Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lara napisał(a):
a kapiel morska nie jest korzystna dla haszczaka? :lol: Mojej suni najlepiej sluzy kapiel w bagienku, po wyczesaniu siersc lsni jak talala :D

Zawsze mówiłam, że nie ma to jak okłady "borowinowe" nie tylko dla psów... :lol: Dobrze działają na skórę, włosy/sierść itp.
Pzdr.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już wiem gdzie będę nocowac w Sopocie :D Zamowilam pokoj w domku szeregowym na ul.Okreżnej, podobno z okien widac morze, wiec będę miala rzut kamieniem na plaże :angel:

Posted

YUPPI. ja też jadę :D bardzo się cieszę,gdyż będzie to pierwsza międzynarodowa mojej mlautkiej w klasie młodzieży(choć będzie mieć dopiero 9 mies i 2 dni :lol: ) no i sędzia zagraniczny,miodzio :wink:

Posted

Oj Lara, nie poddawaj się. Wyjasnij sprawę w ZK (w piatki ten pan ma dyzur sekcji). Szkoda że ludzie sa tacy zawzięci i nie potrafią przyznać sie do błędu.
W Sopocie masz zagramaniczniaka, napewno będzie dobrze :P

Posted

Ludek napisał(a):
A możesz podać jakieś namiary na ten domek i cenę za nocleg?

30 zl/doba za osobe telefon 058/550-10-85
w tym sezonie pierwszy raz beda miec gosci... wlascicielka w sumie niechetnie przyjmuje z psami, ale jakos uległa moim prośbą :lol:

Posted

maga18 napisał(a):
Zamowilam pokoj w domku szeregowym na ul.Okreżnej, podobno z okien widac morze, wiec będę miala rzut kamieniem na plaże :angel:

Ja mieszkam w Gdańsku a z mojego balkonu widać Hel, co wcale nie oznacza, że mam rzut kamieniem :lol: Mam rodzinę mieszkającą na Okrężnej, bardzo fajna okolica, świetny wybór :)

Posted

maga18 napisał(a):
Ludek napisał(a):
A możesz podać jakieś namiary na ten domek i cenę za nocleg?

30 zl/doba za osobe telefon 058/550-10-85
w tym sezonie pierwszy raz beda miec gosci... wlascicielka w sumie niechetnie przyjmuje z psami, ale jakos uległa moim prośbą :lol:

Dziękuję :D

Posted

Oluna napisał(a):
maga18 napisał(a):
Zamowilam pokoj w domku szeregowym na ul.Okreżnej, podobno z okien widac morze, wiec będę miala rzut kamieniem na plaże :angel:

Ja mieszkam w Gdańsku a z mojego balkonu widać Hel, co wcale nie oznacza, że mam rzut kamieniem :lol: Mam rodzinę mieszkającą na Okrężnej, bardzo fajna okolica, świetny wybór :)

i blisko z tej Okrężnej do morza???

Posted

maga18 napisał(a):
Oluna napisał(a):
maga18 napisał(a):

i blisko z tej Okrężnej do morza???

15-20 minut spacerkiem :wink:

Posted

maga18 napisał(a):
Dziekuje Iwonko :D Nie jest tak źle... 20 min... akurat pies sie zalatwi :lol:

Otóz to :)
W Sopocie podczas spacerów lepiej uważać na Straż miejską i policję, w ostatnim czasie bardzo uwzięli się na psy :-?

Posted

Czy ktos z poludnia bedzie jechac przez Lodz < nie wiem czy na takiej trasie faktycznie sie przez Lodz przejezdza, no ale pytam jako niedoswiadczona zupelnie> Jezeli tak, to ja sie chetnie do paliwa dorzuce, jechalabym ze srednim psem, no i 13 wystawiam.

Ew. szukam osob z Warszawy, albo po prostu z Lodzi. 8)

Posted

a ja ma ważne pytanie!!!
mam problem,bo wyjeżdżam już 1 sierpnia na mazury,do tego czasu zgłoszenia na pewno nie dostanę :wink: jeśli chodzi o samo zgłoszeni eto podałam adres(dziury,bo dziury,ale poczta funkconuje) :lol: miejscowości,w której będę przebywać. jednakistotnym dla mnie problemem będzie nie wiedza co do aktualnego świadectwa zdrowia psa.. muszę wiedzieć czy ten papierek będzie takż ei na tę wystawę potzrebny,bo w środku puszczy piskiej trudno o weta :lol: więc jakby ktoś z oddziału był w stanie się dowiedzieć co będzie potrzebne,może wystarczy sam książeczka zdrowia.

Posted

ale ja paszportu psa nie posiadam :( a wydaje mi się,że do wyjazdu mogę z tym nie zdążyć. nie wyrabiałam narazie paszportu bo nie było takiej potrzeby,ale trzeba będzie to zrobić wcześniej czy później :wink: .. tylko mi chodzi o tę konkretną wystawę,gdyż wyjeżdzam 1 sierpnia,a do tego czasu nie wiem czy uda mi sie wyrobić paszport.

Posted

Paszport, w wybranych lub wszystkich lecznicach - tego nie jestem pewna - wyrabia się "od ręki".
I nie zawracaj sobie głowy ąadnymi zaświadczeniami. Wyrób paszport i masz sprawę z głowy.
Pzdr.

Posted

Asiu chyba tak zrobię :roll:
a ma nadzieję,że nasze plany wystawowe za granicą (na jesieni) nadal aktualne :wink: i że o mnie pamiętasz :lol:
a Ty będziesz na wystawie w Sopocie?

Posted

sluchajcie. czyli paszport moze byc zamiast zaswiadczenia? serio? mam na mysli zaswiadczenie, ktorego zadano np. na krakowskiej miedzynarodowce w tym roku. jesli tak to super :)

Magdalena1 najlepiej zadzwon do oddzialu i spytaj. podobno te zaswiadczenia wyszly z mody a w Krakowie ich zazadano poniewaz rok temu byla jakas afera na wystawie (tak mi wet mowil)

Posted

ja tez mam problem bo wyjedzam nad morze juz 10 sierpnia i po prostu napisalam do zwiazku co bedzie jak zgloszenie nie dojdzie do tego czasu . odpisali ze napewno dojdzie do tego czasu a jak cos wypadnie i nie dojdzie to mam wziasc ksiazeczke zdrowia psa i kwitek zaplaty za zgloszenie i zglosic sie w biurze na wystawie.

Jeszcze napisze do nich i zapytam o to swiadectwo.

Posted

Ajrisz jesli jedziesz do Sopotu to się spotkamy :roflt: Paweł też jedzie z Fridką :D

A ja mam pytanko do osób działających w Gdańskim zk. Czy będą może publikowane gdzieś stawki a jeśli nie to czy byłby ktoś tak miły i dowiedział sie o collie dług. suki kl. młodziezy i staffiki tez suki kl.młodzieży. Byłabym bardzo wdzieczna :lol: