Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=4]Wizyta przedadopcyjna!!!
Nowy Szczeglin

Bardzo prosze o pomoc kogos kto by mogl przeprowadzic wizyte w tym miejscu,domek zapowiada sie bardzo fajnie trzeba tylko sprawdzic,jak nie dla Szarika to inna psiana skorzysta,szkoda zmarnowac taką mozliwosc.Dla mnie bez samochodu jest to troche za daleko:Help_2:

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Calibri]Nowy Szczeglin to jest powiat Maków Mazowiecki, gmina Sypniewo.
Na mapie pomocy dogomaniaków znalazłam bebcik,mieszka 30km od Szczeglina,jesli tylko bedzie mogla to nam pomoze:lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='katie05'][COLOR=#1f497d][FONT=Calibri]Nowy Szczeglin to jest powiat Maków Mazowiecki, gmina Sypniewo.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Calibri][COLOR=#1f497d]Na mapie pomocy dogomaniaków znalazłam bebcik,mieszka 30km od Szczeglina,jesli tylko bedzie mogla to nam pomoze:lol:[/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
Moja oferta pomocy aktualna. Ja mieszkam 10 km od Szczeglina. Mogę pojechać ew. potem, sprawdzić poadopcyjnie.

Posted

[quote name='katie05']Szarotka dotarła dzisiaj Twoja wplata,cala i zdrowa,więc mamy wszystkich fundatorów w komplecie:lol:[/QUOTE]

Och to wspaniale, bo wyslalam wczesniej na innego pieska i narazie nic, wiec pomyslalam, ze moze zmienie metode......:cool3::cool3::cool3:

Posted

no nie wiem..ja jak robilam do tej pory przelewy zagraniczne to przy kazdej transakcji mi zdzierali 80zl:mad:lepiej na piesy wydac:lol:
Pieniazki ktore miala Oktawia od Egradaska tez juz są,dziekujemy

Posted

[quote name='katie05']no nie wiem..ja jak robilam do tej pory przelewy zagraniczne to przy kazdej transakcji mi zdzierali 80zl:mad:lepiej na piesy wydac:lol:
Pieniazki ktore miala Oktawia od Egradaska tez juz są,dziekujemy[/QUOTE]

Wiec wlasnie dlatego tak to robie, ale gdyby nie dochodzily to wtedy bym musiala cos innego wymyslec.

Posted

Witam

Wysłałam Szarika pewnej Pani i muszę powiedzieć,że bardzo się spodobał.
Dom znajduje się praktycznie w lesie,dookoła 700m ziemii do biegania.
Jest tylko pytanie-Ile Szarik ma lat i czy nadaje się do mega 'wypasionej' budy.