tenshii Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Daisy ma 2 lata. I jest rasy Lablador Retriver. Jest ona moim pierwszym psem.. I spełnieniem moich mażeń. Jest barwy biszkoptowej. I ma oczy brązowe. Daiay uczy mnie cierpliwości.. Bo ja jestem szalona.. A ja ją, że my to jedno. Nigdy jej nie zamienie na jakiegoś innego labladora. Daisy jest chora do końca życia. Ale to nie jest ważne. Nic jej to nie przeszkadza. Ona czuję się umie jak szczeniak. pieszczooch mój. Fotki : Jutro wybieramy się na spacerek... Quote
Migori Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Pierwsza :multi: Witam serdecznie. Śliczna blondyna. Ma takie niewinne spojrzenie, pozory ?:razz: Quote
tenshii Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Fotki. :loveu: Ale znalazłam kijka. :evil_lol: Z bliska...:eviltong: może pójdziemy dalej..? :cool3: Z piłeczką..:loveu::loveu: nikt nie chce życić.?? :roll: Quote
Migori Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 http://img15.imageshack.us/img15/8440/niemaktorzucac1.jpg - Co taka smutna minka ? Pańcia porzucaj piłkę, bo pies jest nieszczęśliwy ;) Quote
tenshii Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Footki. :eviltong: Nie chciało iść się po obroże. :oops: No ale jakość fotka fajnie wyszła. :loveu: Wreście zachciało się iść po szelki. :mad: No szybciej, bo CJE ZJEM. :diabloti: ps. potem bedą fotki..xDD Quote
Marta_Ares Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 labka to ona tylko troszke chyba przypomina:eviltong: pozatym jesli juz piszesz jaka rasa to pisz bez bledow:lol: Nie LABLADOR tylko LABRADOR!!! sliczna panna:loveu: tylko kilka kg moglaby zrzucic;) Quote
Recommended Posts