Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

golden_owner napisał(a):

Czy ktos, kto juz robil ZK w konia :evilbat: moze mnie oswiecic czy rzeczywiscie scigaja tych, ktorzy nie zaplacili, bo zglosilam psa, ale jesli nie znajde towarzystwa do podrozy (i do podzialu kosztow) to nie pojade, bo na samo paliwo musialabym wydac 400zl :roll:

na poczatku tego tematu byla wlasnie o tym mowa :D chyba 1 czy 2 czy 3 strona :D

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No fakt na 1 str. Ale najwarzniejsze że można dopłacić w sekretariaci te 20 zł i wystartować, chodz to trochę nerwowa sytuacja. Ja tez jade na wakacje tam i przy okazji wystawa :D Pewnie dużo ludzi będzie...

Posted

ja mam teraz problem z Wegrami, zglosilem psiaka chcialem zaplacic na miejsci i ....nie dojechalem, teraz przyslali mi pisemko ze mam zaplacic 135 euro bo pies byl w katalogu :roll: a jak nie zaplace to wysla do FCI do naszego zwiazku i gdzies tam jeszcze :D
tez sie zastanawiam jakie moga byc konsekwencje jak nie zaplace - bardziej doswiadczonych w tej kwestii proszę o rade jak to rozegrac :wink:

Posted

Ja jade z weteranka husky,a po wystawie na Hel na kilka dni pod namiocik. Czy ktos z Wroclawia chcialby mnie zabrac w jedna strone? Moja sunia jest grzeczna w samochodzie tylko troche siersci zostawia :wink:

Posted

Marcino1978 napisał(a):
ja mam teraz problem z Wegrami, zglosilem psiaka chcialem zaplacic na miejsci i ....nie dojechalem, teraz przyslali mi pisemko ze mam zaplacic 135 euro bo pies byl w katalogu :roll: a jak nie zaplace to wysla do FCI do naszego zwiazku i gdzies tam jeszcze :D
tez sie zastanawiam jakie moga byc konsekwencje jak nie zaplace - bardziej doswiadczonych w tej kwestii proszę o rade jak to rozegrac :wink:
Ja mam podobny problem ze Słowakami. Jeszcze nie zapłaciłam, ale boję się, że powiadomili FCI i nie dostanę potwierdzenia Int. Ch. albo coś takiego.

Ogólnie rzecz biorąc, to zamierzam zapłacić, bo zgłaszając sukę zobowiązałam się do tego, tylko że nie wiem jak to zrobić tak, żeby to policzyli na odpowiednie (moje) konto. Bo ta wystawa już dawno była... :roll:

A wie ktos, czy Gdańsk ma zamiar przedłużyć termin, czy faktycznie dzisiaj ostatni dzwonek?

Posted

Nie czytałam całego tematu dlatego przepraszm jeśli się powtórze ale strona Związku od wczoraj nie chce mi działać i nie mogę sprawdzić..
Do kiedy jest termin zgłoszeń do Sopotu?

Posted

Marta !!! napisał(a):
Uuu.. no to zaspałam.. :(
Trudno..

No to z moich planów została jeszcze Legnica i Toruń.. Zna ktoś terminy zgłoszeń? Będę wdzięczna..

mysle ze jak wyslesz faxem dzisisj albo jutro to przyjmą bez problemu :wink:

Posted

Marcino1978 napisał(a):
Gidget napisał(a):
ale podobno przedluzyli do 15 chyba :P
Torun- do 31.07 :]

to kiedy oni wydrukuja katalogi :lol:

maja na to caly miesiac:P

Posted

Gidget napisał(a):
Marcino1978 napisał(a):
Gidget napisał(a):
ale podobno przedluzyli do 15 chyba :P

sooory nie wiem dlaczego myslalem ze mowimy o Legnicy :lol: :lol: :lol:

:wink:

Posted

[quote name='Marcino1978'][quote name='Gidget'][quote name='Marcino1978'][quote name='Gidget']ale podobno przedluzyli do 15 chyba :P

sooory nie wiem dlaczego myslalem ze mowimy o Legnicy :lol: :lol: :lol:

:wink:
hehe ;)
Marta- obsada sedziowska do Sopotu: http://www.zkwp.pl/wyst05pl/gdansk.html ;]