Asiaczek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Lara napisał(a):a kapiel morska nie jest korzystna dla haszczaka? :lol: Mojej suni najlepiej sluzy kapiel w bagienku, po wyczesaniu siersc lsni jak talala :D Zawsze mówiłam, że nie ma to jak okłady "borowinowe" nie tylko dla psów... :lol: Dobrze działają na skórę, włosy/sierść itp. Pzdr. Quote
maga18 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Już wiem gdzie będę nocowac w Sopocie :D Zamowilam pokoj w domku szeregowym na ul.Okreżnej, podobno z okien widac morze, wiec będę miala rzut kamieniem na plaże :angel: Quote
Ludek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 A możesz podać jakieś namiary na ten domek i cenę za nocleg? Quote
ASA Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Ludzie ja tez mam taki problem jak tufi, tez wyjezdzam 10....i co wtedy????? :o Quote
Magdalena1 Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 YUPPI. ja też jadę :D bardzo się cieszę,gdyż będzie to pierwsza międzynarodowa mojej mlautkiej w klasie młodzieży(choć będzie mieć dopiero 9 mies i 2 dni :lol: ) no i sędzia zagraniczny,miodzio :wink: Quote
donya Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Oj Lara, nie poddawaj się. Wyjasnij sprawę w ZK (w piatki ten pan ma dyzur sekcji). Szkoda że ludzie sa tacy zawzięci i nie potrafią przyznać sie do błędu. W Sopocie masz zagramaniczniaka, napewno będzie dobrze :P Quote
maga18 Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Ludek napisał(a):A możesz podać jakieś namiary na ten domek i cenę za nocleg? 30 zl/doba za osobe telefon 058/550-10-85 w tym sezonie pierwszy raz beda miec gosci... wlascicielka w sumie niechetnie przyjmuje z psami, ale jakos uległa moim prośbą :lol: Quote
Oluna Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 maga18 napisał(a):Zamowilam pokoj w domku szeregowym na ul.Okreżnej, podobno z okien widac morze, wiec będę miala rzut kamieniem na plaże :angel: Ja mieszkam w Gdańsku a z mojego balkonu widać Hel, co wcale nie oznacza, że mam rzut kamieniem :lol: Mam rodzinę mieszkającą na Okrężnej, bardzo fajna okolica, świetny wybór :) Quote
Ludek Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 maga18 napisał(a):Ludek napisał(a):A możesz podać jakieś namiary na ten domek i cenę za nocleg? 30 zl/doba za osobe telefon 058/550-10-85 w tym sezonie pierwszy raz beda miec gosci... wlascicielka w sumie niechetnie przyjmuje z psami, ale jakos uległa moim prośbą :lol: Dziękuję :D Quote
maga18 Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Oluna napisał(a):maga18 napisał(a):Zamowilam pokoj w domku szeregowym na ul.Okreżnej, podobno z okien widac morze, wiec będę miala rzut kamieniem na plaże :angel: Ja mieszkam w Gdańsku a z mojego balkonu widać Hel, co wcale nie oznacza, że mam rzut kamieniem :lol: Mam rodzinę mieszkającą na Okrężnej, bardzo fajna okolica, świetny wybór :) i blisko z tej Okrężnej do morza??? Quote
Oluna Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Moja odpowiedź miała dać do zrozumienia, że nie aż tak blisko... Zresztą pojęcie blisko jest bardzo względne :lol: Quote
maga18 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 aha... :oops: no nic to... w najgorszym wypadku mozna podjechac samochodem :lol: Quote
Iwona. Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 maga18 napisał(a):Oluna napisał(a):maga18 napisał(a):Zamowilam pokoj w domku szeregowym na ul.Okreżnej, podobno z okien widac morze, wiec będę miala rzut kamieniem na plaże :angel: Ja mieszkam w Gdańsku a z mojego balkonu widać Hel, co wcale nie oznacza, że mam rzut kamieniem :lol: Mam rodzinę mieszkającą na Okrężnej, bardzo fajna okolica, świetny wybór :) i blisko z tej Okrężnej do morza??? 15-20 minut spacerkiem :wink: Quote
maga18 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Dziekuje Iwonko :D Nie jest tak źle... 20 min... akurat pies sie zalatwi :lol: Quote
Iwona. Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 maga18 napisał(a):Dziekuje Iwonko :D Nie jest tak źle... 20 min... akurat pies sie zalatwi :lol: Otóz to :) W Sopocie podczas spacerów lepiej uważać na Straż miejską i policję, w ostatnim czasie bardzo uwzięli się na psy :-? Quote
maga18 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 :o :o :o dzieki za rade... to mnie teraz zmartwilas... w takim razie biore zapas reklamowek na kupki ;) Quote
Ajrisz Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Czy ktos z poludnia bedzie jechac przez Lodz < nie wiem czy na takiej trasie faktycznie sie przez Lodz przejezdza, no ale pytam jako niedoswiadczona zupelnie> Jezeli tak, to ja sie chetnie do paliwa dorzuce, jechalabym ze srednim psem, no i 13 wystawiam. Ew. szukam osob z Warszawy, albo po prostu z Lodzi. 8) Quote
Magdalena1 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 a ja ma ważne pytanie!!! mam problem,bo wyjeżdżam już 1 sierpnia na mazury,do tego czasu zgłoszenia na pewno nie dostanę :wink: jeśli chodzi o samo zgłoszeni eto podałam adres(dziury,bo dziury,ale poczta funkconuje) :lol: miejscowości,w której będę przebywać. jednakistotnym dla mnie problemem będzie nie wiedza co do aktualnego świadectwa zdrowia psa.. muszę wiedzieć czy ten papierek będzie takż ei na tę wystawę potzrebny,bo w środku puszczy piskiej trudno o weta :lol: więc jakby ktoś z oddziału był w stanie się dowiedzieć co będzie potrzebne,może wystarczy sam książeczka zdrowia. Quote
Magdalena1 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 ale ja paszportu psa nie posiadam :( a wydaje mi się,że do wyjazdu mogę z tym nie zdążyć. nie wyrabiałam narazie paszportu bo nie było takiej potrzeby,ale trzeba będzie to zrobić wcześniej czy później :wink: .. tylko mi chodzi o tę konkretną wystawę,gdyż wyjeżdzam 1 sierpnia,a do tego czasu nie wiem czy uda mi sie wyrobić paszport. Quote
Asiaczek Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Paszport, w wybranych lub wszystkich lecznicach - tego nie jestem pewna - wyrabia się "od ręki". I nie zawracaj sobie głowy ąadnymi zaświadczeniami. Wyrób paszport i masz sprawę z głowy. Pzdr. Quote
Magdalena1 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Asiu chyba tak zrobię :roll: a ma nadzieję,że nasze plany wystawowe za granicą (na jesieni) nadal aktualne :wink: i że o mnie pamiętasz :lol: a Ty będziesz na wystawie w Sopocie? Quote
an3czka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 sluchajcie. czyli paszport moze byc zamiast zaswiadczenia? serio? mam na mysli zaswiadczenie, ktorego zadano np. na krakowskiej miedzynarodowce w tym roku. jesli tak to super :) Magdalena1 najlepiej zadzwon do oddzialu i spytaj. podobno te zaswiadczenia wyszly z mody a w Krakowie ich zazadano poniewaz rok temu byla jakas afera na wystawie (tak mi wet mowil) Quote
an3czka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 dodam jeszcze, ze chce psiura zaczipowac, tak dla bezpieczenstwa i od razu mu paszport wyrobie Quote
ASA Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 ja tez mam problem bo wyjedzam nad morze juz 10 sierpnia i po prostu napisalam do zwiazku co bedzie jak zgloszenie nie dojdzie do tego czasu . odpisali ze napewno dojdzie do tego czasu a jak cos wypadnie i nie dojdzie to mam wziasc ksiazeczke zdrowia psa i kwitek zaplaty za zgloszenie i zglosic sie w biurze na wystawie. Jeszcze napisze do nich i zapytam o to swiadectwo. Quote
Diana14 Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Ajrisz jesli jedziesz do Sopotu to się spotkamy :roflt: Paweł też jedzie z Fridką :D A ja mam pytanko do osób działających w Gdańskim zk. Czy będą może publikowane gdzieś stawki a jeśli nie to czy byłby ktoś tak miły i dowiedział sie o collie dług. suki kl. młodziezy i staffiki tez suki kl.młodzieży. Byłabym bardzo wdzieczna :lol: Quote
Recommended Posts