Szarotka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Tu jest tak jak w tym przyslowiu, gdzie "kucharek szesc tam nie ma co jesc". Wszyscy maja cos do powiedzenia i robi sie marmolada. Jezeli nowy domek go wyadoptuje i wykastruje, to chyba jest nalepsza sytuacja. Pieniadze, ktore sa przenaczyc na kastracje, w nowym domu. O ile mniej zachodu. Quote
marlenka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Szarotka']Tu jest tak jak w tym przyslowiu, gdzie "kucharek szesc tam nie ma co jesc". Wszyscy maja cos do powiedzenia i robi sie marmolada. Jezeli nowy domek go wyadoptuje i wykastruje, to chyba jest nalepsza sytuacja. Pieniadze, ktore sa przenaczyc na kastracje, w nowym domu. O ile mniej zachodu.[/QUOTE] Dokładnie tek. Ja też jestem za . Quote
marlenka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Co u Szarika słychać ??? Katie nic nie piszesz jaka decyzja ?? Szarik już pojechał ??? Quote
Szarotka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='marlenka']Co u Szarika słychać ??? Katie nic nie piszesz jaka decyzja ?? Szarik już pojechał ???[/QUOTE] Czasami to lepiej nie pisac:roll::roll::roll:, bo tylko mozna sobie klopotu na robic. U nas Ci co sie zajmuja adopcjami zalatwiaja wiekszosc przez pw. Potem jak juz pies jedzie do domu to daja informacje. Inaczej nagle pojawia sie tlum doradcow i ..............:roll::roll::roll: Quote
marlenka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Szarotka']Czasami to lepiej nie pisac:roll::roll::roll:, bo tylko mozna sobie klopotu na robic. U nas Ci co sie zajmuja adopcjami zalatwiaja wiekszosc przez pw. Potem jak juz pies jedzie do domu to daja informacje. Inaczej nagle pojawia sie tlum doradcow i ..............:roll::roll::roll:[/QUOTE] To ja na PW poprosze :loveu: Quote
Cantadorra Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Marlenka, nie moge wejsc w Sare z Twojego banerka.:shake: Quote
mgie Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [SIZE=1][quote name='Cantadorra']Marlenka, nie moge wejsc w Sare z Twojego banerka.:shake:[/QUOTE] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/sara-slicznotka-z-boguszyc-149254/[/URL] wątek Sary[/SIZE] Quote
marlenka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cantadorra napisał(a):Marlenka, nie moge wejsc w Sare z Twojego banerka.:shake: Bo ja tępa jestem i zapomniałam jak zrobić żeby banerek był podlinkowany , :oops:ale Mgie juz wkleiła linka , za co jej dziekuję :loveu: Quote
jamor Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Przyjechała po niego śliczna dziewczyna i szarik pojechał w swiat. Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 jamor napisał(a):Przyjechała po niego śliczna dziewczyna i szarik pojechał w swiat. Jamor masz zdjecia, dziewczyny i psa :):) Quote
lilk_a Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 a ja słyszałam że jednak nie pozbędziesz się Szarika ...na miejsce Szarika szykuje się drugi Szarik :evil_lol: Quote
katie05 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ach ten Jamor,trzeba mu okulary dobre sprawic:cool3:Jak odbieralam Szarika z rana to byl rozesmiany od ucha do ucha(Szarik oczywiscie;));wyskoczyl na mnie jak turbodynamoman i prawie mnie staranowal; zaraz napisze reszte bo niedawno wrocilam od Szarika i wcinam kluchy Quote
katie05 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Szarunio był tak grzeczny w podrózy ze az myslalam ze go Jamor podmienił:razz:prawie cały czas sobie spał Tylko czasami pozdrawiał tłumy wiwatujące na jego cześć Quote
katie05 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Zdecydowałam sie go eskortowac az do miejsca dostawy coby samemu sprawdzic ze 'ci ludzie kłamią':diabloti:Niestety mam tylko zdjecia z samochodu gdyz jak dotarlismy na miejsce bylo juz ciemno i padało więc nici ze zdjec posesji,jesli Szarikowe 2 anioły stróże, ktore mieszkają w poblizu wybiorą sie kiedys z wizytą poadopcyjną to moze cykną kilka zdjęc Zorką5. Ja moge tylko potwierdzic to co mi napisala bebcik,ludzie z super podejsciem do psow,bardzo sympatyczni,Szarik ma do dyspozycji spory wybieg,bude i 2 mniejszych kolegów.Na dziendobry dostal od swojej nowej pani kawałki domowego pasztetu:lol: jedynie nie wiem jak z tą budą bedzie bo jak wyjezdzalam to przesiadywał na salonach i opychał sie jedzonkiem Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Brzmi swietnie. Mam nadzieje, ze nowi wlaciciele beda miec nowe zdjecia. Quote
anawa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Fajnie, szkoda, że nie spotkałyśmy się u Jamora. Mnie też wszystko świetnie poszło, Kumpel-Kojot już na Bemowie, śpi po podróży :lol: Quote
katie05 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 super:loveu:bardzo sie ciesze!najwazniejsze ze piesy juz w swoich domkach Quote
anawa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Szczęśliwe, spokojne, bezpieczne....... Katie, pamiętaj, jeśli będziesz potrzebowała pomocy to daj znać :lol: Quote
katie05 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 dzieki serdeczne:lol:poki co nie potrzebuje ale cos mi mowi ze będe potrzebowac jak sie telenowele pokończą:zly7: Quote
anawa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 katie05 napisał(a):dzieki serdeczne:lol:poki co nie potrzebuje ale cos mi mowi ze będe potrzebowac jak sie telenowele pokończą:razz: Nie o takiej pomocy myślałam ale O.K. :krach: ;) Jutro się tu zamelduję bo teraz muszę isć spać. Pobudka o 04.00 i do pracy :wallbash: Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 katie05 napisał(a):dzieki serdeczne:lol:poki co nie potrzebuje ale cos mi mowi ze będe potrzebowac jak sie telenowele pokończą:zly7: A co to sa telenowele ?? Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 anawa napisał(a):Nie o takiej pomocy myślałam ale O.K. :krach: ;) Jutro się tu zamelduję bo teraz muszę isć spać. Pobudka o 04.00 i do pracy :wallbash: Anawa o 4 rano w niedziele ?? Quote
katie05 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Szarotka napisał(a):A co to sa telenowele ?? otóż telenowela to taka opowiastka, w ktorej to np Chuanita zakochuje sie w Carlosie ,jednak ich miłosc jest niemozliwa do zrealizowania gdyz Carlos jest księdzem a Chuanita ma męza ktory w 4tym odcinku okazuje sie być jej bratem i potem juz sama nie wie co ma zrobic,a jeszcze potem jest przerwa na reklamy wiec mozna wejsc na dogo i poudzielac dobrych rad po czym sobie pójsc:scared: Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Hm.............my odcielismy telewizje :evil_lol::evil_lol:, wiec ja musze byc na dogo:):) Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Szarik: tutaj taki maly kolega potrzebuje pilnie pomocy: http://www.dogomania.pl/forum/f1159/piekny-porzucony-rudzik-potrzebuje-domu-lodz-173007/ Quote
Recommended Posts