Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tu jest tak jak w tym przyslowiu, gdzie "kucharek szesc tam nie ma co jesc".
Wszyscy maja cos do powiedzenia i robi sie marmolada.
Jezeli nowy domek go wyadoptuje i wykastruje, to chyba jest nalepsza sytuacja. Pieniadze, ktore sa przenaczyc na kastracje, w nowym domu.
O ile mniej zachodu.

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szarotka']Tu jest tak jak w tym przyslowiu, gdzie "kucharek szesc tam nie ma co jesc".
Wszyscy maja cos do powiedzenia i robi sie marmolada.
Jezeli nowy domek go wyadoptuje i wykastruje, to chyba jest nalepsza sytuacja. Pieniadze, ktore sa przenaczyc na kastracje, w nowym domu.
O ile mniej zachodu.[/QUOTE]

Dokładnie tek. Ja też jestem za .

Posted

[quote name='marlenka']Co u Szarika słychać ??? Katie nic nie piszesz jaka decyzja ?? Szarik już pojechał ???[/QUOTE]
Czasami to lepiej nie pisac:roll::roll::roll:, bo tylko mozna sobie klopotu na robic.
U nas Ci co sie zajmuja adopcjami zalatwiaja wiekszosc przez pw.
Potem jak juz pies jedzie do domu to daja informacje. Inaczej nagle pojawia sie tlum doradcow i ..............:roll::roll::roll:

Posted

[quote name='Szarotka']Czasami to lepiej nie pisac:roll::roll::roll:, bo tylko mozna sobie klopotu na robic.
U nas Ci co sie zajmuja adopcjami zalatwiaja wiekszosc przez pw.
Potem jak juz pies jedzie do domu to daja informacje. Inaczej nagle pojawia sie tlum doradcow i ..............:roll::roll::roll:[/QUOTE]

To ja na PW poprosze :loveu:

Posted

[SIZE=1][quote name='Cantadorra']Marlenka, nie moge wejsc w Sare z Twojego banerka.:shake:[/QUOTE]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/sara-slicznotka-z-boguszyc-149254/[/URL]
wątek Sary[/SIZE]

Posted

Cantadorra napisał(a):
Marlenka, nie moge wejsc w Sare z Twojego banerka.:shake:

Bo ja tępa jestem i zapomniałam jak zrobić żeby banerek był podlinkowany , :oops:ale Mgie juz wkleiła linka , za co jej dziekuję :loveu:

Posted

ach ten Jamor,trzeba mu okulary dobre sprawic:cool3:Jak odbieralam Szarika z rana to byl rozesmiany od ucha do ucha(Szarik oczywiscie;));wyskoczyl na mnie jak turbodynamoman i prawie mnie staranowal; zaraz napisze reszte bo niedawno wrocilam od Szarika i wcinam kluchy

Posted

Szarunio był tak grzeczny w podrózy ze az myslalam ze go Jamor podmienił:razz:prawie cały czas sobie spał

Tylko czasami pozdrawiał tłumy wiwatujące na jego cześć

Posted

Zdecydowałam sie go eskortowac az do miejsca dostawy coby samemu sprawdzic ze 'ci ludzie kłamią':diabloti:Niestety mam tylko zdjecia z samochodu gdyz jak dotarlismy na miejsce bylo juz ciemno i padało więc nici ze zdjec posesji,jesli Szarikowe 2 anioły stróże, ktore mieszkają w poblizu wybiorą sie kiedys z wizytą poadopcyjną to moze cykną kilka zdjęc Zorką5.
Ja moge tylko potwierdzic to co mi napisala bebcik,ludzie z super podejsciem do psow,bardzo sympatyczni,Szarik ma do dyspozycji spory wybieg,bude i 2 mniejszych kolegów.Na dziendobry dostal od swojej nowej pani kawałki domowego pasztetu:lol:
jedynie nie wiem jak z tą budą bedzie bo jak wyjezdzalam to przesiadywał na salonach i opychał sie jedzonkiem

Posted

katie05 napisał(a):
dzieki serdeczne:lol:poki co nie potrzebuje ale cos mi mowi ze będe potrzebowac jak sie telenowele pokończą:razz:

Nie o takiej pomocy myślałam ale O.K. :krach: ;)
Jutro się tu zamelduję bo teraz muszę isć spać. Pobudka o 04.00 i do pracy :wallbash:

Posted

anawa napisał(a):
Nie o takiej pomocy myślałam ale O.K. :krach: ;)
Jutro się tu zamelduję bo teraz muszę isć spać. Pobudka o 04.00 i do pracy :wallbash:

Anawa o 4 rano w niedziele ??

Posted

Szarotka napisał(a):
A co to sa telenowele ??

otóż telenowela to taka opowiastka, w ktorej to np Chuanita zakochuje sie w Carlosie ,jednak ich miłosc jest niemozliwa do zrealizowania gdyz Carlos jest księdzem a Chuanita ma męza ktory w 4tym odcinku okazuje sie być jej bratem i potem juz sama nie wie co ma zrobic,a jeszcze potem jest przerwa na reklamy wiec mozna wejsc na dogo i poudzielac dobrych rad po czym sobie pójsc:scared: