Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BasiaD']Jak do wykupienia brakuje 60,00 to oge wysłac 60,00... Tylko jiech on już nie będzie u tego babska :mad::mad::mad:[/quote]

[quote name='Pliszka']Deklaruję 10 zł miesięcznie ( w miarę możliwości będę coś do tego dorzucać).
[/quote]
jeszcze Pliszka zadeklarowala stala wplate i Basia jednorazowo 60zł

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia77']
Szaruniu,ode mnie na hotelik co m-c 50zł,
tylko...tak dużo jeszcze brakuje,a ty tam śpisz na ziemi.
A dom tymczasowy,taniej ? -jest taka szansa?

Dziękujemy Kasia!:Rose:Dom tymczasowy dla dużego psa również jest w cenie, Jamor ma wolne miejsce z tego co wiemy Ketunia ma się dowiedziec ile policzyłby za Szarika.

Tak śpi na ziemi, miski solidne metalowe, które zaniosła Oktawia stoją na szopie, żaden nie ma wody:angryy:

LuGosiak, już dopisałam.

Zbieramy nadal! pilnie, noce poniżej 10 C, pośród tych prymitywów.
może porozsyłajcie wątek do kogo się da? każda po 10 15 osób to powinno się nazbierac więcej tych deklaracji.:help1:

P.S. Kasia, al-ka, cantadorra (całe wolne), Pliszka, wig, dostawcie sobie jego baner do podpisu macie wolne miejsce.

Posted

[quote name='BasiaD']
Słuchajcie to może potraktujcie moją deklarację jako 50,00 zł miesięcznie na hotelik dla Szarika.. Niech go już tam nie bęzie pliss...
[/quote]
bardzo dziękujemu Basiu!:placz:już jesteś na pierwszej stronie!

Posted

[quote name='BasiaD']Słuchajcie to może potraktujcie moją deklarację jako 50,00 zł miesięcznie na hotelik dla Szarika.. Niech go już tam nie bęzie pliss...[/quote]

suuper...czyli mamy miesiecznie zadeklarowanych 140zł

Posted

[quote name='Szarotka']
Jezeli przyslecie mi adres to moge poczta przyslac jakies pieniadze.
Zapraszam do Gacka: http://www.dogomania.pl/forum/f28/owczarek-podhalanski-gacek-samotnosc-wierny-towarzysz-147395/?highlight=gacek
dziękujemy Szarotko!:loveu: podamy Ci w odpowiednim momencie namiary do przelewu i dzięki za linka,:lol:

oto drugi filmik z Szarikiem, jak pięknie podaje łapkę:-(:

http://www.youtube.com/watch?v=RGaGOBO7Tj8

Posted

[quote name='ketunia']
Ponko link do filmiku nie otwiera się.
[/quote]
już poprawione!

LuGosiak-idealnie pisałam o tym wcześniej, koty, kury pies o wspaniałym usposobieniu, tam są 2 koty.

Posted

[quote name='ponka1']dziękujemy Szarotko!:loveu: podamy Ci w odpowiednim momencie namiary do przelewu i dzięki za linka,:lol:
Ja nie moge przelac, moge tylko przeslac $ na czyjs fizyczny adres. :razz::razz::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Szarotka']
A gdzie jest Szarik ??
Jakies zdjecia ??

Szarotko odebranie było o 13-tej potem Szarik był na krótkim spacerku po polu na siku by podróż dobrze zniósł. Pojechał do naszej dogomanki która z odsieczą przjechała z Warszawy i do W-wy pojechał, będzie miał towarzystwo, mieszkanie ale w dobrym punkcie, jutro konsultacja u weta, pierwsze odrobaczenie, zabezpieczenie p kleszczom i zarazem odpchlenie, Szarik będzie miał książeczkę zdrowia przy tej okazji założoną, zważony i osłuchany. Dowiemy się cenę kastracji by go od razu na kastrację umówic.
Będzie mógł u niej przebywac bezpłatnie do czasu gdy dozbieramy deklaracje na hotelik i wykastrowany czekałby już na adopcję. Zostanie również wykąpy.

oto nasz kochany Szarik:

c.d.n:cool1: