontakcie i powoli klarują sie pomysły na Marsz Milczenia w obronie psiaków. Wszystki info staram sie na bieżąco przekazywać Margo. Pozdrawiam Wszystkich i oby tak dalej! :) :) Quote
Dora Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 :loveu::loveu:boziu jak sie ciesze, kochana psinko badz szczesliwa i ciesz sie zyciem:loveu::loveu: Dziewczyny jestescie wielkie :loveu:, dzieki wam chlopak uniknal reki kata :angryy: Quote
Laura1108 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Sposób klasyfikowania psiaków do wywozu jest taki , że Celstynów bierze tylko suki :shake: nie wiem jak to jest i dlaczego tylko suki ale tak powiedziano mi u dr K . Quote
obraczus87 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Dobra, LAura chyba pora zmienic tytul watku :razz: Quote
Negri_2008 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Kasik28']Ciesze sie, że Klara zdecydowała sie na Ładka :) I bardzo się ciesze,ze apele wstawiane przeze mnie na Goldena przynoszą takie świetnie efekty! Stworzyliśmy tam mocną grupe poparcie, jesteśmy w stałym kontakcie i powoli klarują sie pomysły na Marsz Milczenia w obronie psiaków. Wszystki info staram sie na bieżąco przekazywać Margo. Pozdrawiam Wszystkich i oby tak dalej! :) :)[/quote] bardzo, bardzo dziekujemy za ten GL :loveu: A to są pozostałe sierotki z Wołomina, którym domki są potrzebne :oops: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/aida-mix-pitbulla-mix-amstaffa-z-pseduschronu-w-wolomini-prosimy-o-deklaracje-ds-dt-146606/[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/lady-onkowata-sunia-z-wolomina-trafila-do-celestynowa-pomoc-w-ogloszeniach-dt-ds-146880/[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/przerazone-malenstwo-nie-pojedzie-do-dt-brakuje-140-zl-pomocy-146710/[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/popmocy-rusti-zabrana-od-dr-k-nie-ma-na-hotelik-blagamy-o-deklaracje-146056/[/URL] Quote
Recommended Posts