Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

katie05 napisał(a):

no dobra,jest i Allegro,czy ktoś mi moze napisac na jakich jeszcze stronach oglasza sie psiaki:roll:

Judytę prosiłam kilka dni temu o ogłoszenia dla Szarika, poproszę ponownie oraz jeszcze jedną osobę.

wstaw proszę Linki do tych 2 portai Katie.

Okta chwilowo ma jakieś kłopoty z wysyłką maila do Ciebie-odrzuca

Posted

[quote name='katie05']
Uratowany mix owczarka niemieckiego szuka domu (766018893) - Aukcje internetowe Allegro

Uratowany mix owczarka niemieckiego szuka domu

Zrobilam Szarikwoi autorskie logo zeby sie wyróznial z tłumu,nie wiem czy podzilala ,zobaczymy,na Allegro bylo juz jedno zapytanie o niego jesli beda kolejne to trzeba by szybko kastracje zorganizowac

musisz dopisac w obydwy ponieważ to istotne:

zastrzegam możliwośc wyboru opiekunów, nie klikaj "kup teraz" wszelkie takie aukcje będą usuwane.
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej oraz sprawdzenie warunków w w jakich będzie przebywał.
Pies będzie wydany po kastracji.

i koło się zawęza to podstawowe ważne punkty przy ogłoszeniach psów do adopcji.

P.S. Judit poproszona na pw jeszcze raz o kampanię ogłoszeniową

Posted

te osoby które deklarowały wesprzec Szarika, przekażę dane do przelewu jak same te dane otrzymam z naszego DT Szarikowego.
Dobrze by Szarik znalazł fajny dom max do końca przyszłęgo miesiąca ponieważ tymczasowa opiekunka z Warszawy gdzie przebywa Szarik opuszcza nasz kraj.

P.S. Magdo222 wcześnej napisałam co z tymi, które tam zostały...

Posted

sporo ogłoszeń:) Katie dopisz to, nie widzę by to było napisane w ogł.:

zastrzegam możliwośc wyboru opiekunów, nie klikaj "kup teraz" wszelkie takie aukcje będą usuwane.
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej oraz sprawdzenie warunków w w jakich będzie przebywał.
Pies będzie wydany po kastracji.

Posted

wczoraj zakończył się bazarek od Ketunii:loveu: dla Szarika:

http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizuteria-perfumy-ksiazki-bazarek-dla-mlodego-szarika-z-lancucha-do-dnia-08-10-a-147715/#post13064069

zostało zebrane 159 zł

czekam na namiary do przelewu

P.S. trochę kiepsko, że nie przybyło stałych deklaracji....gdyby nie znalazł odpowiedniego domu do określonego terminu nie ma szans na hotel ponieważ Jamor nie zaryzykuje i nie weźmie psa bez jasnej sytuacji finansowej.

Posted

P.S. trochę kiepsko, że nie przybyło stałych deklaracji....gdyby nie znalazł odpowiedniego domu do określonego terminu nie ma szans na hotel ponieważ Jamor nie zaryzykuje i nie weźmie psa bez jasnej sytuacji finansowej.[/quote]

Ponka przepraszam , ale sie nie dziwię że nie chce brać psa bez stałych deklaracji , złym przykładem był Tuptuś który ( dzieki Bogu) miał anioła w postaci Ketuni. I dzieki niej są pieniądze na niego . Ja mu się Jamorowi nie dziwię wcale . Sory ale taka jest prawda

Posted

[quote name='marlenka']
P.S. trochę kiepsko, że nie przybyło stałych deklaracji....gdyby nie znalazł odpowiedniego domu do określonego terminu nie ma szans na hotel ponieważ Jamor nie zaryzykuje i nie weźmie psa bez jasnej sytuacji finansowej.

Ponka przepraszam , ale sie nie dziwię że nie chce brać psa bez stałych deklaracji , złym przykładem był Tuptuś który ( dzieki Bogu) miał anioła w postaci Ketuni. I dzieki niej są pieniądze na niego . Ja mu się Jamorowi nie dziwię wcale . Sory ale taka jest prawda

Marlenka-ja się wcale nie dziwię Jamorowi.
Zaś Tuptusiowi się udało-ma stałą sponorkę, deklaracje reszta sumy oraz siostra Ketunii (1.000 zł zaoferowała) Ketuniowe bazarki, udało się mu po całości!

Szarotko-dopisuję Cię na pierwszy post-dziękujemy!:loveu:

zaś do wszystkich osób, które deklarowały stałe deklararacje wysłałam pw z namiarami, ta kwota przeznaczona zostanie na kastrację Szarika.